Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Kelle jagu usa-typ numbritega punane kõvakatusega cabrio-rull? Käisid nädalavahetusel Elvas ma märkasin :D

usa nr mul pole.aga ma 3 päeva seal tiirutanud ringi küll :D ja pürris olin 2 blondiiniga :D aga seal oli nii vähe raffast et ei pidanud vajalikuks kauem seal olla :D 

Muudetud , muutis extreme327

Et siis head üv löppu

Muudetud , muutis Siimu

LIhtsalt paneb imestama, et milleks vaja üldse selliseid postitusi teha, kui eriti pädev pole. Lisaks tundub, et on väike alatoon, nagu oleks foorumi näol tegu mingi e-parandusega ja tema ei saanudki oma autot seal korda, seega täielik pettumus.

Oleks siis kuskilt seda rihma nii kohe võtta, vahepeal tekib tunne, et Tartu on ikka tõeline külakolgas. Isegi sellist asja nagu E34 525i 141kw mootoripatju pole võtta. :S

Homme lähen uurin kas on saada kuskilt, pean vist mõlema variandi omad võtma korraga, sest ei tea mitme hambaga variant mul üldse on.

Rihma seisukorda saab vaadata nii, et painutad selle tagurpidi s.t rulliku pealt näeb. Kui hammaste vahel on praod, on viimane aeg.

Sealt pildipealt küljelt vaadates ei saa midagi hinnata..

Muudetud , muutis oo7

Ei saa nii ka kontrollida ja veenduda, extreme ju elas just nädal tagasi läbi selle, visuaalselt täiesti korras rihm, mis purunes hiljem.

Muidugi ei tea me kellegi teise visuaalile hinnangut ka anda :D

Eile käisin tänaval, jumalast kobeda tagasillaga neid kõndis minu ees ja vahetas rida.

Aga ette jõudes temast selgus, et tal kellapeal on ilmselt suurem läbisõit kui mul ja mu emal ja mu autol kokku.

Elagu rihmad

AL

Sain uue rihma kätte ja peale. Enne vahetust siis oli vaja tiir Valgas käia ning nagu ikka mul kombeks, siis benapump andis saba. Tahakski siinkohal tänada kasutajat Hondamtx, kes omast vabast ajast reede õhtul nii kiiresti appi oli nõus tulema!

Rullika mootorivahetus jääb kaugesse tulevikku kuna mul kõik FL pumbad laiali jagatud ja e34 oma ei taha kohe mitte mahtuda sinna.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus