Hüppa postitusse
Postitatud
comment_83160

Eelmisest lahti saades, tuli suhteliselt kiirelt isu tagasi jälle omada sellist autot. Seega Kert tõi jälle ühe. 

Teema eelmisest:  

Seekord on autol nõksa parem seis kere poolest, helenahk sisu, el. katus ja automaat käigukast. Tehtud hetkel korralikult sisepuahstus ja rohkem pole jõudnud. Kui Tartu jõuab siis tuleks ära sisu kreemitada ja auto arvele võtta. Lisaks tuleks teha õlidevahetus ja ülevaadata sillad. El. katus täitsa toimib, kuid lukustus ei võta kinni ja tihendid võiks uued vaadata. (tehtud)

IMG_9474.jpg
IMG_9476.jpg
IMG_9507.jpgIMG_9513.jpg

Muudetud , muutis karlk

• Vastuseid 66
  • Vaatamisi 8,9tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Niisiis. Uputan teema piltidega üle.  Laupäeval sai autot Stancestil näidatud ja osadele fotograafidele jäi ikka see kõrge auto ka isegi silma. Kahjuks autot sellisesse korda ei saanud nagu oleks s

• Ilusaid pühi!

• Niisiis. Uuendame siin ka väheke teemat. Auto veel viimast kuud vaikselt müügis ja kui uut omanikku ei leia siis kulgen autoga pikemalt.  Plaanides mootori swap  (kui kellelgi midagi pakkuda siis olen

Esiletõstetud vastused

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_119672
6/1/2017 kell 8:19, tns1 ütles:

Lisaks e30 sisselaskekoldele on sul ka vaja e30 pihustilatti, klapikambrikaant, segusiibrit. Need miski ei sobi 36 tükkidega. Kollektor vastu kapotti?

Sattus terve komplekt vahetuskaubana kätte.

Kas midagi veel lisaks nendele osadele vaja või piisab ainult tihendite vahetusest ja külge keeramisest?

Sisselaskekollektor Suvi poolt modifitseeritud, et oleks rohkem väänet allpool otsas.

comment_119673

Minuteada piisab sellest. pihustilatist (e36 omal läheb rõhuregulaator vastu kollet, lisaks kinnituskõrvad vales kohas) Klapikambrikaanel on karterituul vales kohas. Õhutoru ka õiget vaja. Kolle ilmselt siis pulse chamberitega? Jahutustorudega ilmselt pead ka natuke vaeva nägema, saad kohe segusiibri soojenduse ära kaotada.

Muudetud , muutis tns1

• Autor
comment_119816

Tahaks rullidel proovida küll. Kui enne ei proovi siis pärast küll.

Keegi võiks Tartus aidata selle mul peale ka. Ma kardan, et iseseisvalt jään jahutustorudega hätta.

E30 kolle originaalis peaks lõpu osas parem olema kui E36 oma ja rallikrossi meeste seas hinnas. 

Mu eesmärk oleks see, et saaks suurema radika ette mahutada ja kapotialuse viisakamaks.

E: kui keegi Tartus rullidele minemas siis võib teada anda.

Muudetud , muutis karlk

• 4 nädalat hiljem...
  • Autor
comment_120300

Viimased pildid sellest autost OZ-ide ja Nardi detailidega. Veljed liiguvad arvatvasti järgmise hobiauto alla ja Nardi rool kapipeale oma aega ootama.

Hetkel siis 15" kärjed tagasi all, originaal rooliga ning auto ootamas uut omanikku. Lihtsalt uus hobiauto on ootamas ja pole aega, et autot piisavalt kasutada. 

Mootori swap-iga rahul ja M42 mu silmis kõige õigem valik sinna. Lõpuks käib auto edasi, ise käike vahetada mõnus ja hääled toredad. 

IMG_0953.jpg

IMG_0865.jpg

IMG_0794.jpg

IMG_0848.jpg

IMG_0887.jpg

IMG_0800.jpg

• Autor
comment_120435

OZ-id alt läinud, originaal rool sees ja ootab uut omanikku. Erinevaid pakkumisi tulnud aga seda, mille eest loovutama nõus veel mitte. 

Lisaks ikka puudu üks keskkapsel. Kui kellelgi üle kaheosaline style 5 kapsel siis oleks huvitatud ostmisest. :)

IMG_1340.jpg

IMG_1295.jpg
IMG_1344.jpg
IMG_1308.jpg
IMG_1312.jpg
IMG_1339.jpg

comment_120447

Kurat ma ei tea, kas ma hakkan vanaks jääma või milles asi on, aga nende velgedega meeldib mulle see auto veel rohkem :D Ideaalne oleks ilmselt Nogarosilber värvis veel. Viimasel ajal üldse originaalne rullikas lihtsalt madaldusega (no on originaalid ikka õudsad maasturid/traktorid) on lemmikud ikka.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.