- Vastuseid 69
- Vaatamisi 5,4tuh
- Loodud
- Viimane vastus
Populaarsed päevad
Kõige populaarsemad postitused
-
Kui täpselt ei tea kust pihta hakata ja pappi pole siis ei tasu laiali lammutada, muidu jääb kuskile paku otsa vedelema ja lõpuks lihtsalt läheb vanarauda ära
-
Tuled ainult loota et see tegemise tuhin üle ei lähe.
-
Väga vabandame, olen siin foorumis oma auto teemat arendanud mingi 5 aastat ja see on vist kõige pikem üldse. Kindlasti te kõik mäletate peast ja oskate kohe mulle öelda, millal ma viimati õli vahetas
http://www.auto24.ee/used/2177955
Olen homsest selle auto omanik ja väga uhke selle üle. Aga tahtsin targematelt siin uurida sellist asja, et auto vajab väljast keretööde tegemist, kas leidub siin keegi kes aitaks mind kohaga, abiga ja vahenditega, et ma saaksin selle kere ideaalsesse seisukorda, peamine mure on siis rooste(aga see on õnneks pindmine ainult). Kuna soov on ise teha siis on vaja ainult kedagi kes kõrval targutaks ja nagu ütlesin aitaks koha ja vahenditega kui võimalik. Vaja on teha tal veel õlivahetus, rooliotsad, taga kojamehega on ka mingi probleem ja elektrikala on samuti kuskil sees, mis tuleks ka välja uurida siis üks amort taga tuleb välja vahetada ehk siis nipet - näpet on vaja ikka teha. Auto pole ju uus ja mulle see meeldibki.
Kuna Härrale sai ka ostetud E30 4.0 V8 touring siis tahtsin endale ka ja saigi soetatud see auto! Nii, et peres on kaks E30 masinat. Ühega saab juba talvel sõita ja teine on suve masin
Päikest!