Hüppa postitusse
FACEBOOK-i KAUDU SISSELOGIJATELE ×
  • 0

K: roolilatt


Aaro

Küsimus

Sellele küsimusele on 11 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Tänud Tiit, oli omal kuskilt ka meelde jäänud midagi sellist, sellest ka küsimus. Parem kontrolli enne kui lõikad. Oli vist Vana Vigala vanasõna selline :)

Mul siin kohalik latt higistab hoolega, mõtlesin, et väristaks kätt ja prooviks leida tava lati, aga koos kardaaniga läheb asi liiga keeruliseks leida ja ka mõttetult kalliks.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

:D Tänud Markus, vahetaks hea meelega aga sinu oma ei lähe mulle alla. Mul on siin valetpidi liiklus krt. Ja kohalikul turul on ainult 99,9% võimuga latid: tilkuvad latid, kuivad latid, taastatud latid aga mul on pump ka juba suremas, nii et mõtlesin asja lihtsamaks teha.

Muudetud , muutis Aaro
Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

  • 0

Teeks siis juba selle ka samas teemas selgeks, mis neil roolikardaanidel erinevust on. Ise olen ühe korra ammu võimuta autol lati võimendiga variandi vastu vahetanud, aga siis olin noor ja teadmatu ning kindlasti selle kardaani koha pealt midagi ei teadnud. Ometi alla ta sai ja kergem oli keerata.

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus