Kõik, mis GTA postitas
-
mootoripöörded ja kiirus
Tagadiffer vaheta ära... ülekanne vali vahemikust 3,7 - 3,9 kui on 110kW mootor või 3.9 - 4.1 kui on 95kW mootor. Mida suurem number seda suuremad pöörded maanteel. Sul on ilmselt 4.45 kui pöörded nii kõrgel on.
-
Lobamokkade rubriik
Memo teeb piiksu viis minti enne täistundi, et sa raadiost uudiseid maha ei magaks Väga kasulik, kui sõda puhkeb ja vja uudiseid jälgida näiteks.
-
318iS '90 - m20b20
Lugesin kogu teema algusest läbi ja pole kohe midagi öelda Kooslus on lihtsalt liiga hea, kadedus tekib kui nüüd otse väljenduda Hea et neid ise tumedaks tehtud tulesid ka tagasi ei pannud, nendeta on välimus palju cleanim. Kile eemaldamine on lihtne, ise neid ka maha kiskunud ja pärast vee-seebi-atsetooniga klaase puhastanud ja tunni ajaga on tehtud. Klaasi eemaldamine selleks on minumeelest ebamugavam töö, eriti üksinda ja kui esimest korda harjutad kiilutihendite tagasipanekut ei pruugi see päris heasti õnnestuda ka. Üks suunatuleklaas läks avariis katki, kas oled uut komplekti ka otsinud? Kui oled omale uued leidnud või ei soovigi enam tumedaid tagasi panna siis oleksin huvitatud sellest, mis terveks jäi. Mul tehasest samasugused aga ühel auk sees.
-
M: klaasplastist tagastange lisa FL
Ise külge proovides - stanget ma maha ei võtnud - täheldasin, et rataste ees olevad kõrvakesed on küll natuke ebasobiva kujuga kuna ei mahuks hästi stange ja koopaserva äärse pleki vahele. Tagumised nagu samas oleks läinud. Pikkuselt sobib ilusti FL-i stangega muidu. Aga eks klaasplastist tooted pole kunagi hiilanud esimesel korral kohe sobimisega Ikka lõika ja kleebi.
-
M: klaasplastist tagastange lisa FL
Vajab natuke kohendamist, konksu auk on suuremaks lõigatud ja eelnevalt paigaldatud ilmselt kruvidega nii, et mõni auk on ka. Värvimata muidu teine. Loodan, et kasutaja Face ei pahanda, kasutan tema kabrioleti pilti, mille alusel saab aimata ühe võimaliku variandi väljanägemist, kui asi on viimistletud ja värvitud, ning see keskmine auk ka kinni pandud Müüdud Asun Paides Kontakti saab PS-i teel või telefonil 53 410 582 Sander
-
325i '90 - GTA
Jään vastuse võlgu, esmasel vaatlusel mingeid anomaaliaid ei märganud aga kokkupanemiseni ei jõudnud. Tootjaks oli vist Frenkit, kas sul oli ka sama?
-
325i '90 - GTA
Niisama kirjutan kuna igav on kui varuosa tellimises ja auto seisab Nimelt sai villand sest siduriga nöökimisest, mitu korda õhutasin ent ikka tõmbas õhu sisse pikapeale. Õhutades ei tulnud ka lõpuks enam selget vedelikku vaid hakkas mingit tökatit sisse viskama. Selge siiiiis, peasilindriga mingi kala ilmselt. Tellisin ladu24-st ehku peale mansetikomplekti ja lisaks ka niisama vajaliku klapikambrikaane tihendi. Peasilindri mahavõtmine oli lõbus üritus Läheb sellesse kategooriasse, et muidu ju tore aga iga päev ajaviiteks ei teeks. Igatahes, kui jupp käes ja osandatud selgus tõsiasi, et taastamine oleks ilmselt üsna ehku peale minek, korrosioonikahjustusi oli piisavalt et kahelda selle kokkupanemise ja uuesti katsetamise väärtuses. Nii, et õige pea saan edulugu kinnitada või taaskord nentida, et auto on mu üle kavaldanud Väiksematest asjadest - reguleerisin klapid. Kaane kokkupanekust läbitud kuskil 1500km ja selle ajaga olid kõik vahed 0,25 asemel gramm alla 0,4... Ilmselt mingi sissetöötamine? Või olen mina loll? Seekord panin 0,3 peale. Uus klapikambrikaane tihend ka paika ja jälle puhtam, kuivem ja muretum tunne Teiseks, konstruitasin pihustite puhastamiseks abinõu. Koosneb see siis suruõhupüstoli otsa käivast "kuusest" mille otsa on krutitud eelnevalt keermestatud pihusti latipoolne otsik. Sain selle ühe Opeli alumiiniumlati lammutamisest, seda kannatas töödelda vähemalt. Teine osa abinõust on elektripool. Katkiselt akulaadijalt krokodillid, kõlarite paigaldusest väiksed emased klemmid mis sai termorüüga kaetud, et pihusti peal klemmid kokku ei läheks. Protseduur nägi välja selline, et kruttisin püstolilt otsiku, lasin sinna ~3ml carb cleanerit, siis otsik kokku ja pihusti külge. Seejärel pihustile aku pealt vool järgi ja päästikut Kordasin protseduuri kuni silma järgi tundus, et "pilv" hakkas ilusam olema. Alguses tuli kahest pihustist üldse neli juga pilve asemel (M50 pihustil ongi neli augukest) ja hiljem alles ilusamini pahistama. Tundub kuidagi viisakam küll see käimine tal. Eriti mis puudutab käivitumist, see toimub kuidagi vähesema vaevaga. Ei oska seletada Halbu uudiseid ka, mõõtsin silindrisurveid ja kahes pütis polnud asjad korras. 3. silinder 9bar ja 5. 6bar. Esialgu ei tea kas viga klappidest (kuigi no kurat, laua peal jäid pidama kui miškad) või miski muu. Ei täheldanud ka silindrites mingeid vigastusi kui kaas maas oli ja auto õli nagu ka ei tarbi. Ausalt ka, pole motti hetkel laiali kiskuda. Puhkused ka tulemas ja nii ei lähe mitte. Pigem kogub füüri kapremondi või siis strokeri jaoks juba. Vot nii, side lõpp
-
m20b25 klõbin(tiks)
No mõelge nüüd loogiliselt kaasa seltsimehed Kui omanik kirjutab, et külmalt ei tiksu ja soojalt tiksub, siis peab ju olema mingi mehhaaniline probleem, mis ilmneb kui õli muutub vedelamaks ja ei pehmenda enam detailide omavahelist kolkimist. Kui on vastupidine lugu (külmalt lärmab ja soojalt jääb tasasemaks) on tegu erinevate metallide soojuspaisumisega. Näiteks kolvisõrmed. Või on hoopis õlifiltri tagasivooluklapp vigane. Kogetud asi. M20 mootor on tolerantsis olles täiesti vaikse käiguga, olen oma silmaga näinud alla 200k sõitnud M20B20 mootorit ja see paitas küll kõrva. Mootoril ja mootoril on vahe, ei saa sedasi üldistada. Mis viskoossusega õli kasutad? 10W40? Kui kahju pole, siis võiks proovida mingit õlilisandit (Xado). Vahel aitab, vahel mitte.
-
Lobamokkade rubriik
Kui mulle postikulu hüvitad (saab vist ümbrikuga ka saata) siis võid saada neid küll - panin just uued küünlad ja orig. juhtmetega neid ei kasutata. Huvi korral võta ühendust
-
BMW 318i 2,5i 1992
Spioonikas Mis seal on mingi tuuringute pesa või, maja ümber oli mitu tükki veel Tumesinine värv on küll selline asi, mida peab lihtsalt kiitma, pildil pole see kunagi nii ilus kui lives ja eriti sheff kooslus koos nende velgede ja värvitud karbilaienditega. Ilus auto, hoia seda
-
m20b25 klõbin(tiks)
Üks asi on kulunud pump ja teiseks on kulunud liugpinnad, kuhu vahele õli pressitakse. Sinna kaob õlisurve lihtsalt ära ja kuigi pump võib olla okoo iseenesest siis õli pressitakse pindade vahelt välja, paratamatult jäävad mõned osad nälga ja hakkavad selle peale häält tegema.
-
Lobamokkade rubriik
Mõni teine õhtu küll, praegu juba õllerežiimis
-
m20b25 klõbin(tiks)
Kuidas õlisurvega on? Ühendaks mehhaanilise manomeetri külge ja mõõdaks soojalt survet. Tühikäigul ette nähtud 0,5-2bar, pööretel 4-6 bar. Teiseks, oled veendunud, et klapivahed õiged? Kui klapid värskelt soveldatud (mitte mõõtu lõigatud) võivad esimese paari tuhandega vahed natuke paigast minna, tasub üle kontrollida.
-
BMW 316i (m50b25) '93 - RocketBunny
- MÜÜDUD
- MÜÜDUD
- 320i (M50B28 Turbo) '89 - Reimann
Turboga mosse Oled mootorile käivitust ka teinud? Tundub, et puhtas ruumis tehakse pika ilu peale kõva pill, hakkan kindlasti edenemist jälgima- M tech 1 tagatiiva paigaldus?
Aga palun http://www.r3vlimited.com/board/attachment.php?attachmentid=6219&stc=1&d=1177357376- 316 '86 (2JZ-GTE) - siimp
I feel your pain Talv otsa valmistusin kevadeks mõttega et nah rsk, nüüd ei tõsta aasta aega kapotti ülesse. Aga kuu aega olen sõitnud ja harva läheb päeva mööda kui midagi niblima ei peaks Hea et veel oma pihustid sulle maha müüsin, praegustega olen juba paar tiiru peale-mahavõtmist teinud ja nende puhastamiseks veel riistapuu ehitanud, tegemist on.- 325i M-technik 1 '86 - Hiis
Mul ka selline gaasipõleti kasutada, eriti hea on vaheldumisi roostesurma ja leegiga kärakaid töödelda, kuni lahti saab. Kinni pole veel ükski asi jäänud, ei piduri õhutusnipid ega miski Lisaks on see käepärane asi elektritöödel kui kuumapuhurit pole parasjagu ligi aga termokahanev oleks vaja kuumaks ajada. Poolassid on lõtkuta? Mul on otsad loksuga ja hakkab juba koppa viskama see vene autode ajast tuttav logisev kõlks käiguvahetusel (kardaaniristid olid neil murelapsed). Kile maha võtmisele kahe käega poolt . Sedaan saab hoopis soliidsema ilme. Universaalile võibolla paigaldaks kauba uudishimulike pilkude eest kaitseks aga sedaanil on selle jaoks pagasnik .- M: sportrool Victor 3L33 (320mm) + dokumendid
Müügiks pealkirjas nimetatud sportrool koos M160C vahetükiga (E30, vanem e34 jne) ja 15mm detsentrikspaceriga (tõstab rooli ülessepoole, et näidikuid paremini näha oleks). Nahk on kulunud, keskosal värv pisut kribitud - näha piltidelt. Hiljuti nahavärviga üle värvitud. Läbimõõt 320mm Olemas dokumendid (saksa ABE), millest ilusti välja loetav et sellise rooli ja vahetüki kombinatsioon on sealmaal täiesti legaalne. Möödunud aastal ÜV-l läks seda kausta ka vaja Signaal töötab, suunatule lükkab ka välja. Pilt kulunud osast: Ja üks kehva kvaliteediga pilt, kuidas rool salongis välja näha võiks : Müüdud Sander- 325e 86a. sedaan, sõiduki päritolu arutelu
Kena masin Vana teema leidsin ka ülesse: http://streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=48&t=46527&hilit=325e Kui nookureid vaja siis ma leiaks oma varudest mõne kasutatu ka. Isiklikult organiseeriks sinna originaaltuled või siis tavalised luubid, need angel eye'd ei lähe kohe mitte- 325i '90 - GTA
Vända andurit pole vahetanud aga miskipärast ei usu et see asjasse puutub. Käivitumine on hea iseenesest. Huvitav on see, et eile ühendasin aku juhtmed lahti (15 minti) ja puhastasin klemme. Peale seda sõitis mõnda aega isegi suhteliselt rahuldavalt aga tänaseks oli ta jälle oma vanad trikid selgeks õppinud. ECU reset ühesõnaga nagu lubas midagi, mis sellest järeldama peaks? -1C on õige näit, see pilt on juba mõni nädal vana- 318i M42B18 cabrio '92 - tanel645
Võta esimene post - muuda, siis ava sealt alt täiustatud muutmine ja üleval lahtris on pealkiri ka, mida nokkida saab. ettevõtmisele igatahes- 325i '90 - GTA
Kolm inimest ja kolm erinevat arvamust Vahelduseks võib ju neid roole klapitada, tingimusel et need liiga ufokad pole. Kui keegi viitsib paar lehte tagasi keerata (10 leht, postitus 190), siis seal on näha milline see auto enne seest välja nägi Usun, et mõni ei saa arugi, et seal miskit valesti on MT1 või MT2 rool oleks küll kena, kuid noh, maitse asi ja minumeelest pole see eriline kaotus, et mul sellist pole. Makki jälle otsisin päris kaua, kaks kindlat nõuet oli, et mark peab olema Blaupunkt ja teiseks peab olema armatuuris mitte väga silmatorkav, võimalusel eemaldatava paneelita. Üldiselt ongi mu maitse selline, et päris originaali ma taga ei aja kuid siiski on mingid piirid kust ma üle parema meelega ei astuks Leidsin ühe pildi pimedas kah, kuidas taustvalgustus toimib. Ekraan on vastu läikinud, muidu see ühtlane ikka: Aga mootori viletsa käimise koha pealt ei oska keegi miskit kosta? Täielik nuhtlus ju
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus