Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 27.01.2018 kõikidest kohtadest

1. On ikka neid asju kõvasti. Hella kondi radikas tuleb kohe meelde 8FC 351 035-621, h2 lett 84,08€ , aeromotors 89.2€, ladu24 98,37€, alvadi 152,22€ Minu h2 hind soodukaga on 73€, see sisaldab ka ju kindlasti katet, 15% ikka. Oletame, et see 73€ on ilma katteta hind (mida ta kindlasti pole) Siis järelikult on aeromotorsi kate/kasum antud toote pealt vähemalt 20% , ladu24-l pea 40% ja alvadil üle müstilise 100% Millest me (te) räägime(te) ? H2 siis veel suurem turusolkija ja maksab ise peale veel? Algselt arvasin samuti, et meelitatakse hulga kliente ja siis hinnad kerkivad, aga see kestnud aastaid juba nii, kaua sa ikka meelitad. Pigem on nende trump ikka läbimüük ja väiksemad 5-20% katted. Ma ei mõista üldse milles probleem, kui kõigil teistel nii hästi ikka läheb? Minu silmis võrreldes teistega on aeromotorsil väga kehv kodulehe ehitus, annab otsida ja lapata, võiks ju kogu pakutav kaup olla kohe nähtaval või vähemalt olla valikus see võimalus.
  2. Ise arvan, et see taktikaline nipp.. Tekitavad endale kiire klientuuri tõusu ning saavad tasapisi hindadega kaasa minna
  3. Turu solkimine on siin muidugi natuke vale öelda. Turusolkijad näiteks ehituses on alampakkumise tegijad, kes reaalselt valmis ei jõua teha ning/või on kvaliteet väga niru. Kui klient on rahul, siis ei saa ju probleemi olla. Minu meelest oleks siis õigem, et teised panevad siis oma uksed kinni, kui neil hinge närib selline asi, aga ise ei saa enam latti alla lasta. Et õigem oleks siis lasta teha suurt juurdehindlust ja las teised söövad end paksuks, aga teie kliendile odavalt müüa ei tohi? Banaanivabariigi suhtumine.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus