Kõik, mis eix22 postitas
-
K: TYP 168 ja TYP 188 erinevuste kohta
Ei tohiks sobida kataloogi järgi. isegi facelifti ja pre facelifti typ 168 omad on erinevad ja ei sobi omavahel.
-
К: mugavus relee ?
vaata ,äkki relee klemmid on kokku põlenud, testriga näed.
-
K: TYP 168 ja TYP 188 erinevuste kohta
Element tingib ülekandearvu, kui see on alla 3.25 ülekande, siis on sisu teine.
-
M: 325i Touring , M-Technic 2
Mina soovisin ainult küljekaid... Ukse paneele pole tarvis.
-
Lobamokkade rubriik
kõik jagasid õiget biiti, aga tuleb välja, et siin foorumis pole moderaatoreid Ettepanekule vastamise aktiivsus puudub ...
-
E30, FL kerest haagis. MüüA poolik käkk
Käru idee omalgi ammu meeles mõlkunud, eks seda ole paljudel Kas summuti imitatsioon ka tuleb Hakkad seda haagist hiljem välja ka rentima? Klubilistele -100% alega
-
Lobamokkade rubriik
Mis Siimule muret teeb? Ma ei jaksa enam üksi neid crazye30 postitusi ja up`e ära kustutada, nüüd suurendasid veel koormust. Lisaks sel ajal kui sa olid "mujal", tõstsin selle rohkete korduvate teemade asja üles, aga sellist reeglit pole siin foorumis, mis teemade arvu piiraks.
-
324td ebanormaalne käitumine.
nujah, ma kruvisin veel eile sulle kella 23 ajal ajusi ja andurit maha
-
BMW 316i 2D sedaan '88 - Marko S
see plokisoojenduse pistik suht samas kohas ka kõigil ja üleüldse see paigaldustiil samasugune, auk keresse, pistik salongi jne Kui plaanid udukad soetada, siis oleks huviline uduka katetele.
-
BMW 325i (2,7 S3) cabrio '88 - face
Esistange suht viltu ees, midagi juhtunud vahepeal või polegi see paigas olnud?
-
K: keegi on ennem vahetanud m20b20 mootori m20b23 mootori vastu?
on ju olemas kõik jutud siin foorumis selle kohta. Kui ise ei jaga asja, lase Velts autokallale siis.
-
K: starter
auku istub ,aga hambad tõesti ei istu.
-
BMW 318i (M52B28) Touring 1991 - P2hkel
Tiit, sa võiks tiiru p.hku lasta, varuosadeks minuni ongi jõudnud just sellise lõpuga masinad. Oled sa näinud, et ma olen mõne korraliku auto laiali lõhkunud? Sinu enda laiali lõhutud touring ongi kõige korralikum(a kerega) auto seal valikureas üldse. Sinu arust on korralikult laiali võetud masin mõttetum( millest saab palju rullikamehi ja rallimehi kasu), kui tattide poolt üle katuse keeratud või rallimeeste poolt kõveraks sõidetud pill? Ära enam juppe küsi siis mu käest. Sry p2hkel ,teemas mööda jutu eest.
-
Vaevalt ta üksi tegi selliseid asju, ikka kambaga ,teistega koos ja teistele näitamiseks, ära tegemiseks.
-
318 Touring '92 - Edoman
ei kujuta ette, kuidas juhtmestiku sisseviigu ära vahetad...
-
Auto lõhutud mitte millegi nimel, aga rahul ?? uskumatu
-
325iA Cabrio '90 - rreims
Kui sa ise soomes, kust sa tead, kus seda näha võis Igatahes valgas nähtud, sile pill ,aga mingi jube nõme asi kapotil...
-
BMW 316i 2D sedaan '88 - Marko S
Lahe koup. tulepesuritest pole miskit alles peale mõne naga? viskad ehk vin koodi ka siia või kogu varustuse lehe
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
Too see nüüd minu õuele.
-
Kütusepaak
ikka läheb, kered on ju altpoolt samad.
-
Lobamokkade rubriik
Ei saa neid euro tähiseta numbreid, avaldused pidid vanas vormis olema. Magnus ka tellis omale, aga saab/sai ikka euro tähisega. Suht kaua elas teadmisega, et saab ilma eurota numbrid
-
M20B20 Vaakum
87 on juba facelift, seal pole enam mingit erilist vaakumit...
-
Lobamokkade rubriik
Magnus, millal sa käisid ja kas numbrid on käes? Seda tean, kuidas vormistada ja see juba tehtud. Täna helistati ja õeldi et enam ei saa. Helistasin viis numbrit läbi, aga targemaks ei saanud, lihtsalt ei saa enam ja kõik...Tekibki küsimus kuidas teie saite?
-
Lobamokkade rubriik
Teab keegi anda infi ilma euro tunnusteta reg numbrite kohta. Suht mitmed siin foorumis neid teinud ja nüüd enam ei saa väidetavalt. Viiele mnt numbrile helistanud ja igaltpoolt eitav möla, ometigi siin paljud on neid teinud?
-
M: 17" valuveljed
Võib ka vahetada minu poolt otsitavate asjade vastu varuosateemas. MÜÜDUD!!!