Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Äkki kellegil vedeleb mõni kupee/sedaani tagumine vedru, oleks hädasti vaja vedru kõrgust teada.

Äkki kellegil vedeleb mõni kupee/sedaani tagumine vedru, oleks hädasti vaja vedru kõrgust teada.

Tavavedru või sportvedru mul peaks vanamehel üks tavavedru vedelema kui meeles seisab siis neljapäval mõõdan ära. :roll:

Oskabkeegi öelda kust saada e30 fl esiklaasi tihendi? Poest onvõimaliksiukest asja saada? Mis uus maksta võib?

Teaser vol 2 :)

282490_221317781244754_100000996023599_605085_6315838_n.jpg

Mul on taoline esipõlle lisa üle aga teda nata lõigutud mogot augut tehtud millegi jaoks. Saab klaasriidega parandada need augud ning tal on selline naeratav tühi originaal sisse lõige ka keskel. Ning teine on selline milel on sunajad piduritele, et jahutaks neid.

Nonii, täna jäi silma Tallinnas see kohe M-tech II coupe vist lausa oli turboga :oops: vähemalt häälest järeldades (turbo vile), huvitav kellele see kuulub? :)

kahjuks mitte, kuna masin oli tumesinist värvi ja liikus vabaduseväljakult kristiine poole...

velgede kohapealt ei oska öelda, kuna oli kaugel ja liikus, võimalik et ka must, päike peegeldus sealt päris korralikult, et ei suuda isegi otsustada kumb ta siis oli. Vähemalt nägi kena välja ja juht ennast ka eriti tagasi ei hoidnud :lol:

velgede kohapealt ei oska öelda, kuna oli kaugel ja liikus, võimalik et ka must, päike peegeldus sealt päris korralikult, et ei suuda isegi otsustada kumb ta siis oli. Vähemalt nägi kena välja ja juht ennast ka eriti tagasi ei hoidnud :lol:
kui on sama,mis mõtlen,siis pesitseb dynomaxi garaazides see auto,500+ jõudu rattast,m50.

Welkamm...

Kas keegi on ärimees teist.

Äkki on kellegil olemas selline asi kuhu saab paki peale panna ja enda järele lohistada, nagu reisikohver aga ilma kohvrita. Kuugeldasin aga nihujaadki ei leid, mitte keeggi ei müü Eestis järelveetavat pakiraami, ometi meil on olemas odavlennufirmad.

Vaja minna reisule lennukiga ja suur relvakast vaja kaasa võtta aga ühtegi kohvrisse ei mahu, laebaks siis seda või ostaks...

Äkki kellelgi on vanaema vaene ja käib sellisega turul siis laenaksin tema käest ja lubaksin ta SPA-sse protseduure tegema.

PS või otse tasku 56902772

Kiire ka nats...

Aljooha

Sommidel on sommidel on...

Kust nad saavad need asjad, mul on tegelikult ka vaja...

Muidu mapean riistakast käeotsas laia maailmaminema.

Hä Das

sadamas on norde centrum, kus vist müüakse seda käru, aga asi selles, et sellega kaasneb 4 kasti lahjat alkoholi, mis tuleks enne ära hävitada...

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus