Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 10.02.2018 kõikidest kohtadest

1. Esimene ots koos. Tagumistel piduritel korraks pime ees. Sidur ja esimesed pidurid prooviks õhutatud ja kõik toimib nii nagu peab. Mingeid lekkeid ka ei tuvastanud Nüüd siis järg tagasilla käes, mis saab uued puksid, piduritorud/klotsid, töösilindrid ja värvi selga. Peale seda tuleb bensiinipaak üle veel vaadata ja uued kütusetorud vedada Võibolla veel nipet näpet ja peaks nagu ülevaatuseks vormis olema siis Paar talvist pilti ka, nö IS lisa ka korra prooviks ette visatud
  2. Vòta bensiinipaagiga seonduvad tòòd koos tagasillaga ette, nii on palju mugavam seal toimetada.
  3. Minult saab sinna 325ix juppe mis puudu! 😁
  4. Seda ma usun millegi pärast Ma siin otsin tikutulega taga e30 cabrio,mida ise putitada ja noo see kuulutus läks küll mööda. Täna leidsin paarsada km Helsinkist ühest maja hoovist e30 kupee ja homme läheb omanikule kiri On hakanud taastama ilusti aga nüüd seisab millegi pärast paksu lume all
  5. Ainuke läbipesu,mis töötab on mootori kapremont😂
  6. Saab karbiremondi jagu alla tingida 5 tonni või miskit.
  7. Mina eelistan sisepesuõli sest mis pesemist sa ikka vana sitaga solgutades saavutad. Teine asi, et need kanged lahustid võivad tõesti ladestunud jääkide tükke lahti meelitada mootori sisemusest.
  8. Jah🤦‍♂️ Need tuleb kindlasti likvideerida🤘
  9. 1 punkt
    Selline aasta algus siis: Tühjad lubadused Tegelikkus
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.