Hüppa postitusse

Lobamokkade rubriik

Soovitatud postitused

Postitatud (muudetud)

Tundusid sellised pehmemad olema. Need peaks suht lihtsalt tervena kätte saama. Ehk mõnel foorumilasel vedeleb mõni kere kust need välja saaks nokkida.

Muudetud , muutis Chulo
Postitatud (muudetud)

Kas keegi tartus oskaks või teab kedagi kes mul diffri ilusti saaks kokku laduda, uued laagrid ja tihendid olemas, võiks pmi saata. Endal pole tööriistu lihtsalt selleks.

Muudetud , muutis mkmk
Postitatud

Hei!

Kas kellegil oleks kohe siduriketast pakkuda m20 mootorile. Pood juba kinni ja asukohaks Tallinn. Ei pea olema uus vaid korralik. Kontakt 58194696. Ehk saab keegi hädast välja aidata :) .

Kaspar

Postitatud (muudetud)

Äkki kellelgi vedeleb emeksi väärilist sedaani/kupee kere hoovipeal kusagil Rapla/Tallinna läheduses?
Oleks tarvis üht vasakpoolset C-piilari poroloonkatet. Tulen oma vahenditega kohale ja eemaldan selle.

Muudetud , muutis Chulo
Postitatud

Ise põlveotsas on väga raske seda kokku panna ilma vastavaid tööriiste kasutamata. Kui see kardaaniflants on natuke vale tugevusega kinni, hakkab häälitsema.

Postitatud

Keegi avalaksule ka foorumist läheb ? Ise üritaks sinna ladu24 alasse ennast pressida :D vast üks roheline rull ka sinna jõuab veel siit foorumist 

Postitatud

Kui panen e30 püstaku külge e36 5x120 laagri ja rummu, siis kas saan e30 orig. tolmukaitse plekki kasutada või sobib ka e36 oma? Ketas tuleb e36 325 oma.

Postitatud

Ei pane sa sinna külge ilma vahetükita midagi, aga tolmukatte sobivus sõltub sellest, millise vahetüki sa teed.

Selle jaoks on täitsa eraldi teema olemas.  läbi, leiad oma küsimustele vastused.

Postitatud

e30 püstaku külge läheb mul e36 rattavõll, mis on treitud nii et toob laagri pinda 9 mm väljapoole. Ei leidnud sealt teemast milliseid piduriplekke kasutada.

Postitatud

Kes teab mulle öelda kelle must sedaan m-tech2 e30 eile Tartu vahel tiirutas? Väga kena nägi välja. Kui ma ei eksi siis all olid azev A veljed. Ja numbrimärk oli ANT või ATN.

Postitatud

Millist plekki sa nüüd silmas pead? Seda mis völli peal, mis laagrit kaitseb või seda mis ketast kaitseb? Ette jätsin tavalise ketta pleki ja e36 laagri tolmukatte. taha tuli teha hübriid mille sisemine osa on e30 ja välimine vastavalt sellele mis ketast sa kasutad. Minu kettad tulid e46 pealt ja plekide välimine osa sama auto pealt.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus