Hüppa postitusse

Lobamokkade rubriik

Soovitatud postitused

Postitatud

käisin täna ARK-is ja sealt saateti mind koheselt bmw esindusse et seda mootori muutatuse paberit saada ja bmw esiduses öeldi et sellise aasta arvuga autole seda m50 peale panna nagu ei tohiks aga seal see inimene seletas pikalt ja ütles nii kui sul see mootor on peal juba siis sõida ja ülevaatusel keegi nagu eriti seda ei vaata kui peaks avarii juhtuma siis tuleb see kõik välja aga seda paberit ma ei saanud ja auto passis võib ka kõik samaks jätta hetke seisuga jätan kõik nii nagu on. siin kohas sooviksin teada kuidas teil see asi õnnestus et auto passi saite 2.5 141kw ?

Postitatud

neid e30 m50 terve eesti täis, pooled kindlasti ümber regatud.

enne teed ehituse ära, siis ülevaatusele co võtma ja siis arki vormistama.

aastaarv ei saa mingit rolli mängida, topitakse neid palju vanematele autodelegi ja võetakse arvele. Peaksid õnnelikud olema, mida uuem mootor,seda puhtam maailm ju :D

Ma ei ole aru saanud, mis see esindus asjasse puutub, et iga väikse asja pärast ark sinna saadab.

Postitatud (muudetud)

mina ka nagu aru sellest ei saanud miks mind sinna esindusse saateti aga noh vähemalt on käidud ja uuritud :) esindusest soovitati ka pidurid välja vahetada.

Muudetud , muutis harcore
Postitatud (muudetud)

ma arvan et panen e30 piduri kettad m20b25 omad ette ja piduri sadulad on neil kõigil vist samad või on ka erinevaid?

Muudetud , muutis harcore
Postitatud (muudetud)

Selle rohelise bmw'ga videos kui mootori käima saavad, siis on õnnelikud nagu oleks jackpoti võitnud vms, aga ilmselt nende jaoks oligi see sama, kui korra lasti kaitsmekarbist suits välja ja isegi tahokat ei ole tööle saadud :D Sõita ka vist väga ei osatud kahjuks.

Muudetud , muutis zaddam
  • Meeldib 1
Postitatud (muudetud)

Turgu peaks sellel olema küll. Eriti, et varsti lumi ehk maas ;) kusagil juttu ka sellest?

Muudetud , muutis TrvP
Postitatud (muudetud)

Hehhee... keegi oskab öelda, kas kusagil garaazi saab rentida tunni hinnaga? Vahepeal oli päris aktuaalne selline teema..

Muudetud , muutis TrvP
Postitatud

Hehhee... keegi oskab öelda, kas kusafil garaazi saab rentida tunni hinnaga? Vahepeal oli päris aktuaalne sellibe teema..

Kus asud kah?

Postitatud

Tallinnas

Vaata fb-s sellist lehekülge nagu rent a garage, see asub tartus kuid keegi uuris kas Tallinnas on sarnast kohta ja pidi olema.

Postitatud

Hehhee... keegi oskab öelda, kas kusagil garaazi saab rentida tunni hinnaga? Vahepeal oli päris aktuaalne selline teema..

Helista mulle. Asun Männikul. Tõstukiga garaaz. 562 81116.

Postitatud

Kellegil on kogemusi mõistliku hinnaga amortide ja vedrudega, kust saaks tellida? Coilid jääksid ilmselt hinna tõttu mängust välja. Peaasi, et linnas oleks talutav sõita ning külglibisemisel süsteem väga lödi ei oleks.

Postitatud

ah.png

On tarvis detail nr 1,rõngast mis käib hooratta poltide vahel.

kellegil ehk vedeleb?

Mul on seda rõngast.m20b25 vända küljest.

Saab selle Tallinnas kätte?

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus