Kõik, mis Toivoku postitas
-
M:recaro istmed
Ma eitea kas sulle on pakkumisi tehtud , aga kuna sa müüd neid juba kaua siis pakun 50.-
-
324DA '87 - krislinB
Palju õnne seal kanalis jeblamisele kui see laager korralikult kinni on "põlenud" või tehase laager on
-
Siduri probleem(sidur kadus ära)
kasti küljes olev silinder ikka katki.
-
O: M20 väljalaset, pre tagapaneel/tiivakaared jne
no pakun sisi 45ga seda tutikat potti
-
O: korralikke esiamorte
bilsud, sachsid 51mm püstakule. nii sportlikumad kui ka tavalised, aga korralikke otsin
-
O: logareid preface
mu ltagakoobastes augud sees, ei jaksa see aasta keevitama hakata. Okei, aga tellin alvadist need tagumsiedja kui eix saad siis võta esimesed mulle.
-
NO alvadi nimeline koperatiiv pakub ka, vast võtan sealt.
-
Ku isaaad siis too, sest mul viskab ees kõik seelle pasa esitiibade vahele
-
325i '87 - Kaido
oojaa, nii kipub olema,et teed paar asja kord aja siis jäädki remontima kui midagi ei remondi siis sõidab võidukalt lõpuni
-
325i kupee - Toivoku
Sain ainult ühe ja rohkem ei pidavat väidetavalt saama, peab natuke veel ringi vaatama. Tänasest all siis 15 lamellid mingi sunflower vms tootjaks ja ülklatusin meeldivalt kui jäisest mäest kust suvekatega nelik ülesse ei läinud siis minu oma läsk 1 rattaveolisena kenasti, ja ka pidurdab kenasti. 2 peäva oli ikka maru jube linnavahel oma pisikesi otsi teha, ei julgenudki kaugemale kristiinest minna. 4 tundi jeblamist ja saingi auto kõrgemaks ja rattad alla. Alustame selelst,et ühepoole sai kenasti keerat anii,et ei võtnud coili alt ära, teisepooelga hakaks pihta, mutter oli lahti tulnud mis amorti hoiab ja pidasin targemaks alt ära võtta, ja noh siis hakaks triangel pihta, keegi oli amorti üritanud meeleheitlikult ise keermestada ja seal oli mingit normaalset aretist tehtud, tugilaager ei liikunud mitte laagri peal vaid lihtsalt vägistas amorti kaasa igakord kui keerasin, lisaks sellele oli amort tühi. Juba suht vihase ja pahasena,et pidin ma üldse seda s***a torkima, tuli meelde,et mul on kuskile tagavaraks 1amort pandud, veidikene prygihunnikus tuhnimist ja leidsin vana kybi amordi mis tundus veel toimivat ja noh keermed olid ilusad korralikud. Lappasin pilli kokku ja tuli stabika kord, ja pirraki stabika kinnitus õõtsa külge pooleks, okei meisterdasin uue ja järgmisena hüppas stabika kinnitus kereküljest välja, johhaidi, suht tige olin juba. aga noh omajagu roppe sõnu ja kisa ja sai kõik tagasi kokku. Väga veider igatahes nüüd kõrgena sõita, pill on pehme ja teepeal olevaid auke nagu ei tunnekski, samas kurvis on ikka suht ebameeldiv kui ikka korralikult läbi vajub Nädalavahetuseks on ostetud hunnik keemiat ja aineid,et põhjaall möllata ja seda roostet veidikene peletada. Järgmise nädala list on siis rooliotsad sarniirid sillastend ja korralikud amordid. Türgisauna filtriga pilt ka
-
ma eitea kas preface ja faceliftil mingi vahe ka aga logareid oleks vaja, kõikki 4 ja korralikke mitte nipukatega lapitud.
-
325i kupee - Toivoku
prefacelift depodest jutt Edit: kui oleksi ntahtnud facelifte oleksin terve seti tellinud juba, sest terve seti depo facelift tulede hind on sama mis prefacelift hella 1 tule hind
-
325i kupee - Toivoku
kogemus mul ainult depo tuledega e32 ja e36 puhul ja mõlema valgustavuse suhtes üllatusin väga meeldivalt, vana põlenud reflektoriga tuli on ikka solk, olgu sela peal kirjas hella või bosch, kahjuks tutikaid hellasid ma osta endale ei jaksa
-
325i kupee - Toivoku
nii, pakuti tutikat lähituld, depo oma, huvitav igatahes, nyyd vaja veel vasak orgunnida kuskilt. arvata on,et need nätioavad paremini kui need miljon aastat vanad tuled mis praegu ees. Aga kuradima bensupump on hakanud korpusevahelt lekkima, homme uus 25.- eurine pump külge ja tuld. Talvekad vist peaks ka kolmapäeval alla viskama
-
318i Convertible 1991 - karlk
mul 15 tollsie kapsel kuskil prygihunnikus vedeleb.
-
325i kupee - Toivoku
EMm, mida teeb kojameeste kang kui seda sissepoole vajutada? mul saab vajutada aga midagi ei juhtu. Niimuuseas täna veits polstreid tuunides ja veelekkeid eemaldades, avastasin,et keegi on tagasilla regulltiavaks teinud. EKs järgmine nädal üritan rooliotsad ära vahetada ja sillastendis asjad paika ajada kui masin veits kõrgemaks tõstetud jne. Mingi 2 tundi jeblasin ka kõrvalistuja akna mootoriga. krt mootor oli surnud, ei toiminud enam nii nagu võiks, ja hakkasin e32 aknatõstuki mootorist aretama, mingispärast hambumus ei sobinud ja aretasin e32 hammasratta ja värgid selliseks nagu e30, aga ei saanud toimima viisakalt asja. Ega vist preface kupee elakende süsteemid eriti odavalt ei liigu? Misiis,et uued pirnid siis tuled ei näita eriti midagi, panen vist uued. Talvel võiks ikka mingi nähtavus olla.
-
O: 318is-le paagisisene kütusepump
atlantvaruosad.ee mingi 35 euri oli tutikas.
-
325i kupee - Toivoku
NIi, täna miskipärast ei veiderdanud see seier enam eriti. Aga ette said philipsi bluevisioni mingid kangemad pirnid ja külge ka strutbar mille külgesaamine oli oma ette ooper, eks homme proovin veidikene tõstukil peale pingutada. Jeblasin ka aknapesuripumbaga, sain selle tööle aga ei pritsi midagi, puhastasin düüsid ära ja ikka midagi, see väljamõeldud ikaldus nimega klapp seal vahel on umbes ja laseb pigem maha selle vedeliku kui düüsideni, homme panen kolmiku vahele.
-
325i kupee - Toivoku
Okei, vaatab, äkki jõuab ennem nädalalõppu ära teha.
- M: preface 2.5 radikas
-
325i kupee - Toivoku
Mul see kõikumine ei sõltu minul kahjuks tarbijatest, täiesti lampi august läbi sõites jne. Eks peab need massikohad yle vaatama, sest kere ju ei ole esimesest nooruses, homme peaks ka strutbari saama kätte. Täna hakkas check control ka vilalst panema, uusi tulukesi ei lisa aga iga teekonaruse peale hakkab spidoplokis tulukest vilgutama. Kroom neerud vast tellin homme ära, läheb velgedega paremini kokku, vast pean orgunnima ka kroom liistu ringi,et kokku sobiks.
-
M: zenderi replica tagapõlle osad
ehk siis külgede pealsed osad. Hinnaks 25.-?
-
320I '84 - Jan
Mul sellise zenderi ääred olemas, replicad küll. Aga see siin pildil ei tundu küll selle zenderi moodi oelvat, zender ei ulatu nii alla kui sellel isendil siin.
-
O: 4x100 Flantsid
mingid 15 mm mul on garaazis aga neil pole tsentriosa, annaks ära mingi 15nega.
-
O: M20 väljalaset, pre tagapaneel/tiivakaared jne
Tutika tagapüti võin müüa 50 euriga.