Hüppa postitusse

hiis

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis hiis postitas

1. hiis vastas pold1 postitusele asukohas Autod
    Rahval raha otsas lihtsalt seepärast seisabki .
  2. hiis vastas pold1 postitusele asukohas Autod
    Kus ta siis libe on esitiib on ju m6lkis.2500 Eest peab taburetiga 'ara s6itma we?
  3. hiis vastas miq postitusele asukohas Varuosad
    Pildil on ka pagasis oleva akujuhtme pastik kaitse see ka ära anda we?
  4. Alles 5 eur.
  5. Tagumisele mütsiriiulile pane ise uus katte peale, vana maha ja uus soobiv materjal peale.
  6. hiis vastas orub postitusele asukohas Varuosad
    Vahe on vist ainult selles kas kummi nuplakad kere küljes või lingi küljes,mis vastu kere lähevad.Muud erinevust ei tohiks olla. Selle poldi saab ilusti välja puurida ja keremestajaga ülle ja ongi ok. Palju sul vaja on neid.1tk või kõik 4.
  7. hiis vastas nek postitusele asukohas Varuosad
    Ma ei tea kas see on uue forumi teema aga päris paljud lingid viskavad samale lehele tagasi.
  8. Ära pole väsinud ootamisest nagu näha.Jah ma oleksin sõitnud sellisega nagu allguses oli. Pagana image schaki pildid jube jaburad aja möödudes lähevad lukku. Endal oli ka sama jama nüüd vaheta neid siin välja.
  9. hiis vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    See peaks kasutaja Antc oma olema muid kuupesi m techiga ei tea.Kui just 2 ei olnud.
  10. hiis vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Harju Kosel on ka maaler tk .120 võin nr anda ehk tingid ise alla kui saad.
  11. Ma liigun alles järgmine nädal Tartu ,aga kui pealinna satud anna tead ,oliď vist tuseldanud siin juba.
  12. No kuttid hind hakab maa peale tulema. http://www.auto24.ee/used/2019699
  13. Tagumist klaasi on ka mõnus pesta selle grilliga.Peab ikka jube kergelt ära käima et viitsiks sellega jamada .
  14. Mina isiklikult ka 6000 eest rulli ei ostaks mis oleks vaja veel korra ülle teha. Küsida võib ise asi kas ostja leiab. Kui ostaks siis tõesti harulduse nagu Kert ostis .
  15. Keegi selle auto ära ostab siis jalamattid võib mulle anda ,annan sisule vastavad vastu.
  16. Tel toru hind ja käigukangi ümber olev puitim. Ilma pragudeda we?
  17. hiis vastas magnetic postitusele asukohas Varuosad
    Kere v'arvus ???????????
  18. hiis vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Pagan kas see auto oli siis seal we? See l'aigib siis nyyd rohkem vist ,sellist tiiba ma ei m''aletanud kyll sellel olevat.
  19. hiis vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kus kandis see pessitseb,pole n'ainudki ,
  20. Head pidu mis siin ikka!
  21. hiis vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Läks 2 päeva tagasi just sisse tellimus.
  22. Kas alum. Osa on veel ok.Võtaksin ära küll kui ok.
  23. hiis vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Järgmine päev oli muudedud kuna soovisin tühistamist tellimusele sellise postikulu pärast. Nüüd siis 5 eur kopikatega. Jube huvitav ikka kogu aeg jälgi igasugu jama ,muidu surutakse kurat teab mis arveid ette. Viimasel ajal nagu koguaeg tahetakse igasugu ime teenuste eest lisa saada.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus