Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 26.03.2017 kõikidest kohtadest

1. Kuna viimasel ajal on palju tulnud kaebusi erinevate kasutajate poolt "veits nihu" läinud tehingute kohta, siis probleemide lahkamiseks ja info jagamiseks siia selline teema. Mingit listi ei hakka vast koostama ja kedagi petturiks ei tohi tembeldada! Lihtsalt saab oma loo siia kirja panna, igaüks saab ise oma järeldused teha.
  2. Pole sellist e30, mis ei vajaks ribadeks kiskumist. Just tõdesin seda taaskord. Eriti kui räägitakse restoreerimisest, see on mootori ,kere - iga nurgataguse, mutri - poldi jne jne uueks ja isegi paremaks kui uueks tegemine kui seda tehasest 30a tagasi. Komplektse auto teipimine ja värvimine pole ka mingi tegemine, saaks aru et 5 - 10a vana auto. Ka need "korralikud" e30-d on läbivat roostet nii täis, et paha hakkab. Aga üldiselt ei defineerita neid sõnu õigesti enda jaoks.Tihtilugu on paljude jaoks roostekäki ülevärvimine ja mõne puksi vahetamine ka restoreerimine /restoreeritud pill. Nii et algatuseks tuleks see siin teemas selgeks teha, siis vaadata kas on mõtet edasi rääkida.
  3. Minu olukord lahenes täna 26 märtsil ilmselt peale infot, et tekib ta nimi siia teemasse. Alljärgnevas kirjavahetuses on osapoole nimi eemaldatud. Aga hea õppematerial kuidas kummi venitada ja ise veel justkui süütuks jääda. 14 september: Tehingu eest maksmine ja kokku leppimine, et kaup pannakse teele novembris 12 november: Ma nüüd täitsa olemas. Võib need minu poole kuidagi liigutada. 12 november: Ok käin otsin homme välja kui aega saan 26 november: Tsau. Oled need üles leidnud? 26 november: Ma tean kus nad on vaja välja õngitseda vaid 30 november: Ei õnnestunud pakiautomaati visata? 30 november: Poole teepealt tuli häire ja ei jõudnud sinna. Olen nüüd nv 4 päeva est Tuleta laup päeval meelde 4 detsember: Paned siis ikka pakiautomaati? 4 detsember: ok 6 detsember: Tsau. Panid siis paki ikka teele? 6 detsember: Pakk kodus valmis Läks äratulek nii kiirex et pinnin prouat et kui lähetuselt tuleb, ära saadaks 13 detsember: 12 november mainisin, et võiks paki teele panna, tänaseks siis juba üle kuu aja. No loodame, et aastatega ei pea arvestama hakkama varsti. 14 detsember: Ole noh. Peale garage koristust sai nad eest pandud ja praegu vedelevad kodus kapinurgal et ära saata 14 detsember: Ma tean ju seda ja ega ma siis neid ju ka tasuta soovi, sai suvel/sügisel makstud. Asi selles, et ma ei käi igapäev linnas ja kui satun siis on hea ka pakid ära korjata. Hirmus tobe sõita lihtsalt pakiautomaati paki järgi. Proovin ikka sõidud ajatada, et mitu asja korraga tehtud saaks. Ega ma muidu ei kiirusta sind kui tean, et mõne päeva pärast on jälle sõita vaja. 14 detsember: Arusaadav et ei liigu tihti linna vahet. Ma võin selle raha tagasi ka kanda kui kardad et pudinaid ei saa. 17 detsember: Kus sa elad? Vb homme liigun sealtkaudu siis tln. Annan ära 17 jaanuar: ma tegelikult ootan ikka veel neid eelmisel aastal ostetud jubinaid. 21 jaanuar: ok, ei taha ma neid enam, kanna raha järgmise nädala jooksul tagasi. igatahes oli kena sinuga äri ajada loodan, et kunagi enam seda tegema ei pea 24 jaanuar: See kuramuse pakk vedeleb siiani riiulil Anna konto siis 31 jaanuar: millal sul palgapäev on? siis tean oodata oma raha tagasi. 31 jaanuar: Tere jh. Sis kui saan aega ja lähen arvele panen. 31 jaanuar: Asi hakkab juba rohkem kui nõmedaks minema. 31 jaanuar: Misasizsul nõmedaks muutub? Ma teen homme v ülehomme lühema päeva ja käin pangasy läbi 31 jaanuar: makse tegin 14 september, mis kuupäev täna on? 31 jaanuar: Ei viitsi üles skrollida. Mul pold kiire ja vaja neid maha müüa. Lõpuks meeles oli pakkisin ära ja nüüd nad vedelend riiulil. 31 jaanuar: olemas asjad juba ja tahan tehingu lõpetatuks lugeda sinuga, aga selleks võik raha tagasi maksta ja kõik 31 jaanuar: Selle pärast päeva lühemalt ma tegema ei hakka! 31 jaanuar: järgmise nädala lõpuni annan aega, siis hakkavad teised asjaga tegelema 31 jaanuar: Aga palun Tule ise järgi kuo põleb 31 jaanuar: no eks see olegi rohkem sinu probleem, kuidas see tagasi kanda 31 jaanuar: Ok sul selline lõke taga et ma kaen vb lähen tsekkan siin kus automaati o kust laadida saab
  4. Enne kui tükkideks ja riiulisse läheb, pakun kellegile taastamiseks sellist autot. Tegemist tehase 325E 2,7i 90kw 1986a. kuldne met. sedaan, ilma katuseluugita. Strateegilised kohad, nagu lansekad, taga koopad, poolraamid minu silmis väga head. Uksed rootevabad. Võin pakkuda kere taastamis, ehk keevitus teenust ja liivapritsi teenust sisse ostes all tööna. Hind olenevalt komplektsusest. Veerev kere 600e. 56247344
  5. Kasutaja Taksaator- sai sportistme, mille katted ja poroloonid pidi ise maha võtma ja hiljem tagastama. Tagasi sealt paraku midagi ei tulnud- "rotid olla ära söönud"
  6. Ma siinkohal soovitaks mõelda allhanketööde peale. Asi selles, et kõikide keretöödeks ja värvimiseks vajaliku kraami ainuüksi soetamine lihtsalt ühe auto jaoks on täiesti mõttetu, kui seda tööd igapäevaselt ei tee, lisaks võtab vajalike oskuste saavutamine väga pikka aega, või ei saavutata neid üldse. Seega otsi inimesed (neid on siin foorumis ka täiesti) või ettevõtted, kes teeks neid töid, mida sa ise kindlasti väga hästi ei oska ja mille jaoks sul pole asju/teadmisi/oskusi. Muidugi kui autot ennast veel pole on väga raske mingit ettekujutust hindadest saada, kuna oleneb sellest mis seisukorras see on. Kindlasti ma ei soovita autot täiesti ribadeks kiskuda, kuna pärast on lihtsalt see mingi vrakk kuskil nurgas. Eemaldada jh võib salongi ja paneele, kuid asi peaks jääma vähemat sõitma/veerema. Kui masin on nii vilets, et ta täiesti tükkideks on vaja võtta, siis ma seda algajale (tegelikult mitte kellegile ) ei soovitaks
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+03:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus