Kõik, mis hiis postitas
-
O:Sedaani kõrvalistujapoolse esimese ukse .
Up esimeses postis.
-
O:prefacelift tagastange, pagassiluuk, numbrialune plastik, kapott
Fl on ainult tulede vaheline plastik prel seda ei käigi.
-
O:Liistud ukse/põhjamati äärde jm
No esmaspäeval veel olen linnas .
-
316i kupee '89 - eix22
Ma juba mõtlesin et värvisid punaseks selle.Mis talvel teed siis ? Värv seljas nüüd hea kokku lapida talvega ju.
-
O:Liistud ukse/põhjamati äärde jm
Juhtmekatte oleks olemas Tallinnas !Hel kui vaja läheb .
-
320i 2.5l '85 - Raul
Huvitav on see et mul 2 viimasel autot tagumised klaasid üllemised nurgad tühjad ja org. klaasid ees. Tihend nagu ei ulatuks nii kaugele nurkatese .
-
325e 2.7i kupee 1987 - oo7
See tulede all olev näiliselt liist peaks koos põlega sul ikka olema .Loodetavasti ninaraam ei saanud väänata .Stange ju päris tugev muidu, aga see seal ikka mõnusalt pressida saanud arvata on et konksuga siise tagurdanud. Jama küll alles said nagu värskelt uueks esiotsa ja nüüd veel enne sügist selline jama .1500 Küsiks mina ka .Pane auto müüki täna auto24 hinnaks 5000 nagu keegi siin soovitas et keskmine hinnatase kõrge oleks. Uusi ilma laksuta pilte kindlasti leidub sul.
- M: müüdud, lukku
-
325i '90 - GTA
Sul nüüd individual sisu nagu.Selline nagu ise tahad ,pole viga ju soobib küll .
-
M; azev veljed, v8 pidurivõim, typ188 kaan ja hüdrokässar
Teisest istmest pole pilti we?Peatugi on ka vale mustriga.
-
Lobamokkade rubriik
Hästi seadistatud siis!
-
318is kupee '89 - m10power
Auto siis kodus we?
-
Lobamokkade rubriik
Ma nyyd ei oska kyll kometeerida seda aga ,mootorist m20b25 on j'aargi seal vist ainult v'alimus ning lisaks on kindlasti ka turbo.Mida tava autol ju pole.
-
M: Esimesed pidurid(uus hind)
Mis põhjusel need rattapoldi avad sellised oovalsed on?
- M:jäänud varuosad
-
Kes, kus ja keda nägi
No loodan et nüüd oled rahul,kunagi oli ka Alpine vaatamisvääriline asi kui sina veel,lasteajas ringi jooksid.
-
O: e30 fl kupeele stangesi,tagatulesi ja uksepolstreid ja istmeid!
Stange värv pole oluline või ? Oleks pakkuda tagumine stange.
-
Kes, kus ja keda nägi
Mina siis nägi Kerdi Alpina lõppuks ära sõõrikuid mull teha ei lubatud ,aga tänks et viitsis nati loobisedà enne oma kodu reisi.
-
Lobamokkade rubriik
Tere. Kas keegi tuleb tänasest kuni esmaspäevani Tartu poolt Tallinna .Oleks üks velg linna vaja saada.
-
Lobamokkade rubriik
Mine n'aita ise konkretselt kuskile sellisese auto kereparandus kohta kus see ilusti ikka korda tehakse. Mis hinna nemad ytlevad kui see j'aab 700 sisse v6i veel parem alla siis on ok .J'aataksin endale ,kahjustus ei ole ju teab kui suur..Kui muidugi sammuti 700 pakkuvad siis mingi moralne kahju tuleks ikka juurde tingida mingi 2 n'adalat oled ju ikka jalamees. Eestis on yltse huvitav suhtumine j'aatad endale maksa veel peale ka l6hkise auto eest . Soomes makstakse kinni ja te ise selle kerega mis tahad s6ida metalli v6i te korda ise tead.
-
320i '88 - jaccekk
H2 myyb ikka sama moodi A osa.
- M/V: korralik E30 318i / 2 / VFL
-
325i kupee (m20b25) '87 - Hannes
Kroom neer ok praegu,tuledel kindlasti ainult kiile peal ju .Palju neid kollaste tuledega rulle ikka on mustadega aga hulga rohkem .
-
Lobamokkade rubriik
Mul vaja teispidi liigudada.
-
318i (m50 stroker) Convertible '92 - siimp (müüdud)
See on küll minu jaoks uudis et keegi nii põhjalikult velgi uurib.Pole elus sellise asjaga kokku puutunud et ÜV punktis mimgid veljed neile ei soobi. Kas neil pole su auto juures ennam millegi muuga nokkida seepärast ehk.