Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Ei ole mitte ühelgil tehase valmidust olemas, see kuulub lisavarustusse ja niisama seda ikka peale ei pandud. Kui selline valmidus oleks, siis ei saaks nendes autodes üldse helisüsteemi olla ju, sest ega tehases 2 komplekti juhtmeid ei pandud, et üks on valmidus ja teine on tavalise helisüsteemina käigus :)

Need kõlarid ei vaja mingit võimu ,kui tänapäevamaki sinna taha paned.

Sellist autot tahaks. Praegusel lumisel ajal kena lund lükata

Muudetud , muutis matu665

Salongiventikas teeb 1-ja 2-l kiirusel närvidele käivat kriuksumist. A'la linnupojad elavad kapoti all. 

Kas ventika võll on laagrite või pukside peal, ehk kas vana mootorit veel päästa annam mõne korraliku määrdega?

Mul kriuksuma hakkas kunagi, siis oli juba ca 3 mm kõrvale kulunud :D

• Autor

Kas keegi kuskil jää peal kah käinud juba on ?

Peale männiku kus 3 autot juba läbi vajunud.

• Autor

Idee poolest nagu uurisingi, et aks keegi kuskil käinud ja ksa peab või on mõõtnud paksust jääl.

Läheb tellimusse :D 

Keegi Is 103 kw motot 92-94 e36 pealt tahab siis täiskomplektis asi olemas koos kasti, geneka, kollede, õhulugejate, juhtmete jne jne asjadega. Puudu ainult aju. Hondamtx`il on garages ja viimati mainis 300 hinda :)

Käisin ka just peal, kallas veel lahti, aga umbes meeter kaldast on juba 13-14cm. Kui praegu õigel ajal lund lükkama hakata ja uuesti külma tuleb, siis hakkab looma vaikselt. Mõõtsin siis Valgamaal, teise kandi järvede kohta ei tea midagi.

Mul karjääris, seal kus pilliroogu pole on 20 cm.. Kahe autoga on küll ja küll sõidetud, kui jää paksus on aind 13-15cm :D

Aga jah, kuna karjäär väike ja enamus rada läbi pilliroo, siis pole muud, kui lumelabidas kätte ja külma ootama :D

Sai ka eile mõõtmas käidud uuesti. U 18cm oli jääd aga kallas ikka pehme. Sai lumi nii öelda pealesõidu koha juurest minema aetud ja nüüd tuleb uuesti külma ootama hakata.

Ajapula on suur koguaeg, kalendri missid saatke kärmekalt mulle oma originaal pildifailid!!!

Sina kes sa tead, et kaasvõitleja sai oma sara kalendrimissiks, siis ole  hea mees ja kisa talle ka seda originaal faili juttu.

Feiskaris või siis telefonis, täna ei tohi kade olla...

ruudulist ei taha keegi näha ju seinal.

Jagage või midagi :P

Nagunii õõläbi disainin...

kellelgi töötavat vag-i 1.9 td mootorit pole pakkuda odavalt? caddyle oleks vaja midagi...

Tervitused siit Aussimaalt!

Rullikaid siin nähtud nähtud sõitmas, aga sain lõpuks ühele seisvale ka pihta ja lähedale. Canberras nimelt sõitsin juhuslikult mööda, ja no ots ringi ja tagasi ja pildistama ja katsuma, uurima :P Pikalt seisnud juba seal teepervel, kuna "ülevaatus" käib kleepsuna klaasi peale ja see juba 2 aastat kehtetu, kusjuures niimoodi müüakse siin autosid, tänava äärde, silt peale hinnaga ja tel. nr. Päris korralikus seisus paistis muidu, ainult värv tuhmunud, nagu siin aussis päike ikka toimetab kõvasti. Omanikku ei leidnud, käisin ukse taga küll, et mängiks natuke lolli ja uuriks kas müüa, et saaks uksed, luugid lahti, olin parajas backpackeri välimuses ka parajasti oma seljakotiga :) Ja üliharuldased recaro istmed sees, aga aknad nii sitased, et õieti pildile ei saanud neid.

Aga rõõm ja kodune tunne oli küll selle auto juures, mis siis, et rool valel pool. Kere ilusas seisus, sirge ja koopad möllud ka puhtad nagu siin maal kombeks. Roostet tagapõllel leidsin natuke.post-194-0-26324300-1356875520_thumb.jpgpost-194-0-32469500-1356875568_thumb.jpgpost-194-0-08025900-1356875604_thumb.jpgpost-194-0-10667500-1356875633_thumb.jpgpost-194-0-01935300-1356875661_thumb.jpgpost-194-0-78601300-1356875683_thumb.jpgpost-194-0-16762700-1356875718_thumb.jpg

Aga hüva vana aasta lõppu teile rullikapere siit soojalt saarelt!

Muudetud , muutis Vahtraleht

Ma austraalia mingil automüügi lehel vaatasin, et alla 2000 euri küll midagi ei müüda eriti. Ma vaatasin asukoha järgi ka, et ehk kuskilt veel sealt saaks. :D

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus