- Vastuseid 59
- Vaatamisi 7,6tuh
- Loodud
- Viimane vastus
Populaarsed päevad
Kõige populaarsemad postitused
-
Eile sai siis soetatud startec tagatuled, mida juba hea mitu aastat olin mitte just kõige aktiivsemalt otsinud. Nüüd oleks veel vaja korralikku 2,5i keskmist sumpapütti ja elu oleks esialgu üsna
-
Nii palju problemaatikat käigukanginupust? No johhaidii...
-
Nagu vanadel autodel tavaks, siis kipub ikka aegajalt midagi lagunema- üleeile sõites märkasin peeglisse vaadates,et auto alt viskab marudalt auru üles, samuti süttis check panelis ka jahutusvedeliku
Tere kaaskannatajad!
Tean et minu viimasest autoteemast on üsna jupp aega möödas, siis mõtlesin et proovin nüüd jälle väikest päeviku moodi asja siia teha, et hiljem oleks endal hea vaadata ja miks ka mitte teistel ehk huvitav lugeda ja pilte vaadata.
Kuna ma enda eelmise m-tech I-e vahetasin e32-e vastu ja üsna peatselt pärast vahetust hakkasin enda tegu kahetsema, siis üritasin igal võimaluselt teda tagasi osta- ülejärgmise omaniku käest oleks see äärepealt õnnestunud(kuigi pooled pudinad olid juba vahepeal maha müüdud) kuid siiski lõpetas see auto kahjuks varuosadena
Igatahes pärast seda hakkas hing kripeldama ja sai kindlaks ideeks võetud,et tuleb veelkord endale kuskilt m-tech I ringiga masin leida.Müügis ühtegi mõistliku hinnaga ei leidunud ja nii see mõte hakkas vaikselt hääbuma- kuni ühe saatusliku päevani, millal ma siimp-ga läksin võrru ühte 318-t vaatama(mis ise küll osutus üsna kuusakoski kauba lähedaseks tooteks)See 318 jäi küll võtmata, kuid kuna me juba võrus olime, siis otsustasime veidikene ka ringi vaadata linnas.Jäi meile silma üks e28, mida tahtsime uudistama minna aga kuna me olime juba üsna hoogsalt mööda sõitnud autost siis oli meil ainukene võimalus eespool asuvate kortermajade vahel ümber keerata.Seda tehes tabas aga üllatus- ühe kahe trepikojaga kortermaja ees ei seisnud ei midagi muud kui justnimelt vanahea 325i M-tech I ringiga.Minu üllatus oli aga veel suurem, kuna tegu oli sama autoga,mille ma aastaid tagasi tartus kinnipidasin ja soovisin ära osta.Tookord sain isegi telefoninumbri kuhu helistada ja edasist plaani arutada, kuid seoses telefoni tarkvara kokkujooksmise ja uue telefoni soetamisega, jäigi see number kadunuks.Igatahes seal see auto seisis.Ja ma teadsin, et ma pean selle omaniku jälle kord kätte saama ja vähemalt üritama teda veenma seda seekord müüa.Sel päeval oli meil üsna kiire juba ja otsustasin et tulen mõni teine päev tagasi ja katsun omaniku kuidagi kätte saada.Ja nii saigi tehtud- ühel reedesel päeval sai otsustatud et võtab selle tripi ette ja üritab siis omanikuga kontakti leida.Võrru jõudsime me kella 19 paiku, sõitsime otsejoones selle kortermaja juurde kus autot sai eelmine kord nähtud ja.... seda ei olnud seal.Esimene mõte mis pähe tuli oli "On ju reede,inimesed võisid minna külla või maale või kuhuiganes" Igatahes otsustasime, et käime poes ja siis tiirutab linnas natukene aega ja suundub koju tagasi.Kuid just enne linnast väljumist otsustasime, et lähme vaatame veelkord- ehk on nüüd tulnud.Ja oli! Nüüd järgmiseks mureks oli kuidas tuvastada millises korteris võiks kodanik autoomanik elada? Kuna auto oli pargitud piisavalt palju ühe püstaku ette siis sai seatud siht justnimelt selles püstakus olevate korterite peale.Kuna juba enne oli pime kui käisime kõnealusel objektil ja sõidukit seal veel ei olnud,siis jäi mingil imelikul kombel meelde,millistes akendes tuli põles ja millistes mitte.Nüüd välist vaatlust tehes jäid sõelale kaks korterit kus eelnevalt valgust ei paistnud.Vaadates välisuksest sisse nägin postkastide rida,mis algas numbriga 16.Kuna kõnealused kaks korterit kus valgust varasemalt ei paistnud asusid teisel korrusel, siis kerge loogilise mõtlemise tulemusena said need olla korterid 19 ja 21. Nüüd oli aga vaja kuidagi nende korteriteni jõuda.See aga osutus keerulisemaks kui esmapilgul tundus.Nimelt välisuks oli lukus ja väljas oli koodlukk koos selle majasisese telefoniga(mis aga ei toiminud kahjuks)Nii ma siis jäingi nõutult ukse taha passima ja olin juba suundumas tagasi autosse et käega lüüa ja ära tulla.Kuid just niipea kui ma sain autoukse enda järel kinni tõmmata, parkis maja ette uus audi a7, millest väljus kiilaspäine härrasmees,kes suundus justnimelt selle sama püstaku poole kuhu ka minul oli vaja saada.Tervitasin teda kaugelt ja tutvustasin talle enda probleemi, mille peale ta vastas et on siin ainult külas ja ei tea kellele bmw kuulub.Kuna ta aga teadis maja koodluku numbrit,siis õnnestus ka minul sisse lipsata ja asuda enda missiooni järgmise etapi juurde.Niisiis helistan korter 19 uksekella ja läbi ukse kostab vanema naisterahva hääl " Kes seal on? Mis te soovite?" rääkisin talle et soovin bmw omanikku leida , mille peale ta ütles et tema ei tea midagi ja palus mul lahkuda.Seda ma ka tegin.Nagu eelnevalt mainitud, siis oli valikus ka ka korter numbriga 21.Mõtlesin et kuna ma juba niikaugel olen,siis miks mitte ka selle korteri ukse taga õnne proovida.Lasen uksekella- uks avaneb ja uksele ilmub keskealine meesterahvas.Küsimusele kas tema on väljas seisva bmw omanik vastas ta jaatavalt ja kutsus edasi.Rääkisin talle kogu selle pika loo ära ja ta vaatas mulle imestunult otsa ja tõdes et küll peab ikka huvi olema mõne auto vastu, et selline seiklus ette võtta.Igatahes jõudes rahanumbriteni ei tahtnud ta mulle päris kindlat summat öelda, mille peale ma ütlesin ise summa,mis ma oleksin nõus välja käima selle auto eest ja jätsin enda kontaktnumbri.Sealt lahkudes ei uskunud ma et ma midagi enam sellelt omanikult kuulen.Kuid möödus nädal ja helistat võõralt numbrilt.Võtsin kõne vastu ja härra teatas et talle hind sobib ja ma võin tulla sõidukit üle vaatama.
Ja nii ta nüüd on siis minu käes.
Kiitus nendele kes viitsisid kogu selle pika lugulaulu läbi lugeda ja nüüd katsun kostitada teid ka mõne pildiga.
Auto ostuhetkel:
Kapott on kunagi saksas pihta saanud:
Natukene peale sättimist:
Viimasel kokkutulekul:
Praeguseks hetkeks tehtud siis:
¤eemaldatud kulmud
¤vahetatud "fullchrome" esineerud tavaliste vastu
¤mõlgiga kapott vahetatud siledama isendi vastu(soovib veel veits korrigeerimist,et täitsa rahule võiks jääda)
¤bottlecapid läksid seisma ja alla tulid natukene nooruslikumad veljed
To be continued...