Kõik, mis hiis postitas
-
M: 325i kupee 1988a.
Rahval raha otsas lihtsalt seepärast seisabki .
-
M: 325i kupee 1988a.
Kus ta siis libe on esitiib on ju m6lkis.2500 Eest peab taburetiga 'ara s6itma we?
-
M / ÄA: taga õõtsa puksid
Pildil on ka pagasis oleva akujuhtme pastik kaitse see ka ära anda we?
-
M: odavalt Pre-facei osad.M-tech 1 lisad.
Alles 5 eur.
-
M: odavalt Pre-facei osad.M-tech 1 lisad.
Up.
-
O: Recaro plastikuid, erinevaid pre juppe jne. Uuendatud!
Tagumisele mütsiriiulile pane ise uus katte peale, vana maha ja uus soobiv materjal peale.
-
O: välimine ukselink
Vahe on vist ainult selles kas kummi nuplakad kere küljes või lingi küljes,mis vastu kere lähevad.Muud erinevust ei tohiks olla. Selle poldi saab ilusti välja puurida ja keremestajaga ülle ja ongi ok. Palju sul vaja on neid.1tk või kõik 4.
-
Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Mõnus jeb.
-
M: M40B18 mootor
Ma ei tea kas see on uue forumi teema aga päris paljud lingid viskavad samale lehele tagasi.
-
BMW 330iTurbo Coupé -89.a. "Road To 1000hp"
Ära pole väsinud ootamisest nagu näha.Jah ma oleksin sõitnud sellisega nagu allguses oli. Pagana image schaki pildid jube jaburad aja möödudes lähevad lukku. Endal oli ka sama jama nüüd vaheta neid siin välja.
-
Kes, kus ja keda nägi
See peaks kasutaja Antc oma olema muid kuupesi m techiga ei tea.Kui just 2 ei olnud.
-
Lobamokkade rubriik
Harju Kosel on ka maaler tk .120 võin nr anda ehk tingid ise alla kui saad.
-
31.07.15 20:00 Tartus väike kohvi ja jutuajamine?
Ma liigun alles järgmine nädal Tartu ,aga kui pealinna satud anna tead ,oliď vist tuseldanud siin juba.
-
Huvitavad pakkumised müügiplatsidel
No kuttid hind hakab maa peale tulema. http://www.auto24.ee/used/2019699
-
Tagumist klaasi on ka mõnus pesta selle grilliga.Peab ikka jube kergelt ära käima et viitsiks sellega jamada .
-
Mina isiklikult ka 6000 eest rulli ei ostaks mis oleks vaja veel korra ülle teha. Küsida võib ise asi kas ostja leiab. Kui ostaks siis tõesti harulduse nagu Kert ostis .
-
Keegi selle auto ära ostab siis jalamattid võib mulle anda ,annan sisule vastavad vastu.
-
M: 740i 96´ varuosadeks
Tel toru hind ja käigukangi ümber olev puitim. Ilma pragudeda we?
-
M: E30 1985 2.0 VARUOSAD
Kere v'arvus ???????????
-
Lobamokkade rubriik
Pagan kas see auto oli siis seal we? See l'aigib siis nyyd rohkem vist ,sellist tiiba ma ei m''aletanud kyll sellel olevat.
-
Lobamokkade rubriik
Kus kandis see pessitseb,pole n'ainudki ,
-
Suvine kokkutulek 11-12.07.2015 Oore puhkealal
Head pidu mis siin ikka!
-
Lobamokkade rubriik
Läks 2 päeva tagasi just sisse tellimus.
-
O:Sedaani kõrvalistujapoolse esimese ukse .
Kas alum. Osa on veel ok.Võtaksin ära küll kui ok.
-
Lobamokkade rubriik
Järgmine päev oli muudedud kuna soovisin tühistamist tellimusele sellise postikulu pärast. Nüüd siis 5 eur kopikatega. Jube huvitav ikka kogu aeg jälgi igasugu jama ,muidu surutakse kurat teab mis arveid ette. Viimasel ajal nagu koguaeg tahetakse igasugu ime teenuste eest lisa saada.