Hüppa postitusse

sass

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis sass postitas

1. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    kellegi is rändas soome ja kellegi m tech toodi asemele,loodus tühjakohta ei salli
  2. mina lasin mootori vahele ehitada kunagi tõnisel,kontakti leiad www.bmwclassic.ee/forum kasutaja:tõnis
  3. aga suured jõud mõjuvad sellele talale? mingi kõver pinges toru seal kahe püstaku vahel on nagu vibu minu vaimusilmas,liskas on ilmselt se pigutamis koht üks nõrgemaid lülisi selles instrumendis. ma arvan et se tala peaks olema nelikant torust või topelt toru ja võimalikult jäik st ilma jätkukohata.
  4. http://www.auto24.ee/used/1308917 huvitav miks seda keegi ei taha,ix jaoks hind ju soodne`?
  5. esimene diffri vahetus möödus mul sõbra abiga kanali peal terve õhtu ja pool ööd,möödunud suvel tegin seda 4kord ja siis läks ca tundaega maja ees hoovis ja üksi jõudu taastamisel!
  6. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    mis juhtub kui ma panen kahemassilise sidurikomplekti yhemassilise hooratta kylge,või kasutan ainult jäika kahemassilise siduriketast?
  7. ja edasi...?
  8. 2.91 ülekanne on vähe liig ja kaotad kiirenduses,juhul kui 300 km/h sõita tahad siis teised jutud
  9. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    mis kasu või kahju oleks kui lamdasond välja programeerida m30?
  10. vagi ventikad istuvad ilusti sinna ette?
  11. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    518 saab ilmselt kapoti kauda ka sidurit vahetada olen sõtinud sellisega ja täitsa muheda mulje jättis
  12. m50 hoortatas yldjuhul ka 2 massiline?
  13. kasutades bmw e30 325i radikat on need termolyliti avad yldjuhul olemas
  14. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    http://fotoalbum.ee/photos/zaz222/55992951/ projekt noh
  15. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    hm kahtlane seistes käivad ka käigud raskelt,ühel e34 touringul käisid käigud ka siis hästi sisse kui survelaager oma viimased päevi töötas.
  16. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    keegi oskab öelda mis põhjusel käigukang on hakanud jube tuugalt liikuma edasi tagasi suunas mu e34jal? oli kunagi yks e36 sama hädaga....
  17. kas sõidumüra on ka rohkem`?
  18. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    mis se kahe kõrvaga võ `?
  19. mõne aasta eest pesitses se touring laagris,se kapoti tuuning kriipis jubedalt silma,hetkel pastab asi õiges suunas minevat
  20. pikkivõlli regulliga on mul kooliraha makstud,poosin suht teadmatusest kinni seoses simmeri vahetusega ja differ läks väga kuumaks sõites.
  21. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    kiirete ja vihaste foorumis on eraldi teema täitsa erekteerunud sõiduautodest.
  22. Mul kül m30 moto ja kasutan e34 juhtmestikku ,ning moto aju täitsa õigekohapeal..
  23. sass vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Mu kadunud vanaisa on öelnud:miks lada maha vaatab? Sest ta häbeneb oma hinda. Miks moskvich taevasse vaatab? ikka tähtede poole ikka tähtede poole... Paide vei olen sõitnud preparaadiga mis omas ass up face down thats the way we like to...setupi väga frukt oli :-D Se vedru porr käib nagu sügis kevad mood,minul isiklikult sai isu täis peale seda kui õppisin enamus tallinna tänavate augud pähe

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.