Hüppa postitusse

Edetabel

Populaarne sisu

Näitan sisu kõrgeima reputatsiooniga 10.07.2016 kõikidest kohtadest

1. Samuti olen rahul üritusega! Tublid! PS: kuna Kert pani tanki, et võiksin järgmisel aastal korraldada kogunemist, siis eks ma mõtlen selle peale.
  2. Võin julgelt öelda, et mu bemm tõestas mulle, et need "mõned sajad kilomeetrid" ei ole mingid näitajad - jõudsime ilusasti ühes tükis koju. PS: aitäh ägeda auhinna eest, E30famiilia.
  3. E30 kogukonna kokkutulek "Oore 2016" on ametlikult läbi ning sooviksin siinkohal öelda mõned tänusõnad. Esmalt, suurim tänu läheb taas @m20b20 (Kert), kes võttis ürituse korraldamise endi õlule ning tegi sellest kõigile meeldejääva ürituse. Ära ei tasuks unustada ka meie "õhtujuhte", kes tegelesid valimiste läbiviimisega @TrvP (Tarvo aka Wannabe Martin ) ning @LauraK (Laura) ning @Margo (Margo). Et kõik pääseksid kenasti laagriplatsile, tänaksin @-Kaido- (Kaido) ja tema sõpra ning Aivot. Tänud ka @siimp (Siim), @Airi L (Airi), @eliise22 (Eliise), @Vazza (Egert), samuti PixelPrint kleepsude ja lisaauhinna eest ning muidugi meie laagriplatsi eest RMK. Ning muidugi suur suur suur aitäh kõikidele, kes kohale tulid ja ühe ilusa suveõhtu mõnusalt sisustasid! Kert luges esimestel minutitel kokku 51 autot, mis kahjuks kõik laagriplatsile ei jäänud. Masinaid oli vahekogunemistel rohkemgi, kuid kõik meiega tripiks Oorele ei liitunud. Nüüd on aeg oma jäädvustusi foorumi albumites jagada ning ideid juba uueks, 2017. aasta, kogunemiseks välja käia.
  4. Tänud eilse mõnuse päeva eest. Nagu ma eile ütlesin - pagana hea on ikka oma voodis ärgata. Kuigi see kojujõudmise viimased pool tundi olid ika keerulised aga vähemalt sain kohe Valga piiril selgeks et hindasin ennast õigesti. Härrased politseinikud lasid juba teist korda päevas puhuda Viljandis tegin veel ühele tütarlapsele Statoilist taksoteenust ja vaatamata sellele st Sygic lasi mul läbi Mustla sõita olin ikkagi 1:35 kodus. Tänud korraldajatele ja järgmine kord siis pikemalt.
  5. Üritus oli ka see aasta super Kiitus Kerdile, et taaskord korraldada viitsis. Olen kõik 4 aastat Oorel kohal olnud ja seekord oli asi ikka väga vinge, esimese aasta 14-16 autot vs selle aasta 51. Seltskond oli meeldiv ja ilmaga see aasta läks väga hästi. See aasta ei suutnud enam vastu panna Kaidoga ratta ringi laskmisele Aga noh, rullnokad nagu me oleme, öine piirajapidu teiste poolt ka välja vabandatav ei ole Jään ootama järgmist aastat
  6. Sitaks kõva üritus ikka! Teised jaanid ju
  7. Üritusega igati rahul. Aga oli, mingeid rahalisi kulutusi ka mida peaks äkki jagama?
  8. 8 juuli sai rull minu käes aastaseks. Tegin väikse listi, mis aastaga tehtud on. Polegi nagu midagi õieti remontind.Võrreldes E39-ga muretu pill. Remonditud/Vahetatud asjad: -Keskkonsool(vana oli kruvi aukudega) -Klappide reguleerimine -Armatuuris puhurirulliku kõrval olev plastikkaas. -Sportrool -KKK tihend (Elring) -Süüteküünlad 6x (NGK R -ZGR5A) -Tagumised amordipadjad (SACHS) -Bensiinifilter (MANN) -Udutuled -Pihustid M50B25 pealt. -Differ TYP 188 3,73 -Diffri õli (MANNOL 75w-90) -Tagumised kondid polüretaan puksidega -Esimene strutbar (JOM) -Tagumised rehvid 205/45/R16 -Esitulede tagused plastikud+tüüblid -Spidoplokk+seierid punaseks -Spido kroomrõngad -Diffripuks (STRONGFLEX) -Mootoriõli ( BP Visco 3000 10w-40) -Õlifilter (FRAM)
  9. Mõnusat olekut teile sinnapoole!
  10. Hea rehvipõletuspilt Dislaga hea petekat teha. Tryp, sul tiib tagant polegi kinni, et logar küljes? Juba liigute?
  11. ÜV tehtud, viimased timmimised ja peadpidi kapoti all olemised enne homset ?
  12. Pilt eilsest õhtust, jäi EM mäng ka nägemata. Täna sai autoga veel päeval tegeletud ja 18:00 paiku sain ülevaatuse ka tehtud. Homseni!
  13. Tänase seisuga sai salong komplekteeritud. Teha on veel kergemad värvitööd, et teedele tagasi saada.
See edetabel on seatud Tallinn/GMT+02:00

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Konto

Navigeerimine

Otsing

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.