Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Faceliftil  läheb ju õlivarras otse karterisse. Mitte ploki. ( m20 mootor )

Muudetud , muutis MairoG

Selles  osas ma sinuga hetkel ei vaidle. Aga   pold ka väidetud, et millise m20   seeria  bmw keretüübiga karteripõhjaga võrreldi, seega on siis alternatiiviks kasutada ka seda ilmselt ?

Pigem selline küsimus miks eestis ei ole müüa touring kerele taga paneeli ? aga sedaanile/kupeele/kabriole on.

Peab leida mingi popi välismaa kodu lehe kus saab tellida.

Kurat, kus on alles lolle inimesi olemas...

Avastasin, et ühel inimesel, kes ostis e34 diisli romu, sellel läks põlluralliks mingi suvaline saadud differ alla, mis osutus LSD diffriks, aga tüüp ise ei jaganud midagi sellest mis see on...

Ütlesin et enne kui masina metalli viib, müüks diffri mulle, et see "hea ülekandega" ja et ostaksin 50 euriga ära, ütles, et tule keera kohe alt ära...

Aga kahjuks ei olndu kohe aega minna keerama ja nüüd nädal möödas ja auto juba viidi metalli, kurat kus paneb kiruma... Oleks soodsalt hea asja saanud :D

Ok. Siis polegi väga hull hind. Kui ma ei leia mingilt kere pealt lõikamis võimalust siis peab uue paneeli ostma.

Velg on liiga väike ainult :D

Muidu kuskil olen näinud hipibussi ka sarnasel kõrgusel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus