Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 16.07.2019 kõikidest kohtadest

1. 3 punkti
    Õnnestus ka sirmid leida, et nüüd kombo ilusasti koos. Kahjuks pole jõudnud muud miskit see nädal teha, venna põrnikas vaja reedeks rajale saada ja kiired ajad 😁 Olen veel uue nädala eestis, et näha kaugele jõuan enda autoga. Miskit teistsugust kah siia 😁
  2. 1 punkt
    Võtsin sisekoristuse ette, aga läks veidi näpust. Samuti on toimunud muutus kapoti all. Paigaldatud sai m52b28 mootor. Mootoris sees: m52b25 kolvid Topelt m50 non vanos sisselaske nukkvõllid Vanos minema visatud mehaaniliselt ja ajust. M20 hooratas ja sidur, mis käis treimises, hammasvöö vahetuses ja tasakaalus Samuti käis kaan lihvimises ja käisin klapid üle + mootorisse läksid uued tihendid ja saaled. Peal m50b20 sisselase ja m50b25 gaasiklapp, õhulugejat ja koonusfiltrit varjab M30b30 filtri karp. Kuna auto sai lõpus üsna kiiruga valmis tehtud, oleks vaja paari asja veel parandada. Enne Oorele minekut olin sõitnud umbes 10km ainult autoga ning reede öösel selgus et summuti on liiga madal, mistõttu tuli autot tõsta. Samuti lendas midagi soojendusradikast laiali ning jalad olid tsooliga koos. Hetkel tuleb veel üv ära teha ja saab legaalselt rullida. Auto ümberehitus sai kõik vormistatud ja selleks kulus maanteeametis kuskil 45minutit ja 20 eurot.
  3. Veokonksu pikenduse ostma M tech stange jaoks.Muidu pead treilaga sôitma ja see ka ei sa peale tõmmata .
  4. Toivo- kas sind on ka järgmine aasta näha?
  5. no ma tean 3 rulli mis ilmselt järgmine aasta osalevad
  6. Minu kiitused ka korraldajatele ja tänud mõnusale rahvale. Rõõm oli taas jälle kohale rullida ja näha uusi ja vanu tuttavaid, tunnid lendasid. Minek läks küll kiireks, ehk teinekord saab lebomalt olla. Uus rekord ilmselt oleks tulnud, kui poleks nii palju teisi üritusi samal ajal. Ma usun et niimõnigi rulliomanik oli valiku ees.
  7. http://life.hooliganhamlet.com/2019/07/labiklaasi-bmw-e30-eesti-kogunemine-2019/
  8. 13 hommik käisin ülevaatusel. Sai ilusti puhtalt läbi. Co pidi nii paigas olema, et annab kati normid välja kuigi katti all ei ole. Ülevaataja ise oli väga ok vana. Mõned pirnid olid läbi aga polnud hullu. Peale üv kiire pesu ja sai hooga tartu ja kokkutulekule. Esimest korda kokkutulekul ja üritus ise oli väga äge ja jäin rahule. Mõned klõpsud: Ja soomest sai toodud üks veel lisaks👌😁
  9. Nii kokkutulekul käidud, karter katki sõidetud ja juba korras.😁
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.