Kõik, mis eix22 postitas
-
M: E30, E36, E28, 2002 turbo klaasplastist valmistatud keredetailid
Ukse juures kinnitused on väga olulised tiiva paika sättimisel ja paika jäämisel. Võibolla rallikatel ei oma igasugu kinnitused logarid jms mingit rolli....
-
Katuseluuk ei toimi!?
Mootor on vales hambas, see on selle valel ajal väljalülituse probleem. Sellega pole mõtet enne tegeleda kui kõik liigub. Kui luugi küljest võtad,siis ka ei liigu trossid vabalt ve? Kuskil peab miski viga olema või valesti pandud.
-
BMW 324TD Touring '90 - Sander
Kas tava istmetel on istmesoojendus ka olemas? Rool peaks olema m-tehnik 2 . Õige konsool on täitsa alles, lihtsalt kassetihoidja ise on ära võetud. Kas muiud ohukolmnurk ja esmaabikarp ka alles? Konksu eemaldamine käib ikka parempoolsest rattast, kuhu käib punase peaga võti sisse, splinte ei pea selleks eemaldama. Ees on vist originaal tweetrid, kas on kogu sound system helipakett pandud või ainult tweetrid?
-
Lobamokkade rubriik
Ära pirtsuta, pildil täitsa sinu stiil ju
-
BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
Õigesti mõtlesid ,sest mäda ta sul on ju Sellel siin summuti ümbrus ise ära lõhutud, muu on juba normaalsetest kohtades mäda
-
Lobamokkade rubriik
Mine nüüd M-tehnik esistange aluäär on niigi madalamal kui tavaline lisa näiteks. sinna saad healjuhul splitteri orgunnida, lisasi üksteise otsa toppimine küll paras porr ja nagunii sõidaks sa selle kiirelt sealt minema.
-
BMW 324TD Touring '90 - Sander
Hea kohe vaadata, et originaali poolehoidu mehi siin foorumis ikka on Kas konks tuleb veel tala küljest lahti ja konksuhoidja ka olemas akukatte peal? Vahepeal on päris mitmeid asju jalutama läinud, kas lsd olemasolu oled tuvastanud?
-
316 Touring '92 - Mesa
Põnev ettevõtmine jällegi, mis värvi masin tuleb? See kuluosade list ei ole midagi imelikku, iga teine rullikas vajaks sellist uuendust.
-
BMW 320i kupee '90 - bergo
Sellise veljega /velje peal ei muuda see küll midagi ja jääb sama laiaks see.
-
Kuidas ta kütust vähem võtab väiksema rattaga? Sõidad spido järgi sama kiirusega, aga auto läbib ju vähem kilomeetreid, kui annad lapatsit juurde, siis on pöörded ju kõrgemal, kui sama kiiruse juures enne oli ja võtab hoopis rohkem kütust.
-
BMW 316i '91 - -Kaido-
Mis kati teemasse puutub, siis nii mõnigi asi sel juhul teine või natuke teistmoodi,aga aju erinevust kataloog ei näita, ainult õhulugeja.
-
Lobamokkade rubriik
Ei saa aru sellest lausest
-
BMW 318i kupee '85 - Kohupiim
Velg veljeks ,aga see lai face tagastange on pre kerel küll paras roppus
-
On jh, selliste mõõtudega peab spidonäidule juba +20 juurde lisama.
-
M: E30 varuosad! sedaan, kupee, touring! Uus auto, väga korralik 318 Touring!!!
Sellist asja ei eksisteeri nii vanade autode puhul, igal kerel leidub kruvikaga läbi lükatavaid kohti. Vähem tsiteerimist. See on täiesti õigustatud tsiteerimine, mitte kümne inimese jutu edasi kandmine tsiteerimise teel ... Viimase postituse tsiteerimine ei ole õigustatud. Tead Tiit, mine kanni.
-
205/50 rehviga jääb ratas liiga väike ja sulle hakatakse koheselt madalduse puudumist järgmiseks ette heitma.
-
M50 mootori paigaldus e30-le
Tegid seda ka üksi ja suvalise tõstevahendiga? Ei usu, ikka tõstukiga Einari garaazis. Pole siin tõstukeid ju igas kodus, seega ma ei näe sellises variandis mingit erilist lihtsust.
-
M50 mootori paigaldus e30-le
Oleneb olukorrast, mina suutsin palju kahjustusi nii tekitada (üksi tehes ja e30 mootoriga)
-
BMW 316i (m50b25) '90 - RDMU
Mis siis mootoriga plaanis, kui m50 installi kola maha müüd?
-
325i M-technik 1 '86 - Hiis
Pidid vedrud viima tsinki ja seejärel pidid mustaga üle tegema?
-
BMW 320i (m20b25) '87 - meelis36
Siin pildil piilub see auto minuteada, uuri autorilt http://foorum.e30.ee/topic/5247-e30-garaaz-tallinnas/#entry62412
-
Kõik on õigem esimese otsa faceliftil on samad tõstukid, mis pre faceliftil ehk siis trossiga. Uksepistikud on ka teise otsa prel ja faceliftil samad. Ma ei mäleta, mingi 1.5 nädalat tagasi tegin vist tellimuse. Mis vedrudest on saanud sul?
-
mootoripöörded ja kiirus
2.0 diffrid on sama ülekandega, mis m40 omad.
-
kas on võimalik mootorit vahetada ... ?
Ikka jääb täiesti selgusetuks mida teha tahad, kas m20 vöi m50?
-
Oled nende benatorudega sama teinud, mida mina juba pool aastat olen üritanud teha, kuna originaalis on seest kuldne,kui korgi ära keerad Bensutorudega on nii, et mulle nende kohta järeltellimust küll ei mainitud ja üks on juba lattu jõudnud, tuli teade nüüd et kogu kaup tuleb 2-3 nädala pärast alles. See juhtmestik facelifti oma? Konsool kindlasti on diisli oma, selle võid mulle ära ärida, kuna pre faceliftil on see teine tegelikult. 4x el akende puhul on seal ainult neli akna lülitit, tagumist eraldi väljalülitust pole ja see üldine väljalülitus/kaitse asub üldse seal ohukate/klaasisoojenduse reas. Konsool ise ka teine, puudub võimalus teha neid kõiki auke ja nupud asuvad eespool See pildil olev tühi pistik on salongivalguse viiterelee pesa ju nagu sulle juba rääkisin, sinna ei pea sa midagi panema, seal on täide originaalis valgustusega peegli korral.