Hüppa postitusse

BMW 320i (M50B25TÜ) '89 - wabbit

Postitatud

Sai septembris ostetud 89 aasta kupee 320i. Spetsiaalselt ostetud täiesti stock masin ja kere jäikust arvestades ilma katuseluugita isend.Vaikselt saab tegeletud temaga. Pole igapäeva masin, lihtsalt selline hobikas.

Välimus:

1. madalat tüüpi originaal antitiib (olemas, vaja paigaldada)

2. is’i esimene add-on (olemas vaja paigaldada)

3. kulmud (olemas vaja paigaldada)

4. toonklaasi ring (tehtud, kõik peale esiakna)

5. avatavad tagaaknad (originaalis)

6. 7,5x16 ja 9x16 Borbet A (olid all, nüüd talvel plekkvelg)

7. B&G madaldussari (tehtud)

8. summutiotsad (vaja osta otsad)

9. mustad neerud (tehtud)

10. uued esilaternate klaasid (olemas, vaja paigaldada)

Tehnilse poole pealt siis sildades puksid kohe kohe kõik välja vahetatud, täiesti uus summuti pütt tagumine, valmis ostetud ketastega tagasild. Vahetatud kõik vedelikud masinal.

Sisemuselt täiesti tavaline ainult mtech1 rool on paigaldatud

Paremaid pilte hetkel kahjuks ei ole, klubi kokkutulekult mingid on siis:

http://images2.fotopic.net/?iid=yqmmg2&outx=0&quality=70&noresize=1

http://images3.fotopic.net/?iid=yqmmdu&outx=0&quality=70&noresize=1

http://images3.fotopic.net/?iid=yqmm4x&outx=0&quality=70&noresize=1

014314731a6f58.jpg

• Vastuseid 373
  • Vaatamisi 84,8tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Esiletõstetud vastused

aga kui taga on 9" lai velg, siis muutuvad ringrajal kasutamise omadused kehvemaks ju...

• Autor
aga kui taga on 9" lai velg, siis muutuvad ringrajal kasutamise omadused kehvemaks ju...

sellepärast velgede vahetus toimuski :wink:

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor

Nii nüüdseks auto juba ammu talveunes siis lisaks veel ühe ilusa pildi mis sai viimase sõidu ajal tehtud.

elarie30.jpg

Mina arvan ka et valge velg annab sellele autole kontrasti...muidu kaob auto päris ära kui veljed ka mustad oleks..ja laivis näeb masin valgete velgedega veel parem välja kui pildilt :wink:

kontrasti annaks need veljed siis, kui näiteks esilisa, peeglid, akna- või ukseliistud vms oleks ka sama tooniga. praegu ikkagi võõrkehana tunduvad pisut.

Väga lahedad on need valged sussid. Aga paelad võiksid ka valged olla. Loe: Rehvi kirjad. Ühe velje kodara peal võiks olla azevi kiri vms. Oleks kontrast parem.

5457ac-w.jpg

aga teeme roosaks need veljed 8) siis saaks nagu veel mingi 20 lehte juttu teemal, et mis värvi Elari auto veljed tegelikult olema peaks :D

Kui saladus pole mis eelmistest velgedest(bbs) sai?

Peaksid Airi L cabrio all olema kui ei eksi ..

• 2 kuud hiljem...
  • Autor

Miskit talvisest konditsioonist siis.

Masin sai endale uue aku, kojamehed ja jalamatid.

Talveks all originaal veljed koos kilpidega ja is-lisa on eest ära võetud.

139187198168e0_l.jpg

13918725905e62_l.jpg

Kas sa mitte talveks seisma ei pidanud jätma? Vaata et põlle siis ära ei lõhu :P Soojendusmootori võtsin ka kaasa muidu.

seal polnud soojendusmootori viga

aku haises

• 3 nädalat hiljem...
  • Autor

Uuenduste kohapealt, et masin jäi ilma enda kulmudest. Välimus paranes märgatavalt minu arust.

1410627349b0e8_l.jpg

• Autor
kas põlle värv on kannatada saanud? Kas m50 mootoril on ka õlijahutusradikas? Need toonitud roppused (suunad) viskaks ma kohe n*hhui....:P

põll saab igapäevaselt kannatada :x , mul ei ole õliradikat ja suundade jaoks pole hetkel piisavalt vaba raha.

põll saab igapäevaselt kannatada :x , mul ei ole õliradikat ja suundade jaoks pole hetkel piisavalt vaba raha.

Minu arust tumedaks toonitud tuled igal juhul etemad ,kui originaal kollased 8) ja ilma kulmuta E30 on palju ilusam. Ilus masin :)

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.