Hüppa postitusse

TrvP

Foorumikasutaja
  • Registreerus

• Viimati külastas

Kõik, mis TrvP postitas

1. TrvP vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    E30 foorumit võiks esindada küll seal mingi pundiga. Kappa dress, nahktagi ja soni
  2. Tere Ostan R6 mustriga esiistme (muster näha pildil). Pakkumised PS-i. Tänud! Tarvo
  3. Hind? Pilti?
  4. TrvP vastas mihkel22 postitusele asukohas Varuosad
    Poolteljed mis seisus ja hind? ABS variant?
  5. TrvP vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Rulle nii väheks jäänud, et pigem jäävad silma e36 paarutajad
  6. TrvP vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Wtf Kaido? Reaalselt said vastu vahtimist?
  7. Üks kena must kuut oli ka selle sama vana poolt müügis u kuu tagasi. Pildid olid suht samas stiilis.
  8. Soovitan: www.turvapuurid.ee
  9. TrvP vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Matu hiilis täna üle Narva mnt. Kui pärast tööpäeva e30 näha, siis muudab ikka tuju paremaks küll.
  10. Plaanis ka tulla. Vajadusel konks ka olemas.
  11. Siis tuleb veel kannatada ja oodata
  12. Kunas selle aasta esimese kogunemise A Le Coq-s teeme ka?
  13. TrvP vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Tunnistan touringu omaks, sai Tallinna kulgetud. Hea, et sa lähedalt ei näinud, pole seal midagi ilusat.
  14. Mul 16", ees 205/45 ja taga 225/45 ning täitsa ok. 17 tollistele pead suht rihmad peale ajama. Arvan, et 45 max. Aga eks targemad oskavad täpsustada.
  15. TrvP vastas m20b20 postitusele asukohas Autod
    Link vigane, viskab ebay mingi varuosa peale. Või sul oligi nii mõttes?
  16. TrvP vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Sass, ära jama... Mul naine viimasel ajal tihti küsib, et "kunas siis sul auto valmis saab".... Ma siis selle peale öelnud, et noh, tagasild korras, rihmavahetus + sellega juurdekuuluva vahetus sai tehtud... Pumbal tihendid vahetatud ja paika aetud, sain äsja turbo ka vahetatud... Varsti hakkab valmis saama (vaja pool tehnikast üle käia + keretööd - seda ma muidugi ei maini)
  17. TrvP vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Müüsid selle rulli maha? Või hetkel veel müügis? Igatahes loodame, et saab taas väärt omaniku. Mul rull 1 aasta olnud ja valmis saamise osas väga väga pikk maa veel minna... Üks on kindel, igav ei hakka ja iga kilomeeter on sõidurõõm. Sellist asja ei ole kordagi olnud, et "ahh, ei viitsi sõitta".
  18. TrvP vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Krt, mul e30 ei lähe ka vist niipalju välja. Küsimus, kunas pusasid uueks hooajaks tellib ja kas disaini muudab? Varsti märts käes ja mõnda t-särki ning pusa kevadeks vaja.
  19. TrvP vastas Koit Laur postitusele asukohas Autod
    R6 diagonaalmustriga korras esiistmepõhja pole pakkuda?
  20. TrvP vastas Leks postitusele asukohas Vaba teema
    Must Touring seisis Uue Maailma kohviku ees. Head isu!
  21. Oleks ka ehk udukatest huvitatud. Pilti?
  22. TrvP vastas sild postitusele asukohas Probleemid
    Mul peksis mingi periood vibra sisse kui mootoripadjad olid valesti. Aga see sõltus nö RPM-st.
  23. TrvP vastas sbp postitusele asukohas Küsimused - Vastused
    Sbp, saad kogu mootoriruumist pildi siia lisada?
  24. TrvP vastas karlerik postitusele asukohas Vaba teema
    Sai kevadel tellitud. Mina olen rahul.
  25. TrvP vastas P2hkel postitusele asukohas Vaba teema
    Head uut e30 rahvas!

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus