Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,1m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Tiit kes sellise 6tsa endale aretanud on ?

Extrem elate siis ka p'aris keskuses v6i lammutad seal ?

Tiit kes sellise 6tsa endale aretanud on ?

Extrem elate siis ka p'aris keskuses v6i lammutad seal ?

elan siin kesklinnas jah aga objekt on hetkel vantas,lennujaama kõrval.tikkurilatie :D 

Vilniusskaja fabrika transportnyh sredstv

ülikõva lada on tulemas :D

Tehakse ikka  häid asju,  käisin wc-s....  paber oli tore ja pehme....  when it`š time to go, then it`š time to go .

Tervitades...  Pätšu Aeg.

Muudetud , muutis MairoG

Kuna kompu gong piiksu peaks tegema?

Tuled põlevad ja ukse avad? Miskipärast ei piiksu üldse, ainult siis kui temp andurit järgi pole ja süüdet 1 asendisse keeran teeb piiksu.

Kui MEMO sisse vajutan siis ei tee piiksu, kui tuled põlema jäävad siis ei hoiata?

Kas E34 gong sobib sinna või mitte, kui pistikut modida.

Muudetud , muutis matuuu

Memo teeb piiksu viis minti enne täistundi, et sa raadiost uudiseid maha ei magaks :D Väga kasulik, kui sõda puhkeb ja vja uudiseid jälgida näiteks.

Külgkalle paigast, nõrgad kohad, mis järgi annavad? Püstak vahetatud, lansekad pole vajunud

Vahemärkusena mainiks,et minu rullidel kyll gong 15sek enne täistundi piiksunud....mitte 5min ennem :)

Õõts kõver või sharniir täiesti otsas :)

Vahemärkusena mainiks,et minu rullidel kyll gong 15sek enne täistundi piiksunud....mitte 5min ennem :)

Õõts kõver või sharniir täiesti otsas :)

Sharniir korras, arvasin, et püstak, kuid vist mitte. Õõts tundub imelik küll.

keegi julgeks minna ?

Päris hull agregaat, ma vist käiks ära küll, pikalt mõelda ei tohiks, muidu hakkaks kõhklema.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus