Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Siis on hästi kõik :) Elueest üritati akuklemme maha saada, sellepärast oletasin, et midagi juhtmestikus.

See 324d on passis 320i, huvitav kas korralikult teostatud mootorivahetus või pigem kere?

Sihuke asi vajab vist natuke enamat kui natuke nokkimist  :D  :D

• 2 nädalat hiljem...

Ärge keegi nüüd midagi tõepähe võtke, aga rahvas ikka mitmes foorumis kõnelenud et antud isendi kere ei pidand just asjalikemate killast olema.

See vedeleb siinsamas  Keilas mu vanemate maja kõrval.

Ei pea isegi lähedale minema aru saamaks et masin totaalselt mäda on

Muudetud , muutis oo7

See peaks 84a pill olema, palju neid korralikuna reaalis alles on?  Mis see mäda kere ikka loeb, palju siin reaalis mingeid fanatte on, kes autot pikemalt hoiavad, paar kuud ja jälle müüki, aga tahetakse ikka viimasepeal asju :)

Mul on samasugune sedaanil all ja suhteliselt korralik asi. Kaal praktiliselt olematu, kuid suurematele rallihärradele soovitan siiski metallist kaitset (sellel komposiitmaterjalist kaitsmel on kinnituskohad natukene nõrgad).

Päris hea pakkumine jah, aga eks näha palju see lõpuks on, kas on mõtet siis pakkuda :)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus