Hüppa postitusse

zero

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis zero postitas

1. M20 ja m50 on jah ikka väga erinevad asjad. Üks ju tehasest sinna ette nähtud, teine mitte.
  2. Eks ta ole jah. Olen mitme inimese käest kuulnud, et saadeti samatargalt minema sealt.
  3. Jah, sest kõik mustad riided on ju samasugused Nina tundub natuke näotu nende mustade neerudega, aga eks maitse asi.
  4. zero vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Millist on asi ikka kaugel ju. Su toodud numbrites on erinevus 0,1mm aga muidu golfi ja e30 keskavad samad. Offseti osas ei oska öelda, aga tõenäoliselt see ka ei tohiks takistuseks saada eeldusel et golf ka ikka 4x100 on🤣
  5. Ma nüüd täpselt ei tea kuidas see käppade asi seal lahendatud on, aga kui oma ehitatud on, siis sellega võib probleeme tekkida, kuna nende omavoliline ringi tegemine on maanteeameti poolt keelatud. Kubatuuri on ka lubatud tõsta mingi % võrra seega 3l on täitsa reaalne veel jah. Olen isegi 3L 160kw mootorit passis näinud. ".......võimsuse erinevus ei ületa 30%, töömahu erinevus 20% ja massi erinevus 10% valmistaja poolt ette nähtust" Aga tere tulemast foorumisse ja edu auto korrastamisel
  6. zero vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Sellepärast et igast telefonimüügi tädid/onud helistama ei hakkaks vist.
  7. zero vastas M1X teemale, kohas Varuosad
    A piilari katteid on erinevaid. Olenevalt sellest kas on check panel või mitte, ning pedaalide kohal olev kate on ka erinev, tulenevalt sellest kas autol on tulede kõrguse regulleerimise süsteem peal või mitte.
  8. Siiski e39 oma on teistsugune, e38 kohta ei oska kommenteerida, aga koodi järgi jah sama. Neid remontkomplekte saab ju uuena osta, ning on ka b osana saadaval täitsa. Ei oska hetkel öelda täpselt kus, aga olen otsa komistanud. Mingi netipood oli vist.
  9. Mis kerega sul on see auto? Minu mälu järgi kaheukselistel ei olegi neid kanaleid.
  10. On pakkuda müügiks 3 pudelikorki ntks varuratasteks. Tüki hind 20€. Asuvad Tallinnas ja postiga ei viitsi jännata.
  11. Kuna see e30 foorum, siis arvatavasti e30 oma ikka.
  12. zero vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Selliste vendade tõttu vähemalt originaalautode hinnad tõusevad
  13. Mida sa selle padja all mõtled? Seda kummist rõngast? Esimest või tagumist? Taga alumistel on erinevaid mõõte, kõik pole ühepaksused.
  14. On endal ka olnud jama nende corteco puksidega. Ei sobind kohe üldse sinna augu peale. Mõõtsin üle ja välisdiameeter oli 2mm suurem kui pidi olema ja ei hakand seda üldse proovimagi sinna pressida.
  15. zero vastas AinP teemale, kohas Autod
    No eks igaühe kriteeriumid on erinevad, sellel teemal polegi mõtet vaielda, aga lihtsalt rääkisin oma vaatenurgast, kuna mulle ntks ei meeldi päiseloojangusse pimesi sõita
  16. Amordid ikka.
  17. zero vastas AinP teemale, kohas Autod
    Vaata mis aasta klaas see on seal ees. Ajaga ikka tekivad kahjustused...mitte küll mõrad või silmapaistvad täkked. Vaata nii vanast klaasist läbi vastu päikest ja võta uus kõrvale, siis saad aru.
  18. Miks sa arvad et seda üldse tegema peab?
  19. Originaalis seal küll mu arust midagi vahel ei käi, ainult pehmest materjalist seibid, mis nende poltide otsas on.
  20. Ega muud polegi siis, kui tester kätte ja juhtmeid taga ajama. Kui kaitse kindlasti korras, siis kas sinna kaitsmele tuleb vool peale üldse? Kas mootori külge minevatel otstel pole ka mingit pinget peal? On olnud juhus kus ntks oli massi juhtmel katkestus sees, ning mootor ei toiminud. Võid ka selle reostaadi ühenduse üle vaadata, äkki klemmid oksüdeerunud vms. Ära puhastada ja uuesti ära ühendada
  21. E30l peab olema see ühe klemmiga andur... pruuni värvi.
  22. Seal kommenteerimine ettenägelikult ära keelatud https://www.facebook.com/groups/550677341631531/permalink/1737884282910825/?sale_post_id=1737884282910825
  23. https://m.facebook.com/groups/815380148537749?view=permalink&id=1552213104854446

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.