Kõik, mis ryan postitas
-
325i mtech1 '87 - Pets4
Paras pukk tuleb nende vedrudega..ma ütlen. Ma olen sarnastega sõitnud ühe hooaja, rohkem ei taha. Meie teedele sobib paremini ikkagi madaldusvedru, kui mingit sõidumugavust ka soovida. Kellegil oli siin vahvalt tehtud püstak ka, et originaalile pandi ülesse kaussi reguleeritav kruvi, millega sai kõrgust regullida.
-
BMW 316 sedaan 91(M50B25)
palju värvimine läks? Ilus on küll. Ja ehk saab sellega panna lõpu, rulliga mustaks värvitud e-kolmekümnete ajaloole.
-
Lobamokkade rubriik
Kunagi me pole Rahul. Kui antakse midagi. Või kui ei anta mitte midagi.
-
Lobamokkade rubriik
Vägev värk ! Kui põranda paneelid juba saab, siis on igal juhul elu lihtsam
-
Lobamokkade rubriik
https://www.tehnoulevaatus.ee/uudised-tehnonouete-maarus-kommentaarid/ Printige see nüüd ilusti välja ja siis pardakasse kaasa, et oleks üv mehele hea näidata! Leidsin omale mõned olulised punktid; ...."Samas kuna veermiku ümberehitus ei ole keelatud, siis ei ole kohustust järgida tootja määratud geomeetriat". See tähendab siis coilide või madaldusvedrude kasutamist, kus siis vedrustuse geomeetria muutub. Velgede ja rehvide valikul on soovitatav järgida sõiduki veermiku ja vedrustuse geomeetriaga seotud tootja poolseid juhiseid.
-
320i kupee '88 - Tanel_P
Märjema lapiga pesed rooli ära ja kuiva/pehme rätiga üle ja ongi valmis. Otseselt vee all leotada pole vaja. Uue auto roolid võtavad ka kogu higi ligi. Ma olen pesnud alati pea iga valga otsa sest hakkab kleepuma lõpuks. Arvutihiirega on sama lugu, teiste oma väga näppida ei tahaks, külge jääb 😂 UV protection kreemiga võiks ka korra aastas üle käia.
-
320i kupee '88 - Tanel_P
Nahast roolid on ju igasugustel uuematel autodel peal, neid tuleb lihtsalt pesta peale pikemat sõitu. Kui ma rullika ostsin , siis see kummist rool oli sitast nii sile, et ma ei tahtnud isegi meetrit sellega sõita
-
320i kupee ´85 - FRand
Liiga lihtne! Sega värvile suurem tera sisse ja voilaa!
-
325ix Touring >S54b32T
Mis eelmise veljega juhtus? Täitsa hea oli ju! Cupid jäägu ikka volkswaagenite ridadesse.
-
320i kupee 1990 (barn find)
Miks sa tagant tiiva pead nii suurelt lahti lõikama??? Või mis jooned sa sinna peale märkisid? Valtsi ei ole mõtet lahti lõigata. Pärast pead pahtliga sirgeks ajama, mõtetu.
-
316i ( M50B25 ) 94a. - Ervin
Roolile vedasid ise nahka peale?
-
Lobamokkade rubriik
Pane siis link ka , kus sellist kraami müügis on !?
-
320i '87 - longero
Näib, et hakkab talvel liikuma.
-
Lobamokkade rubriik
Kes kihutab (peenestab) oma 1,6 karburaatorit kungla tänavast alla minnes ? Tumedam 4 ukseline ? Just hetk tagasi 17.30 Tea , et siin on 30 km/h , lapsed liiguvad ja all on laste mänguväljak , kehtib parema käe reegel ! Korduvalt olen näinud . Märgid , kui sa ei tea on posti küljes !
-
320i kupee(m50b25) Blade
Äkki siis oleks lihtsam võta auto arvele kui "ise ehitatud" ?
- Müüdud. E30 M-Technic 1 Bodykit
-
325i '88 M-Tech2 - Raitz330
Tõsat visuaalselt valtsi ja tiivakaare vahe kõrgemale , tuleb kohe ratas välja .
-
325i '88 M-Tech2 - Raitz330
Tagant on rohkem maas selle pärast , et facelifti tiivakaared on alla toodud võrreldes pre-ga .
-
318i kupee '89 - Max
Tuleb võta kohe järgmine koht .
-
320i kupee ´85 - FRand
Aga karbi seest ? Selle peakski pritsiga puhtaks laskma ja epoga üle enne kokku keevitamist . Praegu tundub , et sinna jäi elu käima . (..et siis; ..s;ta otsa pole mõtet uut s;tta külge lasta) , sõnaseade eest palun muidugi vabandust . Muidu teed sama asja mis eelmised valmis said .
-
320i kupee ´85 - FRand
Aga seest tuleks kõik ära puhastada ja kruntida enne külge laskmist .
-
320i kupee ´85 - FRand
Nüüd tuleb meelde küll , see oli see aeg , kui "mastiikamehed" ringi möllasid . Pintsliga tõmmati must mögin põrandale ja foorumist saadi kiita
-
320i '87 - longero
Aga miks taha tuleb üks pihlakaoks ?
-
320i kupee 1990 (barn find)
Parem tiib 98,40 eur . Vasakut ei ole saada .
-
316i '91 - metsakutsu
Neid korke võiks vb pisut flantsida , läheb palju paremaks Eest on ka pisut kõrge , 50/30 said vist valet pidi alla