Tere.
Ja saigi 2016 suvine kokkutulek peetud.
Kohe vabandan nende ees kellele ei jätkunud ürituse kleepsu, kuna ma ei osanud arvatagi, et selline kogus autosid kokku tuleb ja veel, et Bauhofi parklas see kogunemine niivõrd kaua aega võttis kuna Tallinna kolonn hilines tehnilistel põhjustel.
Kuna ei oleks uneski osanud näha, et tuleb 51 autot, siis läks veidi keeruliseks meid sinna platsile mahutada, aga hakkama saime.
Ise olen väga rahul kuna üritus sujus väga hästi ja loodan et kõigil oli tore.
Kohe Eriti tahan ma tänada Trvp`d(wannabee Martin) valimise läbiviimise ja muidu abiks olemise eest, LauraK`d valimiste läbiviimise eest, SiimP`d et aitas nõu ja jõuga, sõber Aivot (ei ole kasutajat), -kaido- ja tema sõppra puude ja teepuhastamise eest, Margot, Mikkot, Asutust PixelPrint (kleepsude valmistamise ja auhindade eest), RMK`d telkimisala kasutamise eest, AiriL grupi juhtimise eest, Vazza grupi juhtimise eest, eliise22 gurpi juhtimise eest ja otseloomulikult kõiki kes tulid ja aitasid kaasa selle ürituse toimuma saamisele!!
Ei oska muud öelda kui kõik oli Super ja näeme juba 2017 suvel ning lööme tänavuse rekordi üle!!!
Kert