Hüppa postitusse

MartinRoo

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis MartinRoo postitas

1. Torud valetpidi salongi radika taga. Paljud on just samat kirjeldanud. Et tuleb leiget ainult.
  2. Ei plaani rulli juurde osta aga mulle on see auto algusest peale meeldinud. Ja nagu extreme ütles. Pill seisab garage ees. See suvi pole tähele pand et oleks asukohta muutnud
  3. E46 sama keermega
  4. Eks vanadusest kuluvad ikka pöörlevate osade simmerid ja no võibolla on varem detaile eemaldatud ja paigaldatud samade tihenditega jne. Variente on. 10w-40 nüüd küll liiga vedel pole. Poolsünt ju siiski. Saaks aru miskist 5w või 0w täissündist vanal mootoril, et lekib igast suunast kuna õli liiga vedel vanadele tihenditele.
  5. Olid jah üsna nukker seal rooli taga hommikul. Peaasi et korda saab 😅
  6. Mis vidin see viimasel pildil on. Ümber puuritud ja puha
  7. Need "PISI" asjad näevad tegelt ikka jõhkrad jubedused välja. Ise vaatan enda auto kapoti alla ja koonusfilter on nagu selline eriti kole asi aga see mis sul seal tehtud on... saaks aru, et pill pandi nii käima ning testiti ja peale seda siis nagu sätitakse asi korda. Jõudu jaksu
  8. Feissbuukis müügil https://m.facebook.com/groups/760990050590077?view=permalink&id=1495266783829063 ja cabriohuntidele http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2585435 Nägi päriselus ka väga hea välja.
  9. Päris tummine strutt on peal 😅
  10. Mis selle kombo tulemus on muidu? Alt otsast reageerib paremini või mida?
  11. 17" täidab koopad ilusti ära. 16" ja madal rehv + madaldus jätab koopad kuidagi veidraks. Muidugi ainult minu arvamus 😅
  12. Ära iial ütle iial 😅 ehk käib kunagi mingi nõks peast läbi. Kui just insult pole siis ehk tahad kunagi saada pilli algversiooni tagasi. Ehita ehk asja nii, et hiljem oleks seda kõike võimalik muuta tagasi. Jäta see diisli mudru kõik alles
  13. Nii. Minu osalus tänasega paigas 😅 ülevaatus läbitud ja pill ootel kuni peremees lombi tagant tulemas
  14. Touringusse venitab ikka ära ehk? 😅
  15. Kuramus. Mäletasin miskipärast et tallinna seltskond alustab teekonda kell 11. Sebisin end töölt küll ära laupäevast aga jõuaks alles 9.30 laevaga tallinna. Muidugi lisaks olen veel jalamees ka. Ei hakka autot Tallinnasse parklasse vettima jätma(katus küll ei leki kui uksi ja aknaid ei näpi aga tihendid on väsind). Aga egas muud kui kohtume hiljem oorel.
  16. 2 on ka taga 😅😅😅😅 head jaani 😆
  17. Nonii, täna sai pill taas käima 😅😅 viga oli ajus mingi väike tilulilu. See tõmbas asja lühisesse ja kaitse läbi. Homme tellin simonsi reso ära. Teen kindlustuse ja kui Lõuna-Eesti varuosa magnaat kodus on, käiks tiiru külas ka( tulede lülitit ja kojamehe kangi vajaks) Kui pütt jõuab, sätiks põhja alla ära ja ülevaatusele.
  18. Kas ma olen pime või kus see osalustasu konto nr nüüd omka 😅
  19. Väga lahe video muuseas 👌🐴 ise üritan ka kohale tulla 😅
  20. Väga mõnus välimus! Isegi need maailma e36 stiilis küljelaiendid sobivad mtekiga 👌
  21. Tehnika jääb samaks või liigub 6 või + silindri poole?
  22. Peab tõdema, et alguse pildid olid ikka väga nutused... selliseid Mäkaivaireid ikka jätkub kahjuks Poleer ja väike velje värskendus teeb välimusega ikka imet 😅
  23. Tüüpiline naiste jutt.
  24. Vot Kaido, sinna üritasin tüürida oma jutuga algul aaaga igaksjuhuks ei hakanud mainima😆😆
  25. Ee ühissõit saaks olema kuhu? Mingi Valga- Otepää- Tartu- Valga ehk siis lõuna-Eesti tripp miski (nt maantee muuseumi külastus vms Või oore-valga( lobi ja kohv makku) - oore?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.