Hüppa postitusse

Max.

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis Max. postitas

1. Max. lisas teema asukohas Varuosad
    Otsiks pärnust m20 lambdat. Võiks funktsioneerida ka. Aga kui saaks lihtsalt kasvoi mitte tootava, mille.järgi sumpale koht teha oleks ka hea.
  2. Kupee ixi annab ikkagist leida.
  3. Max. vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kellelgi m20 lambdat pole pärnumaal üle? oleks vaja sumpale koht ära teha. Või mis keere ja pikkus nendel lambdadel on?
  4. Kas saan? M20 pärit e34 525 pealt. Yhendused samad? Otsad vist mlemal ymarad ja 4 pinniga? Realoem kyll ei näita, et samu lambdasid kasutaks...
  5. Et kas on võimalik? M20 tulnd 525 e34 pealt. Otsas paistavad samad ymarad olema ja 4 pinniga? Real oemist vaada
  6. Seda kyll ja, ega ma ei väidagi, et Pärnu peldikuid täis Eks ikka tuleb ette neid masinaid millel pole ntks õige mootor passi märgitud jne. Kuna praegu aina landitakse neid "lebosid" läbilaskjaid, siis huiatakse väikeste probleemide pärast rohkem.
  7. Korralikku ja kohe ülevaatusvalmis isendit annab leida
  8. Ma oleks käpp ja usun, et teaks veel kes tuleks.
  9. http://www.auto24.ee/used/2360632 Hommikul oli mu arust veel aktiivne. Sõber saatis hommikul fesarisse mulle selle kuulutuse. Ei tea, kas oli aktiivne või, samuti ei tea, kas on müüdud või ei ole. Feissis oli hinnaks täpselt 2000.
  10. feissbukis on üks ix ka miski 2kilo ja natuke peale müügiks.
  11. Muidu kena pill, aga mekib soolaselt.
  12. Max. vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Oli vist uuem ning kindlasti must. Ei jõudnud jälgida, 30 oli ikka põnevam
  13. Max. vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Tumeda nahaline oli see mees jah. Mingi naine oli ka temaga, samuti uuema M3-ga.
  14. Max. vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    Märgatud Pärnus ehedat M3-e 330BPM. Väga sile nägi vlja.
  15. Max. vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Võtsin G260 käimari hoovastiku simmeri ette ning vanal on ümber simmeri metallrõngas või nagu kest. Mis ülesannet see seal täidab? Võiks ju lihtsalt laagripoest ostetud simmeka ka sinna panna. Hoiaks raha ning aega kokku.
  16. Vist olid sina kelle asju pidin vaatama tulema jah, aga see kelle numbrid ma sain läbi sinu, nendele või vähemalt viimasele numbrile sai kindlasti öeldud, et jääb vaatama tulemata. -Sorry. EI lähe küll siia teemasse ,aga pidin vastama Igatahes need torud, mis mul nüüd on, on tõesti 45mm otsast lõpuni.
  17. Külmjooted on nõrgad kohad nendel plokkidel. Endal valitses sama jama tükk aega. Liigutasin juhtmeid, hakkas nagu korra tööle ja siis kustus, ehk joodete sees on praod ja siis ei saa enam ilusti kontakti. Võtad spidoploki ette, luubi pihku ning hakkad jootekolvi ja vähese tinaga neid punkte üle tegema. Ei võta tegelikult kaua aega.
  18. Max. vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Kes Pärnumaa kandis mootoritõstukit laenaks?
  19. Max. vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Oskab äkki keegi midagi pakkuda... nimelt neiu asus täna tüürima ning iste jääb ikka kaugele võrreldes kunde istmega. Mõlemil esi istmel on sellised kangid, mille funktsiooni pole mina suutnud 4 kuu jooksul välja nuputada. Oskab keegi pakkuda, mida see kang teeb või tegema peaks? Kang ise liigub nagu üles-alla ning peaks hammaste kaupa edasi-tagasi liikuma.Leotasin õliga ka, kuid äkki siis nii kinni ussitanud... Tegemist miskite 'recaro gtc' istmetega, mille mudelist pole mul haisugi, vist üldsegi mingi opeli istmed
  20. Meenub tõesti, oli isegi mingi aeg soome numbritega.
  21. Märgatud eile Pärnus pildistamas. Täna müügis, tehasest IS.
  22. Max. vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Pärnakad, kas kellelgi oleks m20 kuskil ripakil? Tahaks klapivedru pesa, mis läheks klapivedru alla kohe.
  23. Max. vastas Leks teema asukohas Vaba teema
    325ANK nri märgiga rull, legaalne pole enam pikalt olnud. Keegi teab midagi?
  24. No pics, no proof, aga heas korras ix oleks alati huvitav leid Lõunakad silm peale. kust kyll m-tehnik, eitea. http://www.auto24.ee/used/2338404
  25. Max. vastas Bazilio teema asukohas Varuosad
    See asi tavaline sport rool ning pole kindlasti väärt 100 eurot. Paarkümmend maks.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.