Hüppa postitusse
Postitatud

Mòtlesin, et vôiks selline teema ka meil olla. Ja algatuseks

Iga päev näen Matu665 veerennis hommikul ja ôhtul :)

• Vastuseid 1,1tuh
  • Vaatamisi 231tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Keegi musta cabrio rulliga sõidab pidevalt Sauel, Jõgisoo tee peal. Keegi siit? :P

mina nägin täna pärnu-jaagupis ühte halli touringut parklas seismas :)

See touring mu ühe tuttava oma. Diisel isend. Auto omanik ei ole foorumi kasutaja ja vaevalt siia jõuab ka. Tal see igapäevane töö auto millega metsas käib.

Muudetud , muutis kruusmann

Tln-Trt maanteel Neanurme kandis liikus nobedalt üks kärtskollane FL kupee, päris sile ka. Kasutaja Poochie?

Poochie oma peaks oranz olema..

Poochiel on valge sedaan (kui veel alles), paps kärutab tal üldiselt selle oranziga ringi kui Eestis.

Täna hommikul Magistrali risti peal veeres keegi valge touringuga, valge e30 klubi logo tiivapeal..

Ma kaldun arvama, et see võisin mina olla, kui see oli umbes 7:35 kanti :)

Jh, tulin ise Kännu Kuke poolt.

Muidu seda stroker mootoriga masinat ise kunagi näinud Keilas. Päris vägev nägi välja pole midagi öelda ;)

Tartus hommikuti tööle minnes näen ühte kenat kupeed alati, päeval seisab stereo&alarm juures.

0106332207bfbc6.jpg

Kasutaja mkmk auto oli ka täna khk parklas :D

0106332219dfb4a.jpg

Mu pilte küll pole, aga eile nägin 19 paiku Lõunaka ringi juures kasutaja Haininae28 valget kupeed- pilk jäi pikalt pidama. :)

Täna tuli Tartu-Valga mnt Külitse ja Nõo vahel vastu valge pre kupee rullikas usa stiilis numbrimärgiga, jäin samuti pikalt järgi vaatama. :)

Muudetud , muutis -Kaido-

See valge pre usa mõõtu nriga praks Vazza proua oma olema. Selle musta kupee omanik töötabki seal Stereo Alarmis.

Mu pilte küll pole, aga eile nägin 19 paiku Lõunaka ringi juures kasutaja Haininae28 valget kupeed- pilk jäi pikalt pidama. :)

Täna tuli Tartu-Valga mnt Külitse ja Nõo vahel vastu valge pre kupee rullikas usa stiilis numbrimärgiga, jäin samuti pikalt järgi vaatama. :)

See valge pre usa mõõtu nriga praks Vazza proua oma olema. Selle musta kupee omanik töötabki seal Stereo Alarmis.

Jutt jumala õige- naine läks maale sellega täna :P

Eile järvevanal viskas käppa keegi punasest E30nest.

Päris järsult vahetas ridu. E30 juhitavus on ikka tasemel  :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus