Hüppa postitusse

Tiit

Moderaator
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Tiit postitas

1. Need omavahel ei mätsi jah, andurite pinid aju pistikus on teise asetusega lisaks muudele erinevustele.
  2. Kui kõik on õigesti ühendatud siis esimene viga mis süüte ära tapab, on väntvõlli andur. Süütepoolidel peab olema pidev + ja - ning juhitakse ajust. Sul vanosega mootor- kuidas sellel immoga lood?
  3. Selle asemel, et teemasid toota sama küsimusega, pane oma teemas kirja, mis juhtmed ja kuhu sul on ühendatud, siis oskab keegi midagi suunavat öelda.
  4. Tiit vastas Kuldar teemale, kohas Probleemid
    http://www.armchair.mb.ca/~dave/BMW/e30/e30_89.pdf
  5. Lisadepistikus on ju klemmid olemas püsikale R6 puhul, samuti on olemas relee kohad kaitsmeplokis konditsioneeri tarbeks. uksejuhtmeid oli vist ka mingil määral valmidusega
  6. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    A mis kahju teil on?
  7. Vaata armatuuri all olevaid massiklemme. (Pedaalide kohal)
  8. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Numbat service
  9. Kel tarvis siis mul leidub veel mõni uus takisti, võib kasvõi 5 astmelise teha
  10. Krt nii lihtne see ei olnud mu mäletamist mööda. Pealegi, töötab-ei tööta viga põhjustavad pigem külmjooted ja kehvad ühendused kui SI plaadi patareid. Patareide otsas olekut näitab see kui akuklemmi maha võttes õlivahetuse tuled näidu ära unustavad, samuti võib juhtuda, et patareid hakkavad lekkima ja plaadil rajad läbi söövitavad, sel juhul võib see küll põhjustada kellaploki muid vigasid.
  11. Kaidol võib E34 kartereid ka vedeleda 1,8 pihta.
  12. Tehasest paigaldati aku pagasnikusse iX ja TD Ookei, aint touring 325 ei pandud, minu paha.
  13. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Tagapool paistab 1 temp andur veel, proovi seda
  14. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Järelikult diagnoosid sa aju andurit eeldusel, et tegu E30 pärit mootori ja juhtmestikuga. Seda ei mäleta kas E34 pealt tulnud mootoritel on näidiku anduril äkki 2 klemmi.
  15. Need, milles kuulide asemel kuubikud on?
  16. Tiit vastas P2hkel teemale, kohas Vaba teema
    Pruun/lilla juhe on temp näidiku oma- läheb mootorijuhtmestikust läbi mootoripistiku kellaplokki. Teist juhet selles pistikus pole ja anduril peaks ka olema ainult 1 klemm. Pruun/punane ja pruun/oranz on aju temp anduri juhtmed. Pruun/kollasega on skeemis märgitud 2,4,ja 6. pihusti lülitus ajust.
  17. Ebk pidu ka plaanis suvel- see tuli vist soodsam kui ekbk oma.
  18. Poest saad- alvadi, ladu24 jne.
  19. R6 kelladel on tahhomeetri ja spidomeetri vahel check controli lamp, R4 seal pime ees ja lambipesa tühi. Pre kelladel hüüumärk, faceliftil kiri check.
  20. 205 50 16 töötab madaldusega väga hästi- ei käi kuhugi vastu normaalse ET korral. Kui tahad siis tule proovi kuidas 205 55 15 alla mahub- see samuti rullika standardmõõt.
  21. 205/50 R16 on õige mõõt.
  22. Krt jah, mul olid kaitsmekarbis lähitulede check releed plaadipeal olemas millegipärast- seega oli see asi lihtne, vastasel korral pead seal midagi aretama hakkama.
  23. Ikka ripakil, teema jälle avatud. Mario müüb seda autot, ma tegin teema lahti kõigest
  24. Vimkasid pole peale selle, et külmjooted olid check-paneelis ning õli ja jahutusvedeliku andurid on ühendamata. Juhtmeid vedada sai jah igasse auto otsa, kõige pikem lisajuhe läks tagaluugi sisse numbritule jaoks
  25. Powerflex või Strongflex?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.