Hüppa postitusse
Postitatud

nii me siin renx320-ga mõtsime, et äkki kellegil on huvi kokku saada ja õhtu huvitavaks teha. :roll: räägime juttu, uurime puurime teiste masinaid jne. nagu see ikka käib :) et kes huvitatud ja millal sobix... siis poetage paar sõnakest siia :)

• Vastuseid 1,8tuh
  • Vaatamisi 283,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Most Popular Posts

• Ühineks ka, kui plaanis miski miiting teha. Niiet, kas üürime suure villa või keegi sheerib oma maja, kus ees ilmselgelt suur parkla, saunad jne?

• Polnud matut seekord 

• Loodame, et järgmine nädal on rohkem osavõtjaid 😉

Postitatud pildid

Esiletõstetud vastused

Muutsin siis teema pealkirja, aga kui lõpetan õige aegselt siis olen kah platsis.

kahjuks see kord ei jõua kohale haige lapsega uues kodus funnin :D täna sain full hd kanalid ja kiire neti niiet olen itimees täna :D

nonii muljeid ja pilte paluks 8)

muljed on mõnuzad :twisted: ...pilte pole :D

Pean ikka ise kohale veerema ja pilte tegema :roll:

Läheb veits veel aega saan ka lõpuks ühe sõitva e30 omale :D:D

Nagu vasikad oleks aasapeale valla pääsenud :D . Sellistel hekedel on kurvad need 66kw :D

Nagu vasikad oleks aasapeale valla pääsenud :D . Sellistel hekedel on kurvad need 66kw :D

seekord läks siis nii jah :lol: ...ja kui karpa timmis, siis see 66kw teeb imesid....kui veidi meelitada...aga see selleks :lol: ..

Keegi tulemas ka täna? Kui kellegil varuosasid siis jubedalt tahaks lähitule pistikut.

Kas sul on face v. pre?

No arvan, et olen kohal :D

kui ilus ilm edasi kestab siis areenale minek ikka jh ?

võin jõuda 20 ajal või isegi peale 20 aga tulen näitan ka enda pilli mis on laiguline nagu sõjaväe auto :D

No arvan, et olen kohal :D

kui ilus ilm edasi kestab siis areenale minek ikka jh ?

võin jõuda 20 ajal või isegi peale 20 aga tulen näitan ka enda pilli mis on laiguline nagu sõjaväe auto :D

Lendan ka vist kohale,siis saate mind peksta nende laikude tekitamise eest :lol:

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus