Hüppa postitusse

eix22

Moderaator
  • Registreerus

Kõik, mis eix22 postitas

1. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    Tasuta ei anta midagi, kui need klaasid maksaks paar euri, sõidaks iga rullnokk lainurk peegliga ringi Samas maksavad nad praegu ka niipalju, et iga rullnokk peaks jaksama toonklaasi või ksenooni asemel korralikuma tagavaate saamiseks selle soetada.... Eriti kahe ja enam auto omanikud ...
  2. Väga kahju sellest masinas, sellise hinnaga läheb see just mõne kupee huvilise rullnoka kätte, hea toorik jällegi mõneks vee kaheksaks või milleks iganes 83a on juba peaaegu uunikum, tasuks kindlasti originaalina säilitamist. Porilapakatest ei saa piltide peal aru, tunduvad mitteoriginaalid, kuidas paigaldusviis on? kruviga läbi kere ja tiibade? Kus kandis masin asub?
  3. Ei ole kõigil ühesuurune Diislil ja turbodiislil on seal müraisolatsioon, mis teeb seal olukorra veelgi kitsamaks ja atm kastiga 325ix`il on see konsool paar kolm cm kõrgem. Lisaks veel värvivalik, siis pre ja faceliftil erinev ja muidugi nahatatud variandid eMMidel.
  4. kui kauge tripp oli siis
  5. h2 näitamine ei määra midagi, seal näitab selliseid asju ka veel, mida juba pool aastat tagasi ei saanud. Just h2 õeldu mulle et ended, um vist pole õeldud ,et ei saa, aga hind on räige ja keegi pole tellinud ja ei teagi, kas saab või ei saa Kummi ikka saab, h2 oli mingi 16e, just tellisin.
  6. Mõnus sile pill, samasugust korda tehes on mulle juba valge värv ka vaikselt meeldima hakanud Kõigest saab üle...
  7. Esimesi plekke ei pidanud enam saama, paagi kummile ka omajagu juba otsa väänatud Klaas vaheta ise ära, poole tunni töö ja siis tead et on tehtud, mõnes kohas üritatakse nööriga seda teha , hiljem tihend ära venitatud jne..
  8. Mul oli ka kütusepumba viga, soome autode värk Lambdat siis ei ole jah, kui seal lutt otsas, kui eestisse arvele võtad, vaata et ilma lased passi ikka panna ja võimsus on ka siis 75kw, mitte 73
  9. Olen ma õelnud et on shadowlinega? Kirjutasingi ju et on ilma, et mis plaanis
  10. Tead, 200e ja viin minema, kohe ööse hakkan sõitma :D Saangi udukakatted siis ..
  11. Nagunii varem või hiljem juhtub see kõigi "tehtud" autodega.
  12. Ära muretse Marko, meie 316 on varsti hinnalisemad , kui need mootorivahetuse läbinud pillid Miks seda m3 plokki väga ihaled muidu? Selle hinnad on paar-kolmasada ja rohkem euri. Lisaks hakkab tahhokas valetama Kas seda üldse tööle saab korralikult tava rulli peal, ökonomeetri asemel ju õlitemp. Kui tahad niisama vingemaid näite pool originaaltootena, siis müüakse igasugu alpina ja hartge plokke ka ebays. Auto tehasest ilma shadowlineta, värvid stanged kerevärvi või jätad nii? Kui kuskilt juhi veluur näppu jääb, siis mul ülejäänud kolm oleks pakkuda, ca 45e eest saab veel mingisuguseid tutikaid originaale ka.. Edu igatahes.
  13. vaata lisavarustuse lehte ja saad kati asja kohe teada. üldiselt on soomes palju ilma katita variante, eriti sinna põhjapoole on selliseid tassitud.
  14. zinnoberot värviga pole asi nii hull.
  15. Ei, pidasin silmas küljekarbi ääri.
  16. Mõnus, kas aluääred lähevad mustaks? Originaal esiosast on kahju, aga mis teha Küll sa ise hakkad ka seda kunagi taga igatsema, kui näed et sellise esiotsa tuleb tänaval veel liiga palju autosi vastu
  17. pead ära proovima pumba ehk tõesti suudab rõhku tõsta suurema takistuse korral ainult, tootlikus siis kehva järelikult. Samas kahtlen, endal kõik pillid tühikäigul käinud korralikult igasugu poolp..rses pumpadega...
  18. igal pool tehakse üle tagumiku, lihtsalt oleneb , kui suur tagumik kuskil on. Kas oled udukad juba soetanud, et saaks mulle need katted maha ärida ilusti...
  19. Suht mõttetu tegeleda selliste asjadega, et kuidas karpat pritseks teha ja diislit turbodiisliks jne...nagunii sul on eraldi neid kõiki juppe vaja + tegemine, kõik see läheb palju kulukamaks ja hiljem ei pruugi kõik õigesti tööle hakata...siis see rubriik jälle üle koormatud jne
  20. tühikäigul jookseb bensiin suht läbi sealt, et kogus preaks suur olema.
  21. vaja on võtta kapipealt 100e ja siis minupoole tulla
  22. ukse ja kerevahelises osas on viga siis, sesal mõni juhe ära murdunud.
  23. eix22 vastas P2hkel teema asukohas Vaba teema
    sa proovisid vale pre lisa, kuni 85a varianti. proovi ikka seda mida nägid, ehk siis 86-87a
  24. pumbad ikka sama tootlikusega e30 puhul, see jahutusvedeliku jutt suht koomiline, sellises situatsioonis läheks mootor keema (ohk vahel jne)
  25. ei tea, pole ise võrrelda saanud. igatahes tutikana veel saadaolev lsd sisu sobib ka alla 3.25 ülekandega diffrisse, sellest siin oli kunagi juttu.

Oluline teave

Selle veebilehe kasutamisel nõustute meie küpsiste kasutamisega. Meie ja meie partnerid kasutavad küpsiseid, sealhulgas analüüsi, isikupärastamise ja reklaamide jaoks. Kasutustingimused & Privaatsus

Brauseri push-teavituste seadistamine

Chrome (Android)
  1. Vajuta aadressiriba kõrval olevat lukuikooni.
  2. Vajuta valikuid Load → Teavitused.
  3. Muuda oma eelistusi.
Chrome (Arvuti)
  1. Vajuta aadressiribal tabalukuikoonil.
  2. Vali Saidi seaded.
  3. Leia Teavitused ja muuda oma eelistusi.