Hüppa postitusse

soonikx

Foorumlane
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis soonikx postitas

1. Pakuti mulle üht m54b30 alumist otsa. 350 euri. Seal kandis nad liiguvad ka.
  2. Mis aastast või mis mudelitel ABS tuli? 90 aasta 318is vist juba tehasest ABS-iga?
  3. Võtsin mootori pulkadeks. Üks keps kõver ja 2 kolbi alt puruks Esmaspäeval saan uued rõngad ja saaled ja läheb uute osadega kokku tagasi. (korras kolvid ja kepsud olemas)
  4. Mootori tõstin maha täna. Üritan nädala sees täiesti pulkadeks ning uute juppidega üle käia, et avalaksule kohale veereda
  5. Tagant lasin natuke madalaks. Sain lõpuks tagastange ka ning kärpisin ääri nii, et külge istuks. Värvida vaja veel muidugi. Mootori peab kahjuks pulkadeks võtma mingi nädalavahetus.
  6. Kasutaja Chulo müüs korralike Remotecce. 5x120 auguvalemiga muidugi, et peaks puurima 4x100 peale.
  7. Üks ühele ketast ei leia. Peab pidurile adapteri tegema või kinnitustkohad ümber keevitama. Kuidas üldse 5x120 lahendatud on?
  8. Pole ammu midagi kirjutanud. Väga palju teinud polegi. Kere detaile uuendanud veits ja mootor sai kapremondi. Avanes ka väike üllatus või kas just väga suur üllatus, kahtlused olid juba ammu. 2 bar rõhku tehase keps vastu ei võta ikka.
  9. http://alvadi.ee/varuosad/bmw/3-e30-1982/suunatuli-eesmine/ aga palun.
  10. Kässari kohapealt, praegu vaatasin, et sul on silindri keermed üles poole. Kas toodki torud pealt poolt? Mul täpselt samamoodi paigutatud hüdro käsipidur kuid torud tõin põhja alt läbi tunneli kohe silindri külge.
  11. Pestud. Salongi detaile korrastatud ja lisatud puuduolevaid. Homsest pealinna tänavatele.
  12. Eestisse lisandus üks tõupuhas E30 M3
  13. Igasuguse puruks tõmbamise vastu aitab summuti sukk. Ennem sukka olev osa kasti / mootori külge kõvasti kinni siis annab sukk järele mitte ntks wastegate.
  14. Väike investeering ja pedalbox panna. Lahendab kõik su mured kohe.
  15. Ostan PRE Facelift tagatuled. Sobivad ka ainult välimised osad. Olukord ei pea olema ideaalne (drifti autole), peaasi et klaasist tükke väljas pole.
  16. See oli see ainuke mis selle hinnaga saada oli jah
  17. Kahjuks peab midagi muutma. See sild pole disainitud suure ketta jaoks. Kui see ei morjenda, et auto esisild kuskil 2cm laiemaks läheb siis saab korraliku ja viisaka lahenduse nii, et ülevaatus ka selga ei sõida. Tööd on muidugi endiselt palju. Mina tegin piduri selliselt juba, et kunagi poleks põhjust veel pidurdamist parandada. 330mm ketas + 6 kolviga suppordid. Oleks võinud ka hakata adaptereid leiutama ja cnc-s lõikuma aga ei näinud põhjust. Pildil pole mul täiesti lõpp produkt, lihvisin ilusamaks ja peale värvimist ei olnud midagi aru saada. Miinused asja juures: auto 2cm laiem. Miinimum velg 17"
  18. Ühtegi taskukohast bolt on kitti pole. Ette ainult adapterid. (Kui ette pandud E36 käändmik siis saab lihtsalt 325mm ketta ja suure suppordi). Taga kõige parema lahendusena pääseb ühe kinnituse ümber keevitamisega. Või alati aitab kõikide kinnituste ümber keevitamine. Kõige asisem peasilinder on E32 750 pealt, mida mina kasutatult ei suutnud 4 kuuga leida. (Uus oli üle 200.-). Suurim probleem ees on see, et rooliots hakkab vastu piduriketast käima. Seetõttu peab laagri pinda väljapoole tooma mis muudab esisilla laiust. (Või siis liigutada rooliotsa kinnitust).
  19. soonikx vastas kaupz teemale, kohas Probleemid
    Selle raami vahetus on päris õudne töö, ei soovita kellegile Ma sain päris palju vihastada.
  20. Ostan komplekti M20 130mm kepsud. Asukoht pole oluline kui postiga saadad.
  21. Täpselt. Tartu /Valgas saanud auto registreeritud tavaliselt 40 minutiga. Tallinnas kontrollitakse garaasis ühte autot tund aega. Ühel juhul läksin suht avamisel hommikul kohale 9.15. Võtsin järjekorranumbri ja minu ees 10 autot. Kui iga auto jaoks läheb tund + lõuna ka vahepeal siis veel vähem siis võiks järgmise päeva hommikul sama numbriga uuesti minna Loobusin muidugi sõitsin Sauele. Sai kiiremini (kõik kokku 2h) kuid ikkagi mitte võrreldav Valgaga.
  22. See esimene A4 paber ning kontroll on iga auto puhul millel esmaregistreerimine tehakse välisriigist sisse tuues. Nii on see olnud juba aastaid aastaid. Pole mitte midagi ulmelist. Uute autode puhul ei vaadata midagi peale VIN koodi. Vanade puhul jah ajavad taga originaal rattaid. Või kui ilmud sinna ilgete 22" velgedega auto all mis nähtavalt kohe ei ole selliselt tehasest tulnud siis vinguvad ka. See kontroll ja ülevaatuse üle kandmine ei puutu üldse kokku,sest tehnilist seisukorda ei vaata keegi. Väliselt ära ei ütle kas sarniir kukub kohe pesast välja või ei. Ülevaatuse kannab üle Arkis leti taga olev inimene selle järgi, et kas paberitel kirjas ülevaatus või osade riikide puhul esiklaasil olev kleebis (Lätis näiteks).
  23. Alati võimalus aken puruks lüüa. Kupee tagumisi küljeklaase vedeleb mul mitu komplekti. Esiukse klaasi ilmselt lihtsam vahetada.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.