Hüppa postitusse

metsakutsa757

Foorumikasutaja
  • Postitusi

    14
  • Registreerus

  • Viimati külastas

Kõik, mis metsakutsa757 postitas

  1. Panen siis uuesti oma rullika müüki, kunagi ajapuudusest jäi müük siin soiku. Isend siis aastast 87, punast värvi 4 ukseline sedaan. Liigub ja kere enam vähem heas korras. lisad:elektrilised peeglid ja vändaga katuse luuk . vead paar eelsüüte küünalt on läbi ning esimesed amordid on küpsed. lisainfo pm või 56241523
  2. No selge ärge siis omavahel tülli minge, minu pärast võib teema lukku panna. Kui kütuse kulu üks ja see sama bensukaga siis ka ilmselt ehitamis pointi pole, tanklas hinnad enam vähem võrdsed.
  3. Kütust mul jagub aga ilmselt hinnad ei sobiks. Kuna ma maal elan siis kasutus ala oleks olnud talvel palju lund, sügisel ja kevadel pori. Olen talunik eks see peaks ütlema nii mõndagi.
  4. to: eix22 Mis seal see kõige keerulisem osa on, kas bensuka ja diisli mootori plokid nii erinevad et ei anna kokku panna. Kunagi ammu sai ford escorti 5se käima kasti sisu, opeli 4 käigulise kesta ka ümber paigutatud (kuid loomulikult teist korda seda tööd küll ette ei võtaks)
  5. küsimus järgmine kas keegi on proovinud kooslust 4 vedu touring ja mootoriks 2.4 TD. Kas jõuab vedada või on nõrk ja tõstab kütuse kulu lakke?
  6. metsakutsa757

    O: Touringut

    Otsin siis endale e30 -ne touringut, hea oleks kui oleks TD. Võib vajada remonti. Samas võib pakkuda ka ainult keret, kuid tore oleks kui kere läbi ei paistaks. Hind võiks jääda kuni 1000 eurini (hea pakkumise korral võib ka kallim olla)
  7. mis siis tavapärasel kokku tulekul toimub ja pikalt läheb, oleks hea kui varem paika pannakse ise olen jõgevamaalt ning hea kui saaks plaani varem valmis teha.
  8. Pole ka kunagi ühelgi teie koosviibimisel käinud, kuid jälgin ikka aeg ajalt millega tegelete. Küsimus siis järgmine, et kas kooskäiad e30-ned on kõik viimaseni üles vuntsitud või on mõni ajast natuke räsitud ka? Näiteks minu oma ei näe just uus välja. (ärge siis väga maha tehke kui loll küsimus või siis siia ei sobi)
  9. metsakutsa757

    M/V: 324td 1992.a touring

    Kas hind on lõplik või painutatav?
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus