Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,7tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Ranzz pidi minu ka peale võtma, vastutasuks ootab teda bensutaseme andur....:D

Meie mario ja eixiga tuleme raudpolt kohale :lol:

Ma saan ainult korraks tulla, sest BMW-Club mängib täna mingi firma vastu kossu ja kuna ise pean raudpolt platsil olema, siis kahjuks kauem kui poole kaheksani olla ei saa. Tulen siis kolmveerandiks sinna, nii et kui keegi tahab lähemalt autoga tutvust teha, siis olge varem kohal :lol:

Ohjah, ei lugenud pealkirja ilusti, see ju kella kaheksast, siis jääb üldse ära kahjuks. Mäng hakkab kell 20.00 :? Jäi mulje et asi toimub kell 19.00, siis oleks saanud natuke seal aega veeta.

• Autor

jah poisid ja tydrukud(kui on mõni :lol: ) üritus toimub kell 20.00 eelmine kord juba enamus jäid pool tundi hiljaks, siis aega peale tööd ja kooli nati sättida end ja tulla! seal siis nääme :twisted:

juhtus jah selline häbiväärne asi et sai tõesti pool tundi hiljax jäädud :lol:

Aga ex siis õhtul näeb palju meid kokku rullib :wink:

Mnjah, mina jätkuvalt teist 470 km kauguses ja ei saa kohe mitte sinna tulla, kuigi tahaks :lol:

• Autor

niisiis saime kokku jälle, mõned pildid kah tehtud aga fotokas jäi autosse niisiis pean selle varsti ära tooma. pidamisega oli tna kehvasti :twisted: aga muidu lahe, keel nati kohvist kõrbend aga see selleks :lol:

Esmaspäevased kogunemised saavad nüüd tihedaks nähtuseks?

jah, esmaspäeviti kell 20.00 :) olin ise ka täna kohal.... minu arust oli lahe... muidugi mul oli see ka esimene kokkusaamisel käimine... väga huvitav oli teiste masinaid ka uurida.....

järgmine esmaspäev tahan ka kohal olla kindlasti!!!

Kah käidud. Järgmine nädal yritaks uuesti tulla :)

Praegu vaatan et mu auto näeb välja nagu tõsine piraat pildil, nagu yks lamp loojas vms :lol:

ag jh järjekordselt kuus BMW-d koos 8)

järgmine esmaspäev võiks rohkem inimesi tulla oleks palju lõbusam ja huvitavam :lol:

icehouse: väga hea sõit oli 8) hullult meeldib selle auto minek :lol: pidevalt nägin kuidas tahokas jooksis lõpuni 8) ja se pisike piruett :twisted: käib asja juurde

Kassu321: küsimus selle kohta mis särke täpsemalt saab teha ?? ja kas saab ka oma enda riietele teha pilte ?? :roll:

se kes tahab näha kuidas ma hetkel kodus bmw kallal nokitsen on pildid üleval orkutis

Kas mujale ei saaks panna pilte? Minul ja kindlasti ka mõnel teisel pole seal kontot, seega ei saa pilte ka näha :)

Kas mujale ei saaks panna pilte? Minul ja kindlasti ka mõnel teisel pole seal kontot, seega ei saa pilte ka näha :)

no ma proovin lähipäevil teha kuskile kasutaja ja pildid üles panna :lol:

Pm saab pilte jne asju ykskõik mis riietele, siinkohal peaks olema fantaasia piiriks. Täna saan enda disainitud särgi ka vist kätte ja esmaspäeval võtan kaasa :)

• Autor
Eriti hea oli sõit kohvile :lol: Tänavatel mammid evakueerusid :twisted:

mis mammid??

Ei taha olla pahur vanainimene, aga kui ma sellisele koosviibimisele ka tuleksin, siis eeldaks väga korrektset käitumist. Kui seal käiakse ainult paarutamis eesmärgil, siis mina kohale ei tule.

Auto on mul juba liiga silmapaistev ja nimi ka klaasil. Pole vaja et mingi võistluse mandaadis ütleb EAL-i asjapulk, et teie kahjuks starti ei pääse.

Üleüldse on see suht haiglane, te ise ju tahate, et BMW kui margi nimi oleks ausees. Sama teema on ka BMW-Club üritustega, seal veel selline asi, et foorumis kõik on kukupaid, aga kui kogunetakse, siis on raudpolt selliseid vendi, kellel on vaja oma auto "peeneks" ajada. Milleks, tekib küsimus? Kas siis pole kohta kus ennast välja elada, ikka on vaja tava liiklejaid ja inimesi terroriseerida.

Hmm, miks hüütakse meid rullnokkadeks? Vastus on siin olemas igaljuhul.

• Autor
Ei taha olla pahur vanainimene, aga kui ma sellisele koosviibimisele ka tuleksin, siis eeldaks väga korrektset käitumist. Kui seal käiakse ainult paarutamis eesmärgil, siis mina kohale ei tule.

Auto on mul juba liiga silmapaistev ja nimi ka klaasil. Pole vaja et mingi võistluse mandaadis ütleb EAL-i asjapulk, et teie kahjuks starti ei pääse.

Üleüldse on see suht haiglane, te ise ju tahate, et BMW kui margi nimi oleks ausees. Sama teema on ka BMW-Club üritustega, seal veel selline asi, et foorumis kõik on kukupaid, aga kui kogunetakse, siis on raudpolt selliseid vendi, kellel on vaja oma auto "peeneks" ajada. Milleks, tekib küsimus? Kas siis pole kohta kus ennast välja elada, ikka on vaja tava liiklejaid ja inimesi terroriseerida.

Hmm, miks hüütakse meid rullnokkadeks? Vastus on siin olemas igaljuhul.

paarutamise kohapeal ei oska midagi öelda... ei kogune me kihutamise ega lollitamise pärast, see et mul kiilaka peal taguosa ära viskas oli üks loll juhus lihtsalt.... niiet rahu... :)

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus