Hüppa postitusse
Postitatud

Mitu aastat on suvised üritused ainult plaanimiseks jäänudki, see eest paar suuremat kokkutulekut aastas saab alati teoks tehtud. Võiks hakata mõtlema suve lõpu kokkutulekule? Ega siin midagi erilist plaanida pole mõtet, ilmselt suurematest plaanidest osavõtjaid oleks vähe. Teeks nagu ikka parklates kokkusaamise ja mööda linna sõitu pisut :)

Mis arvate?

• Vastuseid 85
  • Vaatamisi 39,6tuh
  • Loodud
  • Viimane vastus

Teemas enim postitanud

Kõige populaarsemad postitused

• Mina kavatsen kindlasti kohal olla, võtan kaasa veel 2-3 rullidega sõpra, kes pole nii aktiivsed foorumi kasutajad!

• ei lähe, teen ise, oma töö juures ehk Auto 100jas mul ju 2 kätt küljes

Mis kuupäeval sobiks kogunemine? 45 kasutajat on hääletanud

1. 1. Mis kuupäeval sobiks kogunemine?

• 21.10.2011
    • 22.10.2011
      8
    • 23.10.2011
      2

See küsitlus on uutele häältele suletud

Selles küsitluses hääletamiseks palun logi sisse või registreeru.

Esiletõstetud vastused

põhjast lõunasse ei sooviks väga trippida :D kuna tulen valgast tln ja lähen õhtul laevapeale :lol:

Mitte ükski kuupäev ei sobi. :D

Kõik juba planeeritud nädalavahetuseks.Kahju, oleks tahtnud ka osa võtta.Kui miskit muutub, siis annan teada.

Jeah aga mina kahjuks ei suuda tulla :S

Usun, et võib põnev olla aga oma kuut on ikka nii läbi, et ei julge näitama tulla.

Ehk kevadeks on masin korras ja siledam :wink:

pole küll suurem asi koguneja,kuid suurema hulga rullide kokkuajamiseks veaks ennast ka kohale.

pole küll suurem asi koguneja,kuid suurema hulga rullide kokkuajamiseks veaks ennast ka kohale.

Õige mõte.

Edit: kuna kuupäev lukku läheb? Sama nv pean sünnipäeva ja hea oleks teada. Ja kuidagi vähe vastanuid on :S

sain enam vähem liikuma masina, arvan selleks ajaks täitsa peaks suutma kruisima minna kül, et siis kohal 8)

9.10 läheb kuupäev lukku.

eeee... küsitluses sellist päeva pole. Sellel päeval on Bmw laat ka

Ilmselt mõeldud, et sellel kuupäeval öeldakse kindel kuupäev välja, et millal siis kokkutulek on, et sinnamaani on lahtine ja kestab küsitlus...

kus.toimub.tahsks.teada.oleks.kah.käpp!

Tõenäoliselt Tallinnas.

Kuupäev mida pakutakse kohe üldse ei soosi mind :D

Pole ka kunagi ühelgi teie koosviibimisel käinud, kuid jälgin ikka aeg ajalt millega tegelete. Küsimus siis järgmine, et kas kooskäiad e30-ned on kõik viimaseni üles vuntsitud või on mõni ajast natuke räsitud ka? Näiteks minu oma ei näe just uus välja. (ärge siis väga maha tehke kui loll küsimus või siis siia ei sobi)

Käisin minagi ükskord väiksel kogunemisel... vaata minu auto teemat ja siis sul kohe kindlasti julgem oma autoga kokkutulekule minna :D

Külaline
See teema on edasistele vastustele suletud.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus