Hüppa postitusse

Hetke hind on odav,tõenäoliselt alla 640.- seda kätte ei saa.Kas einar on seal juba oma pakkumise teinud? Hetke viimane pakkuja on einar111.

• Vastuseid 3,3tuh
  • Vaatamisi 790,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Tarisin selle auto oma garagesse ja head pole seal miskit !pole ûhtki tetaili mis pole tefektiga kaugelt jh viisakas aga tegemist vãga palju kel huvi võib kirjutada räägin lähemalt. Aga muidu jh kel k

• Pead ei saa soola perspektiivis anda, aga eks kere seisukord räägib enda eest ning kirikuõpetajast juttu polnud. Hinna määrasin selle alusel, mis kõige paremini liikurit mulle sümboliseerib. Mõnele me

• Miks sa iseendast kolmandas isikus räägid?

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

käima pandi üle poole tunni seda,

sest auto seisis 3 kuud ja see on mitte mootori viga, aku kleemit just oli vaja puhastada ;)

500 oli... aga nüüd väidetavalt v8

Muudetud , muutis xhenrix

Minu arusaamist mööda on see auto müüdud ja kuna kuulutse "aega" jäi veel üle, siis tehti veits nalja...? Inimesed kes seda hiljem tänaval näevad, arvavadki et on v8 :D

E: oleks ju muidu ka kapotialt pilt...

Muudetud , muutis Alan

BMW foorumis räägiti, et sai 2 päeva tagasi maha müüdud. ei tea ainult, et kas vastab tõele.

See viimane kuulutus on feik.Sõber helistas sellel samal numbril siis kui auto veel 500-ga müügis oli ja inimene kes vastu võttis ei teadnud e30-st ega üleüldse mingist bmwst mitte kui midagi.

Kaua ei pidanud mõtlema MIM-de osas...tõime Zhaft-ga ära :D

Kaua ei pidanud mõtlema MIM-de osas...tõime Zhaft-ga ära :D

Nahk krt :) ma ka vaatasin neid. Aga ei olnud piisavalt raha.

Kusjuures see kuulutus oli juba 2 nädalat üleval olnud SR-is, enne kui ma avastasin ja siia linkisin :D Kohe arvasin, et rullikamehed ei jäta sellist kraami kauaks vedelema :D

Ärhe ohkige ühed ju just tulid siia veel müüki 150 euri

Muudetud , muutis matu665

Trs, jäin Mimmidest teie pärast ilma, kuradi trügijad...

Kui sul huvi vaheta minu velgedega ära. Mul ka mim toode aint teise kujuga :)

Mali mulle meeldivad berünetid, so omad on blondi peaga rohkem...

MIM küll aga blond ju nõõu...

Oleg

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus