Hüppa postitusse

zero

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis zero postitas

1. Bodykiti pärast Tore vaadata et asjad juba niikaugel on. Edu kokkuladumisega
  2. zero vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Udukad ei kinnitu stange külge, vaid põlle külge. Muud erinevused tõi juba eelkõneleja välja
  3. zero vastas lemon teemale, kohas Autod
    Teeks äkki veidi ülevaatlikuma kuulutuse?
  4. zero vastas rlend teemale, kohas Küsimused - Vastused
    Suuremat kolbi ka ikka vaja jah. Seal kataloogis sul kõik kolvi rem mõüdud ka eraldi koodidega välja toodud.
  5. zero vastas Leks teemale, kohas Vaba teema
    Sai ükspäev ühe valge MS Design pilli taga sõidetud valdekus. Päris huvitav pill ja hea number. Ise olin sinise e34ga.
  6. 3.46 pakkuda. 70€
  7. Otsin sellise mustriga fl istmeid. Ei pea ideaalsed olema, otsin riidedoonoreid. Võib pakkusa nii esimesi kui ka tagumisi.
  8. zero vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Rial cobra/mesh
  9. zero vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Julgen pakkuda et see sul ikkagi elektrooniline ja see tross mis sinna külge läheb on püsika oma.
  10. zero vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Ikka on m52l ka jah osad elektriga. Oleneb sellest mis veojõu kontroll autol on.
  11. Pakkuge fl ix-i laiendeid. Pakkumised koos hinnasooviga palun postkasti. Tänan.
  12. Diffri leiaks vb. Mis ülekannet vaja on?
  13. Püstak ja mootor ikka vähe erinevad asjad. Või mida sa selle püstaku all mõtled?
  14. Mis tootja õõts on?
  15. Põhjaalune torustik, paak tankimistoru juurest ja vollad vaata üle. Kui ventikaga lööb salongi, siis tõenäoliselt vollad vajavad vahetust.
  16. See küpse sul jah. Taseme valasid ikka paika peale seda kui välja ajas?
  17. Kui sa compacti õõtsad paned, siis pead arvestama sellega et taga ratas tuleb ligikaudu 20mm väljapoole
  18. Teemat lubatud upitada 1x nädalas (7 päeva jooksul). Vea kirjeldus võiks sel juhul abiks olla kui remontijat otsid.
  19. Pre omad on trossiga, klaase ka erineva tooniga juba tehasest olemas. Lihtsalt lisainfoks.
  20. Universaalsete kohta olen ka üv punktides kuulnud seda et neid peab korralikult kuumutama, muidu ei pruugigi toimida.
  21. Tuuleklaas ka?
  22. Ülemineku mudel.
  23. Kõik info on siin olemas, aga ei viitsita/taheta lugeda
  24. Ma olen ostnud 15-20 euriga kui siin võrdlemiseks juba läks

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.