tito santuario Postitatud 9. veebruar 2009 Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 Täna ka siis kokku saadakse ??? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 9. veebruar 2009 Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 no ranzzz ja mina oleme kohal ja kellegi pidime veel peale võtma 8) Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 9. veebruar 2009 Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 Ranzz pidi minu ka peale võtma, vastutasuks ootab teda bensutaseme andur.... Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 9. veebruar 2009 Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 Ranzz pidi minu ka peale võtma, vastutasuks ootab teda bensutaseme andur.... Meie mario ja eixiga tuleme raudpolt kohale Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Impsionu Postitatud 9. veebruar 2009 Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 Ma saan ainult korraks tulla, sest BMW-Club mängib täna mingi firma vastu kossu ja kuna ise pean raudpolt platsil olema, siis kahjuks kauem kui poole kaheksani olla ei saa. Tulen siis kolmveerandiks sinna, nii et kui keegi tahab lähemalt autoga tutvust teha, siis olge varem kohal Ohjah, ei lugenud pealkirja ilusti, see ju kella kaheksast, siis jääb üldse ära kahjuks. Mäng hakkab kell 20.00 :? Jäi mulje et asi toimub kell 19.00, siis oleks saanud natuke seal aega veeta. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 9. veebruar 2009 Autor Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 jah poisid ja tydrukud(kui on mõni ) üritus toimub kell 20.00 eelmine kord juba enamus jäid pool tundi hiljaks, siis aega peale tööd ja kooli nati sättida end ja tulla! seal siis nääme :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
ranzzz Postitatud 9. veebruar 2009 Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 juhtus jah selline häbiväärne asi et sai tõesti pool tundi hiljax jäädud Aga ex siis õhtul näeb palju meid kokku rullib :wink: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 9. veebruar 2009 Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 ei tea kas nais omanike ka on E30 vot se oleks tase ka naised võiksid tulla Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Erkki_V Postitatud 9. veebruar 2009 Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 Mnjah, mina jätkuvalt teist 470 km kauguses ja ei saa kohe mitte sinna tulla, kuigi tahaks Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 9. veebruar 2009 Autor Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 niisiis saime kokku jälle, mõned pildid kah tehtud aga fotokas jäi autosse niisiis pean selle varsti ära tooma. pidamisega oli tna kehvasti :twisted: aga muidu lahe, keel nati kohvist kõrbend aga see selleks Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 9. veebruar 2009 Autor Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
M-Tech Postitatud 9. veebruar 2009 Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 Esmaspäevased kogunemised saavad nüüd tihedaks nähtuseks? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
sake Postitatud 9. veebruar 2009 Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 Esmaspäevased kogunemised saavad nüüd tihedaks nähtuseks? jah, esmaspäeviti kell 20.00 olin ise ka täna kohal.... minu arust oli lahe... muidugi mul oli see ka esimene kokkusaamisel käimine... väga huvitav oli teiste masinaid ka uurida..... järgmine esmaspäev tahan ka kohal olla kindlasti!!! Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Dreamon Postitatud 9. veebruar 2009 Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 ma tulen ka pärast suve kui load käes Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Kassu321 Postitatud 9. veebruar 2009 Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 Kah käidud. Järgmine nädal yritaks uuesti tulla Praegu vaatan et mu auto näeb välja nagu tõsine piraat pildil, nagu yks lamp loojas vms Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 9. veebruar 2009 Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 ag jh järjekordselt kuus BMW-d koos 8) järgmine esmaspäev võiks rohkem inimesi tulla oleks palju lõbusam ja huvitavam Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 9. veebruar 2009 Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 icehouse: väga hea sõit oli 8) hullult meeldib selle auto minek pidevalt nägin kuidas tahokas jooksis lõpuni 8) ja se pisike piruett :twisted: käib asja juurde Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 9. veebruar 2009 Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 se kes tahab näha kuidas ma hetkel kodus bmw kallal nokitsen on pildid üleval orkutis http://www.orkut.com/Main#Profile.aspx?uid=8845797552762829440 Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 9. veebruar 2009 Jaga Postitatud 9. veebruar 2009 Kassu321: küsimus selle kohta mis särke täpsemalt saab teha ?? ja kas saab ka oma enda riietele teha pilte ?? :roll: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
eix22 Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 se kes tahab näha kuidas ma hetkel kodus bmw kallal nokitsen on pildid üleval orkutis Kas mujale ei saaks panna pilte? Minul ja kindlasti ka mõnel teisel pole seal kontot, seega ei saa pilte ka näha Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
tito santuario Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Eriti hea oli sõit kohvile Tänavatel mammid evakueerusid :twisted: Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
///Mario Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Kas mujale ei saaks panna pilte? Minul ja kindlasti ka mõnel teisel pole seal kontot, seega ei saa pilte ka näha no ma proovin lähipäevil teha kuskile kasutaja ja pildid üles panna Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Kassu321 Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Pm saab pilte jne asju ykskõik mis riietele, siinkohal peaks olema fantaasia piiriks. Täna saan enda disainitud särgi ka vist kätte ja esmaspäeval võtan kaasa Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
icehouse Postitatud 10. veebruar 2009 Autor Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Eriti hea oli sõit kohvile Tänavatel mammid evakueerusid :twisted: mis mammid?? Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Impsionu Postitatud 10. veebruar 2009 Jaga Postitatud 10. veebruar 2009 Ei taha olla pahur vanainimene, aga kui ma sellisele koosviibimisele ka tuleksin, siis eeldaks väga korrektset käitumist. Kui seal käiakse ainult paarutamis eesmärgil, siis mina kohale ei tule. Auto on mul juba liiga silmapaistev ja nimi ka klaasil. Pole vaja et mingi võistluse mandaadis ütleb EAL-i asjapulk, et teie kahjuks starti ei pääse. Üleüldse on see suht haiglane, te ise ju tahate, et BMW kui margi nimi oleks ausees. Sama teema on ka BMW-Club üritustega, seal veel selline asi, et foorumis kõik on kukupaid, aga kui kogunetakse, siis on raudpolt selliseid vendi, kellel on vaja oma auto "peeneks" ajada. Milleks, tekib küsimus? Kas siis pole kohta kus ennast välja elada, ikka on vaja tava liiklejaid ja inimesi terroriseerida. Hmm, miks hüütakse meid rullnokkadeks? Vastus on siin olemas igaljuhul. Kommentaari link Jaga teistel saitidel Rohkem jagamise valikuid...
Soovitatud postitused
Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse
Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja
Loo konto
Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!
Registreeri uus kontoLogi sisse
Sul juba on konto? Logi siit sisse.
Logi kohe sisse