Few Latvian e30 community members will attend meetup at Valga on Saturday
Is now clear exact meet location at Valga? ( from notice: 13:30 - 14:00 – meet-up in Valga (exact location to be announced); )
Tnks.
@cobra Seal 2 tulease olemas + see tavaline RMK rest. Mina soovitaksin sul kaasa võtta vähemalt sellise grillimisresti (maksab poes u 5 €):
Sellega hea mugav toimetada.
Endalgi mõnesmõttes kahju natuke sest se oleks tõesti haruldus.aga üldiselt ei müü kuna kast toimetas ilusti ning äkki veel kunagi tuleb tuhin taastada ..
tegelikult on 2,4 korraliku kaane leidmine kuulpähe, proovi juba kasvõi osta remontmõõdus saalesid, saalede hinna eest saad osta juba m50b25 mootori. Aga 2,4 on hea niikaua kuni ta töötab
Paljud ülevalpool räägivad arvelevõtmisest pigem. See on hoopis teine teema. Kui auto juba Eesti registris ja TÜV kehtib, siis on asjad hoopis lihtsamad.
Kui peaks juhtuma et sellise mootori külge keeraks - on siis lootust et kõik hiljem funkab, armatuuri kellad, tuled jne.? Palju sõltuks muidugi tegijast
Õlivarras on ka justkui mingi huvitava nurga all......et radikasse või vendikasse jalgu ei jää.
Peaks ikka Oorelt läbi tulema ja statistikat tegema kui palju M40-neid veel masinatel küljes on.........
Müüa siis kabriolet mida olen omanud alates 2013a
Aastate jooksul olen autoga palju teinud:
Keretööd ja täielik ülevärv
M50B25NV mootor mis ka arkis vormistatud
Bilstein B8 + H&R madaldusvedrud
Uus katuse riie
Japan Racing 16x8 valuveljed koos tutikate rehvidega
LSD differ
Kõik puksid
Uued pidurid ja kogu piduritorustik ja armeeritud voolikud
Olemas ka tuulevõrk
Hetkel peal ka M-Tech 2 rool
Hind 6999.-
Asub Tallinnas
53 41 37 79
Kõigi piltide autor on siit foorumist kasutaja KARLK
Auto leidis põhja naabrist uue omaniku.
Veel enne müüki täpselt sai mootor siis remondi ning uus omanik käis ka dünos. Esialgu jäid sellised numbrid 313kw / 420hp / 540nm
Väike paus nüüd kuid tuleb kindlasti järgmine ja veel parem rulli projekt.
Seal oli juba sisselaset ka muudetud kui Mihkli e34ja mõtled.
1
punkt
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00
Oluline teave
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus