Hüppa postitusse

Sul läks siis küll hästi :D Ma tõmbasin ka endaarust rahulikus kohas Nissaniga pmt mendi nina all kässarit ja kus alles tuli pahandama :D Ludas trahvi ka teha, kui mingid jäljed maas peaks olema :D ju siis ei olnud :D

• Vastuseid 8,6tuh
  • Vaatamisi 1,2m
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mitu meeldimist see postitus saab, kui ma mainin 2015 särke? Huvilisi?

• Sel aastal tegin omale ka katusele selfie sticki    

• Lähen ühte ix 2ukselist vaatama ja tal veel ka selline pill müügis 😁eks näha kas tulla 0-1 või 2 autoga tagasi😂

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Tundusid sellised pehmemad olema. Need peaks suht lihtsalt tervena kätte saama. Ehk mõnel foorumilasel vedeleb mõni kere kust need välja saaks nokkida.

Muudetud , muutis Chulo

Ei tundide küsimus ei ole, aga nädalavahetusel tahaks katusenaha ära panna ja aknad ette panna.

Kas keegi tartus oskaks või teab kedagi kes mul diffri ilusti saaks kokku laduda, uued laagrid ja tihendid olemas, võiks pmi saata. Endal pole tööriistu lihtsalt selleks.

Muudetud , muutis mkmk

Hei!

Kas kellegil oleks kohe siduriketast pakkuda m20 mootorile. Pood juba kinni ja asukohaks Tallinn. Ei pea olema uus vaid korralik. Kontakt 58194696. Ehk saab keegi hädast välja aidata :) .

Kaspar

Äkki kellelgi vedeleb emeksi väärilist sedaani/kupee kere hoovipeal kusagil Rapla/Tallinna läheduses?
Oleks tarvis üht vasakpoolset C-piilari poroloonkatet. Tulen oma vahenditega kohale ja eemaldan selle.

Muudetud , muutis Chulo

diffrile 200 euri alla lükatud ja ikka ulub, täitsa haige ikka. järgmisena hammakaid siis vahetama, ehk jääb vait.

Ise põlveotsas on väga raske seda kokku panna ilma vastavaid tööriiste kasutamata. Kui see kardaaniflants on natuke vale tugevusega kinni, hakkab häälitsema.

Keegi avalaksule ka foorumist läheb ? Ise üritaks sinna ladu24 alasse ennast pressida :D vast üks roheline rull ka sinna jõuab veel siit foorumist 

Kui mõnel rulli omanikul 5x120 auguvalemiga tagasild, saaksin 2 toyor888 kaasa haarata,et proovida kas pidamine parem jne

No ma tulen rohelisega, kui ÜV tehtud saan. Täna sain aparaadi pm kokku juba (jälle). Uus mootor liigub b23 vastavalt :) .

Kaspar

Kui panen e30 püstaku külge e36 5x120 laagri ja rummu, siis kas saan e30 orig. tolmukaitse plekki kasutada või sobib ka e36 oma? Ketas tuleb e36 325 oma.

Ei pane sa sinna külge ilma vahetükita midagi, aga tolmukatte sobivus sõltub sellest, millise vahetüki sa teed.

Selle jaoks on täitsa eraldi teema olemas.  läbi, leiad oma küsimustele vastused.

e30 püstaku külge läheb mul e36 rattavõll, mis on treitud nii et toob laagri pinda 9 mm väljapoole. Ei leidnud sealt teemast milliseid piduriplekke kasutada.

Kes teab mulle öelda kelle must sedaan m-tech2 e30 eile Tartu vahel tiirutas? Väga kena nägi välja. Kui ma ei eksi siis all olid azev A veljed. Ja numbrimärk oli ANT või ATN.

Millist plekki sa nüüd silmas pead? Seda mis völli peal, mis laagrit kaitseb või seda mis ketast kaitseb? Ette jätsin tavalise ketta pleki ja e36 laagri tolmukatte. taha tuli teha hübriid mille sisemine osa on e30 ja välimine vastavalt sellele mis ketast sa kasutad. Minu kettad tulid e46 pealt ja plekide välimine osa sama auto pealt.

Mõtlesin jah ketta kaitse plekki. Aga siis selge, peaks see e30 oma jääma ja nagu aru saan siis e36 supportile see ka ette siis ei jää.

No mina kasutasin e32 Sadulaid ja pidin neid veidi lõikama, et sadulad mahuks koos vahetükkidega.

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.