Hüppa postitusse

Max.

Foorumikasutaja

Kõik, mis Max. postitas

1. Seda kyll ja, ega ma ei väidagi, et Pärnu peldikuid täis Eks ikka tuleb ette neid masinaid millel pole ntks õige mootor passi märgitud jne. Kuna praegu aina landitakse neid "lebosid" läbilaskjaid, siis huiatakse väikeste probleemide pärast rohkem.
  2. Korralikku ja kohe ülevaatusvalmis isendit annab leida
  3. Ma oleks käpp ja usun, et teaks veel kes tuleks.
  4. http://www.auto24.ee/used/2360632 Hommikul oli mu arust veel aktiivne. Sõber saatis hommikul fesarisse mulle selle kuulutuse. Ei tea, kas oli aktiivne või, samuti ei tea, kas on müüdud või ei ole. Feissis oli hinnaks täpselt 2000.
  5. feissbukis on üks ix ka miski 2kilo ja natuke peale müügiks.
  6. Muidu kena pill, aga mekib soolaselt.
  7. Max. vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Oli vist uuem ning kindlasti must. Ei jõudnud jälgida, 30 oli ikka põnevam
  8. Max. vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Tumeda nahaline oli see mees jah. Mingi naine oli ka temaga, samuti uuema M3-ga.
  9. Max. vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Märgatud Pärnus ehedat M3-e 330BPM. Väga sile nägi vlja.
  10. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Võtsin G260 käimari hoovastiku simmeri ette ning vanal on ümber simmeri metallrõngas või nagu kest. Mis ülesannet see seal täidab? Võiks ju lihtsalt laagripoest ostetud simmeka ka sinna panna. Hoiaks raha ning aega kokku.
  11. Vist olid sina kelle asju pidin vaatama tulema jah, aga see kelle numbrid ma sain läbi sinu, nendele või vähemalt viimasele numbrile sai kindlasti öeldud, et jääb vaatama tulemata. -Sorry. EI lähe küll siia teemasse ,aga pidin vastama Igatahes need torud, mis mul nüüd on, on tõesti 45mm otsast lõpuni.
  12. Max. vastas Gerda postitusele asukohas Küsimused - Vastused
    Külmjooted on nõrgad kohad nendel plokkidel. Endal valitses sama jama tükk aega. Liigutasin juhtmeid, hakkas nagu korra tööle ja siis kustus, ehk joodete sees on praod ja siis ei saa enam ilusti kontakti. Võtad spidoploki ette, luubi pihku ning hakkad jootekolvi ja vähese tinaga neid punkte üle tegema. Ei võta tegelikult kaua aega.
  13. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kes Pärnumaa kandis mootoritõstukit laenaks?
  14. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Oskab äkki keegi midagi pakkuda... nimelt neiu asus täna tüürima ning iste jääb ikka kaugele võrreldes kunde istmega. Mõlemil esi istmel on sellised kangid, mille funktsiooni pole mina suutnud 4 kuu jooksul välja nuputada. Oskab keegi pakkuda, mida see kang teeb või tegema peaks? Kang ise liigub nagu üles-alla ning peaks hammaste kaupa edasi-tagasi liikuma.Leotasin õliga ka, kuid äkki siis nii kinni ussitanud... Tegemist miskite 'recaro gtc' istmetega, mille mudelist pole mul haisugi, vist üldsegi mingi opeli istmed
  15. Meenub tõesti, oli isegi mingi aeg soome numbritega.
  16. Märgatud eile Pärnus pildistamas. Täna müügis, tehasest IS.
  17. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Pärnakad, kas kellelgi oleks m20 kuskil ripakil? Tahaks klapivedru pesa, mis läheks klapivedru alla kohe.
  18. Max. vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    325ANK nri märgiga rull, legaalne pole enam pikalt olnud. Keegi teab midagi?
  19. No pics, no proof, aga heas korras ix oleks alati huvitav leid Lõunakad silm peale. kust kyll m-tehnik, eitea. http://www.auto24.ee/used/2338404
  20. Max. vastas Bazilio postitusele asukohas Varuosad
    See asi tavaline sport rool ning pole kindlasti väärt 100 eurot. Paarkümmend maks.
  21. Pärnus ta tõesti oli, lausa ark-i ees oli täna ööse, ei tea kas oota siis nüüd uut omanikku Pimedas ei näinud kere üldsegi mitte nii kehv välja, siiski pimedas :D, kuigi kulunud värvi olid näinud ka neerud, mida kuulutuses nagu ei näe.
  22. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Keegi hea hinnaga varuosi ka saab? Oleks soov saalede, rõngaste ja sääraste osade vastu.
  23. Max. vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Kasutaja PCDJ numbrit ei tea keegi? oleks vaja bisnesit ajada.
  24. Mul ongi see teema, et vaja e34 525-lt(manuaal) tulnud m20b25-le leida summutijooks. Viiesed olid iseenesest vist juba kõik kattidega? Enda masin 1989 FL. Foorumis üks kutt müüb 2.0 jooksu, millel siis keskel miski 'vag' pütt ja lõpus tõenäoliselt suvaline "sport"pütt. Iseenesest lõpuni välja 2 toru mis lähvad siis viimasesse pütta üheks kokku, seda täitsa püta juures alles. Milline variant siis mulle kõige paremini võiks sobida. Otsida ikkagi 325-le, mitte 2.0-le sobiv jooks?
  25. Mis on siis vahet M20B20 ja M20B25 väljalaske süsteemil? Kas ei sobiks kuidagi kasutada 2.0 tervet süsteemi kahe-poolesel? Pütad erinevad või miskid mõõdud(diameetrid) erinevad?

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus