BMW-d on kuidagi alati hingelähedased olnud, eriti vanemad ja just e30-d.
Hetkelgi peres 3 BMW-d
e32 740
"Komandandi" E92 325d
Ja siis foorumiteema peategelane, e30 323 kupee, ilma katuseluugita, rohelist värvi ja igapäevaselt ebamugav kasutada Lisade poolest mõned üksikud pudinad, nagu tagumised peatoed ja käetugi, sportistmed ja esimesed el. aknad. Samas roolivõim on jälle puudu, aga nüüd puudu ainult üks e36 latt, et selle külge pookida saaks.
Algul olid ratasteks 16x9 BBS RS-id, mis nüüd kolisid ühe teise väga ilusa e30 alla:
Nüüd ratasteks 16x9 3SDM 0.05-ed.
Ma väga pädev tegelt sellise "autopäeviku" pidamise juures ei ole, igat hooldus- ja remonttööd ei taha nagu kirjutada, aga algul võib ju kah.
Kohe algusest läks uus süütesüsteem (Ma pole veel siiamaani suutnud osta ühtegi vana BMW-d kus näiteks oleks kõik küünlad ühesugused mootoris, rääkimata õigetest 7-mese M60-st leidsin 3 erinevat marki ja nad ükski polnud omavahel analoogid, ega ka ette nähtud sellele mootorile), jahutussüsteem (ventikal labad puudu), radikas (vana oli vale, R4 oma, külge läks Behr/Hella 325eta radikas) karter (vana oli vannitoasilikooniga ja jooksis igaltpoolt, lisaks suutsin selle autot garaazi lükates puruks teha vastu sissesõitu) ja hunnik igasugu muid pudinaid, nagu uksetihendid jms. Oma järge ootavad esiklaas, klaasitihendite kroomliistud, tagatiib, kkastihoovastik ja kolinavaba kast, uus esilisa ja ilmselt veel miljon muud detaili. Järgemööda tegutsen.
Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus
BMW-d on kuidagi alati hingelähedased olnud, eriti vanemad ja just e30-d.
Hetkelgi peres 3 BMW-d
e32 740
"Komandandi" E92 325d
Ja siis foorumiteema peategelane, e30 323 kupee, ilma katuseluugita, rohelist värvi ja igapäevaselt ebamugav kasutada
Lisade poolest mõned üksikud pudinad, nagu tagumised peatoed ja käetugi, sportistmed ja esimesed el. aknad. Samas roolivõim on jälle puudu, aga nüüd puudu ainult üks e36 latt, et selle külge pookida saaks.
Algul olid ratasteks 16x9 BBS RS-id, mis nüüd kolisid ühe teise väga ilusa e30 alla:
Nüüd ratasteks 16x9 3SDM 0.05-ed.
Ma väga pädev tegelt sellise "autopäeviku" pidamise juures ei ole, igat hooldus- ja remonttööd ei taha nagu kirjutada, aga algul võib ju kah.
Kohe algusest läks uus süütesüsteem (Ma pole veel siiamaani suutnud osta ühtegi vana BMW-d kus näiteks oleks kõik küünlad ühesugused mootoris, rääkimata õigetest
7-mese M60-st leidsin 3 erinevat marki ja nad ükski polnud omavahel analoogid, ega ka ette nähtud sellele mootorile), jahutussüsteem (ventikal labad puudu), radikas (vana oli vale, R4 oma, külge läks Behr/Hella 325eta radikas) karter (vana oli vannitoasilikooniga ja jooksis igaltpoolt, lisaks suutsin selle autot garaazi lükates puruks teha vastu sissesõitu) ja hunnik igasugu muid pudinaid, nagu uksetihendid jms. Oma järge ootavad esiklaas, klaasitihendite kroomliistud, tagatiib, kkastihoovastik ja kolinavaba kast, uus esilisa ja ilmselt veel miljon muud detaili. Järgemööda tegutsen.
Muudetud , muutis tns1