- Vastuseid 75
- Vaatamisi 9,7tuh
- Loodud
- Viimane vastus
Teemas enim postitanud
Populaarsed päevad
Kõige populaarsemad postitused
-
Ma nüüd muud ei oskagi öelda, kui seda, et sellest teemast saab galerii hoopis, sest vaatamata roostele näeb auto suvevelgedega kuradi hea välja 💪👍 sellisena olen alati oma autot tahtnud näha.
-
Nii, vahepeal on ära vahetatud amordid (gaasikad), õlid-filtrid ja akualune plekk, kust hakkas aku juba varsti välja kippuma. Homme lähevad vahetusse õõtsapuksid, kondid ja šarniirid.
-
niinii, vahepeal polnud postitada midagi, ja tehtud ka ei saanud midagi. Nüüd eile sai ära vahetatud klapikambrikaane tihend ja mingi väike rõngastihend ka. Vahetust tahab veel üks laager ning v
tervist

Kauaoodatud e30 tuli meile eelmise aasta jaanuaris. Tuttaval oli müügis ülimalt hea hinnaga, ning kes siis sellisest pakkumisest ära ütleks?.(muidugi teha oli ka päris palju, aga ei ole hullu).
Mootoriks siis 2.4 liitrine non-turbo diisel ning käigukastiks automaat. Arvatavasti läheb ümber TDS-iks kuid ikkagi automaat-kasti otsa.
Ega seal midagi lisadest polegi, katuseluuk vaid
ma tõesti ei mäleta praegu mis siin kõik tehtud sai, seega ei oska kirjutada praegu midagi. Seega nüüd hakkan kirjutama vaid sellest, mis edasi tehtud saab jne.
Peaks ära märkima, et üleeile tulid ka ilusad veljed lõpuks Tallinnast kohale, neid on näha viimasel kahel pildil.
esimesed pildid on need, mis on tehtud suht kohe peale toomist, ning võrdluseks siis praegused pildid