Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 30.08.2016 kõikidest kohtadest

1. Minu ekipaaž ka tagasi õnnelikult. Minul tuli kokku 2350 km. Masin kestis, jõudu oli, installitud 3 päeva enne tripi Püsikiirusehoidja toimis. Püsikiiruse hoidjale kulutatud raha oli viimase aja kõige kasulikumalt kulutatud raha. See on lihtsalt mega vajalik ja kasulik asi. Ainuke viga mis esines koju jõudes, oli läbipõlenud uduka pirn. Tagasiteed sõitisin üksinda, küte raha läks umbes 215 oirot, umbes nagu plaanisin. Pilte ei teinud, sest teadisn, et meie pundist ja ka poolakad tegid neid tuhandekaupa. Tuleb lihtsalt äraoodata kuna neid töödeldakse ja üless pannakse. Natukene üritusest ja kohast: Korraldamine ja idee oli väga hea. Kohe väravas toimus registreerimine, kus jagati autodele kleepse, kaelapaelu suure nime sildiga (kõikidele ekipaažis olevatele isikutele), ja mis eriti meeldisid olid külmkapide magnetid. Kõik need meened olid kaetud meetingu "logoga" ja kirjadega. Väga 5- meened külmkapil tuletavad seda asja kaua meelde. Kohapeal oli live DJ, kõllidest tuli uusi ja vanu hitte, kohapeal oli toitlustus variant (supp, burgerid, praed, friikad, joogid jne) Ja, see pole väga tervislik toit, aga siiski väga meeldiv. Ei pidanud koguaeg muretsema kust saaks kõhtu täiendada. Vaadiõlle oli 5 kohaliku ehk 1,20 euri pole paha, külm ja pehme. Koht on hea, rand, järv, palju liikumis, telgi ja parkimis ruumi. Dušš soojaveega, ainuke asi mis ei meeldinud olid tualetid, puhtust eriti polnud, seepi polnud, paberit mina pole näinud, kuigi pidavad korraks olema. Aga need suht väiksed mured minuarust, sellise rahvamassi jaoks hindaks seda asja tugeva 4 peale. Mina olen 100% rahul ettevõetud tripist, seltskonnast, meeleolust. Järgmine aasta olen 99% tulija, mida ka teile soovitan plaanida! Ja loomulikult osalejad ja autod: Masinate tase on seal suht kõrgel, on olemas siga ilusaid variante. Mina pilte ei teinud, vä 1, millega võibolla saaks iseloomustada nende inimeste armastuse E30 vastu:
  2. Kuna kõik on juba eespool ära öeldud, siis ma midagi kordama ei hakka, aga minul sellest reisist ainult positiivsed emotsioonid. Kui tulevad jälle mingid reisimõtted kuskilt (ja miks mitte isegi kaugema sihtkohaga), siis oleksin alati valmis liituma. No ja mõned fotod, tehtud 3310-ga nii et ei mölise ei viitsinud praegu kõiki üles laadida, mingi aeg teen eraldi galerii.
  3. Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?
  4. Sõit oli vägev, ilmad superilusad, inimesed toredad, hinnad poodides ja mujal odavamad või samad mis Eestis Leks võttis korraldusliku poole kokku väga hästi. Loomulikult järv, rand, palju ilusaid autosid, ööbimine hotellis enne üritust, kõik on veel kaua meeles. Ideaalne puhkus minusugusele Kodus olles on nüüd raske nähtut paari lausega või mõnekümne pildiga edasi anda, tuleb ikka ise kohale minna ja kogeda Pilte leiab siit: http://www.snap.ee/user/DaisiS/album/poola_e30_2016 Tagasiteed alustasime ühiselt, enne Mariampolet Leedus võtsime kõrvalsuuna ja avastasime päevakese veel Leedut ja Lätit ka, pikendasime ettevõetud trippi veidi Kokku 2449km.
  5. Tere. Oleme nüüd kodus tagasi, need kes ei tulnud peavad nüüd küll kahetsema Minul tuli 2000km nagu ma ka kirjutasin ja kõik sujus hästi. Seltskond oli suurepärane, ilm oli super, tehnika kestis, autod väga ilusad ja meid võeti väga hästi vastu. Kohapeal nägime väga eritüüpi masinaid. Oli nii originaalseid kui ka maitsekalt tuunitud autosid . Meie saime väga suurt tähelepanu seal ka oma autodega. Levinum swap minu arust oli v8 neil. GTA perest loodame ja ootame pildikraami Sai ka üks auhind nopitud erilise auto kategoorias Aga selle seltskonnaga võin uuesti minna kuhu iganes. Olite väga muhedad kamraadid!
  6. Uus koodipulk on peal, esialgu tundub kõik toimivat. Kiitus Markusele! Leige mootoriga pikem käivitus on endiselt teemaks, pole nagu otseselt seda maetud koera jahtinud enam eriti, aga närib ikka. Tahaks nagu aru saada, mis siis valesti on. Mis seal muud ikka... aega on vähe, sõita meeldib ehk liiga palju. Ees ootab Poola reis ja peale seda loodetavasti leian aega, et enne suurt sügist garaazi ruumi teha, saaks vihmaseid sügisõhtuid kasulikult tarvitada. Mootorrattad ja muu rämps võtavad kuradi palju ruumi ikka. Unistus on auto kevadel üle värvida, neid defekte on minu jaoks lihtsalt liiga palju igal pool, seega üksikute detailide tegemisse ma ei panustaks. Eks näis, mis reaalselt saab, sest ennem tuleb ka veidi keevitustöid teha, kuna roostet on samuti minu arust liiga palju. Õnneks tean tuttavat keevitajat, näis kas see äpu midagi teha ka oskab või on kõik näpud pöidlad. Paar kräppi pilti ka, siiani ei ole auto mind alt vedanud, loodetavasti ei juhtu seda ka võõral maal kolades.
  7. Ma usun, et seda teksti pole mõtet väga tõsiselt võtta.
  8. Mootori lahti ka võtad? Suure tõenäosusega on seal liiv. Minul oli igatahes ,kuigi sai samuti kõik suletud.
  9. Lõpuks sai vahepeal siis maha kistud bensupaak. Asi üle vaadatud ning mõeldud, et lükkab seekord paagi surma edasi, oli seda varemgi juba lapitud. Rooste oli osad kohad auklikeks purenud- sai need täidetud tinaga. Muu seas sai vahetaud ka kardaani leevendi. Ei oskagi rohkem midagi rääkida kui, et mootor ka vaikselt edeneb, mentidel on igav ning järgmine ülesanne oleks ikkagi kesklukk Krt, A-Osa on ikka sitke tükk
  10. Niiet, kallid Harjumaa rulliomanikud, kellel on saun?
  11. Siis võiks juba selle mõni nädal ehk reede/laupäevase päevapeale nihutada Oleks ka siis ehk ka tallinnast eemalt tulijaid
  12. Mõningad klõpsud telefonist mis vähe põnevamad ja jäid silma :)
  13. Nii, asjad pole väga palju vahepeal kulgenud, aga et mingitki võrdlusmomenti tuua, siis uus moto saab täieliku remondi, mis sisaldab uusi saalesid, rõngaid ja kaane remonti. Vahepeal olen varustanud end mootorivahetusega seotud juppidega: radikas, kardaan, toruderägastik jne. Et asjad libedalt kulgema saada, oleks põhiliselt vaja veel näpuotsa täis juppe nagu padjad, laagrid, õlid. Asjadele üritan anda värske välimuse, et ilusam oleks kokku panna Mootor peaks ka tulevase nädala algul ehk pritsi juurde saama. Täna tegin auto vahaga üle ning sain mõneks ajaks mingisuguse läikegi Numbrimärgid said kinnitustega samuti ümber tehtud. Kogun jaksu nüüd kesklukk ja bena paak korda saada. Rohkem pildimaterjali järgmine kord
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.