Kõik, mis Aaro postitas
-
Lobamokkade rubriik
Elektriline ruloo keegi enda masinat üli haruldaseks ei soovi teha?
-
318i Cabrio '92 - Leks
Mis sa sellest trossist lõikusid? Sinna käib E36 325i algusaja tross koodiga: 65711387004.
-
M: 51mm püstakud, 325 stabikad
Tagumine stabika varras siis touringu oma, see peaks jämedam olema. Või siis tuli sport paketiga sedaani alt, seal ka jämmem all.
-
E30 kokkutulek Poolas 26.08-28.08.16
Väga hea, on juba lause: Witam, jesteśmy z Estonii selge ja kasutate hoolega?
-
320i (M50B25) '90 - RaidoM
Ok, selge, et jobu olen mina ja sellise pildil toodud kettaga mingit suure kodaraga velge ei saa kasutada, meeletu rooste. Kui teema ei oleks isklik siis kutsuk seda võitluseks Tuulikutega (kui keegi nüüd aru ei saanud siis minu pere nimi on Tuulik)
-
Ohh issand. No las ta olla, kui ei taipa siis ei taipa.
-
Zero ära aja soga suust välja. Kus kohast klots ei saa kettaga kokku ongi asi roostes. Tundub pildil asi olevat nii hull, et avatud kodaraga veljega ei saa kohe mitte olla?
-
http://oi64.tinypic.com/o8v4th.jpg 3 päeva mitte sõidetud ketas. oo7 kui sul ketas kuskilt roostetab siis on sul piduritega jama ja vajavad hooldust.
-
Kert, liikuvale autole ei tule roostet piduri ketalle peale. Audi ja muud liikurid on tekitanud imelike triipe kettale, bmw mite kunagi.
-
oo7 kas siis e30 pidurid roostetavad? Ega see ei ole audi millel piduri probleemid, bmw on minu kogemuste järgi ainuke kelle pidurid tavapärase hooldamisega on väga tip top.
-
323 kupee 1984 - tns1
Eix sa ikka üllatad, positiivses mõttes muidugi. Ehk siis see näitab minu diletantsust. Ei ole see teema siin aga, tuleks teha piltide ja jutuga E30 tutvustav alateema. Hetkel kõik räägivad aga isegi paljud ei taipa mis või kes on fl, pre või päris pre pre e30.
-
Ehk siis visuaalne ilu. Ma juba mõtlesin, et jummel mida küll välja ei mõelda.
-
O: Soundsystem kõlarid
Kindel soov on osta kõlareid mitte kõlari kopsikuid? Tagumised kõlarid oleks pakkuda, kood tweeteritega.
-
Müüa e30 tervikuna või siis varuosadeks
Selge, aga teema jääb avatuks kuni müüja seda statementi kinnitab.
- Lobamokkade rubriik
-
kindel, et tsingitud? Mis efekti see annab tavalise kettaga?
-
323 kupee 1984 - tns1
Eix ära ole salapärane, mis esiotsas on teistmoodi?
-
318I '90 - gerda
No näed, mina oma tarkuses vaatasin pre face kataloogi järgi seal elemendid erinevad. Ja ka müügi koodid erinevad. Facelifti tuled aga Eixi pildi järgi täitsa universaalsed nii vähe kui olla saavad. Seega Tiit kogu jutu alguses mainis juba õiget käitumist. Natuke näputööd ja pill jälle ülevaatuse kõlbulik.
-
318I '90 - gerda
Parem- ja vasakpoolse liiklusega masinatel on tuled erineva vihuga jah. Ei ole nii, et tõstad vasaku paremale või vastupidi. Kui tuled inglismaalt pärit siis nendega ei olegi midagi teha, uuematel masinatel on võimalus mingit läätse seal ümber tõsta, neil minuarust küll midagi ei saa. Õnneks, eestis esituled nii meeletult ka ei maksa, vast selline paarikümmne eurine lugu.
-
323 kupee 1984 - tns1
Kunagi kui mina veel noor olin. Oli ka pakkumine 323 kupeele, aga see oli nii kole välimuselt, sadolini värviga ja vist isegi pintsliga oli värvitud. Loobusin, tegelikult tegin valesti aga me saame alati sellest hiljem aru. Ja otsustasin 320i preface aga upgardet mootoriga sedaani kasuks. Antud teema masinal ma oleks jätnud veljed nii nagu olid, aga see on alati omaniku parima äranägemise tulemus ja tuleb alati omaniku otsusega nõus olla. Masin on ilus, kuidas kere, ja kas mingeid keretöid on vaja teha?
-
Mootor kaotab ühe silindri peale 4500rpm'i
Ei hakka uut teemat tegema, probleem peaaegu sarnane. Mootor M10B18. Koormusega sõites, järsemalt gaasitades, käis pauk (heli poolest nagu oleks keegi padjaga vastu voodit lõõnud) ja kõik, jõud kadunud, põõre vaevu 400-500 juures, välja ei surnud. Gaasile ei reageeri. Pidasin kinni, andsin starterit ja kõik on normis. Uuesti käivitades oli ka hetkeks bensiini lebra üleval. Ehks kütus töötas aga süüde oli kadunud. Miks või mis võis seda põhjustada? Jagaja kaan ja rootor on 3 aastat tagasi vahetatud. Peale seda probleemi sai sõidetu 300+ km ja ei midagi sarnast enam. Kuigi tagumiku tunde järgi, mootor nagu hakiks koormusega.
-
Lobamokkade rubriik
Mõnele kohe meeldib ennast võõraste sulgedega ehtida. Moskvalane on kindlasti palju lahedam suurlinnlane kui mingi kolka bayerlane.
-
E30 kokkutulek Poolas 26.08-28.08.16
Väga kena vaadata, et eesti ka mujal euroopas oma jalajälje maha paneb. Nii peabki ja tegelikult peaks sellise asja traditsiooniks seadma, kui kaugele ei jõua siis Poola on siiski ainult ühe sõidupäeva kaugusel.
-
Lobamokkade rubriik
Kui mina oma musta kupee Suurupi lähedalt käruga Pärnu vedasin Audi 100 2,8 quattroga oli ka tunne, et varsti lähevad uksed lahti, auto venib nagu tatt pikaks. E30-ga lohistada võib ikka päris piin olla ja tõeliselt kahju masinast. Tean mida sa tunned. Konksu võid ikka alles hoida, aitab konkreetne "EI" ka sellistes olukordades.
-
318i kupee '89 - Max
Väga huvitav. Ütleme siis nii, et tehasest on difri kaan tulnud ühe augu mõõduga aga järeltootjad on puksi teinud selles mõõdus mis neile meeldib. Järjekordne näide, et tuleb eelistada A osasid.