Hüppa postitusse
  • 0

Siduri probleem(sidur kadus ära)


Rahaboss

Küsimus

Nimelt, eile õhtul mõtlesin, et võiks oma rulli tööle ajada, et nendel ilusatel talveilmadel veidi külksi lasta, aga ei, sidur käis vabalt üles-alla, pedaal oli jube kerge nagu oleks ära kadunud vms :(, õli oli miinimumi peal ning auto alt vahtis vastu suur õli loik mis oli kasti vahelt lekkinud... Vaatasin üle kõik voolikud ja silindrid, aga need paistsid kõik väga tiptop olevat. Panin ka õli juurde, seegi midagi ei aidanud.. Ehk kellegil on selle probleemiga kogemust ja oskab aidata? Oleksin väga tänulik!

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Sellele küsimusele on 3 vastust

Soovitatud postitused

  • 0

Tänud vastajatele! Seletan siis lahti ka mis täpselt viga oli, et kui kellegil peaks kunagi sama probleem tekkima, siis leiab siit mingisuguse abi :)  , Nimelt sellel jubinal(täpset nimetust ei tea, aga see asub silindri sees) mis siin pildil, oli see must kummitihend kulunud ja seepärast õli välja jooksiski. Mul endal oli õnneks varus see jupp koos uue tihendiga, niiet sain lihtsa vaevaga korda. Töö oli suht kerge, isegi minusuguse koba jaoks :D Põhimõtteliselt oligi nii siis, et roomasin auto alla, keerasi silindri kasti küljest ära, võtsin silindri juppideks, otsisin kuluosa üles ning asendasin selle, hiljem keerasin silindri kasti külge tagasi ning õhutasin sidurisüsteemi ära.

15045820_1215364605197589_775107873_n.jpg

Kommentaari link
Jaga teistel saitidel

Kommenteerimiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks pead olema registreeritud kasutaja

Loo konto

Loo konto meie foorumisse. See on lihtne!

Registreeri uus konto

Logi sisse

Sul juba on konto? Logi siit sisse.

Logi kohe sisse
×
×
  • Loo uus...

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus